Įkraunama...
Įkraunama...

Raseinių gimdymo namai

QUOTE(celee @ 2009 03 23, 18:33)
na tiksliai nezinau...visokiu yra tu vyru...cia kazkur dar skaiciau kad irgi vienas vyras pareiske jog negali myletis su moterim kuriai is krutines bega pienas blink.gif  suprantama kad sunkiau juk jau irgi pabaiga netoli ax.gif  tai vat as jau irgi pradejau galvot kad gali daryt cezario pjuvi...ir siaip esu zema, smulkaus sudejimo, gal ir tai dar gali tureti itakos... g.gif  zodziu baime, laukimas ir dziaugsmas visi jausmai susipyne wub.gif

Nebijok viskas bus gerai guodziu tave smile.gif o kartu ir save smile.gif na vistiek busi su vyru matysit situacija o daktarai nepaliks bedoje smile.gif Laikau kumscius uz tave 4u.gif kad tik viskas butu gerai ir tau ir zinoma tam mazam zmoguciui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murksyte: 23 kovo 2009 - 17:36
QUOTE(murksyte @ 2009 03 23, 18:33)
Nebijok viskas bus gerai guodziu tave  smile.gif o kartu ir save  smile.gif  na vistiek busi su vyru matysit situacija o daktarai nepaliks bedoje  smile.gif Laikau kumscius uz tave  4u.gif kad tik viskas butu gerai ir tau ir zinoma tam mazam zmoguciui  smile.gif

aciu uz palaikyma wub.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 03 23, 13:30)
viena pazistama pasakojo kad vyras negalejo myletis su savo zmona nes atsimine kaip ji gimde...del to issiskyre... cia aisku biski nesamone... blink.gif :

Nesiginciju,visokiu zmoniu buna ax.gif bet man atrodo,kad tokiu vyru vienetai blush2.gif nes kiek jau giminiu,pazystamu ir draugiu gimde,visu vyrai dalyvavo,ir bent jau is sito rato, nei vienam gimdymas kojos santykiuose nepakiso mirksiukas.gif Kaip tik,daugelis net supratingesni pasidare blush2.gif Aisku mamytes uztat koookios patenkintos thumbup.gif keli jau ir po antra vaikuti turi,tai be zodziu vwel sudalyvavo gimdyme mirksiukas.gif
Tai va,nera cia ko bijoti mirksiukas.gif Gimdymo irgi nebijok,nes isankstinis nusiteikimas daug ka daro ax.gif Viskas bus gerai drinks_cheers.gif o skausma greit pamirsi mirksiukas.gif Lengvo gimdymo tau 4u.gif Lauksim ziniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinera @ 2009 03 24, 13:02)
Nesiginciju,visokiu zmoniu buna ax.gif  bet man atrodo,kad tokiu vyru vienetai blush2.gif  nes kiek jau giminiu,pazystamu ir draugiu gimde,visu vyrai dalyvavo,ir bent jau is sito rato, nei vienam gimdymas kojos santykiuose nepakiso mirksiukas.gif  Kaip tik,daugelis net supratingesni pasidare blush2.gif Aisku mamytes uztat koookios patenkintos  thumbup.gif keli jau ir po antra vaikuti turi,tai be zodziu vwel sudalyvavo gimdyme mirksiukas.gif
Tai va,nera cia ko bijoti mirksiukas.gif Gimdymo irgi nebijok,nes isankstinis nusiteikimas daug ka daro ax.gif Viskas bus gerai drinks_cheers.gif  o skausma greit pamirsi mirksiukas.gif Lengvo gimdymo tau 4u.gif Lauksim ziniu 4u.gif

gal tiesiog buvo daugiau ir rimtesniu priezasciu skirtis...kas nori tas ranka ir prie menkniekio prisikabint.. blink.gif gal viskas gausis spontaniskai ir mano vyras dalyvaus gimdyme, net nezinau kokia situacija bus... g.gif as gimdymo nebijau bet bijau skausmo... manau kad kaip kokia vista apsiverksiu vos pajutus koki rimtesni skausma, nes ir taip esu jautri o dar per nestuma isvis visos pasidaro lb jautrios betkam... wub.gif ana kart ziuredama per seriala kaip gimdo vos asaras tramdziau wub.gif aisku is dziaugsmo, isivaizdavau save... wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 03 24, 18:39)
gal tiesiog buvo daugiau ir rimtesniu priezasciu skirtis...kas nori tas ranka ir prie menkniekio prisikabint.. blink.gif gal viskas gausis spontaniskai ir mano vyras dalyvaus gimdyme, net nezinau kokia situacija bus... g.gif  as gimdymo nebijau bet bijau skausmo... manau kad kaip kokia vista apsiverksiu vos pajutus koki rimtesni skausma, nes ir taip esu jautri o dar per nestuma isvis visos pasidaro lb jautrios betkam... wub.gif  ana kart ziuredama per seriala kaip gimdo vos asaras tramdziau wub.gif  aisku is dziaugsmo, isivaizdavau save... wub.gif  rolleyes.gif

doh.gif tiek jau buvau palaikancios kalbos prirasius,bet kompas subludijo ir viskas issitryne doh.gif biggrin.gif Zinok tiek,kad skausmo nereikia bijot,su kekvienu skausmu,tu po zingsneli artesi prie savo stebuklelio 2.gif mirksiukas.gif

Ir mars greiciau gimdyt,kiek cia gali tempt nestuke.gif biggrin.gif viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinera @ 2009 03 24, 18:45)
doh.gif tiek jau buvau palaikancios kalbos prirasius,bet kompas subludijo ir viskas issitryne doh.gif  biggrin.gif  Zinok tiek,kad skausmo nereikia  bijot,su kekvienu skausmu,tu po zingsneli artesi  prie savo stebuklelio 2.gif  mirksiukas.gif

Ir mars greiciau gimdyt,kiek cia gali tempt  nestuke.gif  biggrin.gif  viskas bus gerai 4u.gif

paguoda tai kad kuo labiau skaudes tuo greiciau viskas baigsis blush2.gif nesusikalbu su savo lialia, nesiruosia ji dar gimt biggrin.gif staigmena man ruosia biggrin.gif o taip noreciau kuo greiciau rolleyes.gif ryt jau terminas blink.gif kaip laikas greit bega blink.gif aciu uz palaikyma 4u.gif wub.gif
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(celee @ 2009 03 24, 20:56)
paguoda tai kad kuo labiau skaudes tuo greiciau viskas baigsis blush2.gif  nesusikalbu su savo lialia, nesiruosia ji dar gimt biggrin.gif  staigmena man ruosia biggrin.gif  o taip noreciau kuo greiciau rolleyes.gif  ryt jau terminas blink.gif  kaip laikas greit bega blink.gif  aciu uz palaikyma 4u.gif  wub.gif

Gali biski ir paveluoti smile.gif buna juk taip man tai irgi gyd sako kad gali visko buti kad anksciau bus smile.gif isivaizduoju likus tiek jau nedaug tas laukimas dar sunkesnis darosi smile.gif ypac tau juk tik viena dienike smile.gif
Atsakyti
labas vakaras visoms busimoms ir esamoms mamytems 4u.gif 4u.gif 4u.gif uzsukau ir as padrasinti celee mirksiukas.gif jau ziuriu tavo liniuote finisa priejo smile.gif metas tavo stebukleliui ateti i si pasauli wub.gif nebijok ir eik pasitikti savo lialiuko wub.gif SEKMES TAU 4u.gif As cia visada uzsukdavau,tik nevisada pasisakydavau blush2.gif as isdalies labaiiii pavydziu to tokio nuostabaus jausmo nestumo ir aisku gimdymo,nes kai tu pamatai savo maziuka,ar maziuke,tai viskas uzsimirsta mirksiukas.gif as turiu mintyje skausmai wub.gif tad dar karta SEKMES!!!
Atsakyti
QUOTE(murksyte @ 2009 03 24, 21:29)
smile.gif
Gali biski ir paveluoti  smile.gif  buna juk taip man tai irgi gyd sako kad gali visko buti kad anksciau bus  smile.gif  isivaizduoju likus tiek jau nedaug tas laukimas dar sunkesnis darosi  smile.gif  ypac tau juk tik viena dienike  smile.gif

tai taip wub.gif vistiek kazkada gimdysiu biggrin.gif

QUOTE(ingrica @ 2009 03 24, 21:32)
labas vakaras visoms busimoms ir esamoms mamytems 4u.gif  4u.gif  4u.gif uzsukau ir as padrasinti celee mirksiukas.gif jau ziuriu tavo liniuote finisa priejo smile.gif metas tavo stebukleliui ateti i si pasauli wub.gif nebijok ir eik pasitikti savo lialiuko wub.gif SEKMES TAU 4u.gif As cia visada uzsukdavau,tik nevisada pasisakydavau blush2.gif as isdalies labaiiii pavydziu to tokio nuostabaus jausmo nestumo ir aisku gimdymo,nes kai tu pamatai savo maziuka,ar maziuke,tai viskas uzsimirsta mirksiukas.gif as turiu mintyje skausmai wub.gif tad dar karta SEKMES!!!

aciu uz palaikyma 4u.gif zinau kad uzmirsiu skausma tik kaip nors ji reikia iskentet 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo celee: 25 kovo 2009 - 08:59
QUOTE(celee @ 2009 03 25, 10:58)
tai taip wub.gif  vistiek kazkada gimdysiu biggrin.gif
aciu uz palaikyma 4u.gif  zinau kad uzmirsiu skausma tik kaip nors ji reikia iskentet 4u.gif

Dabar kausimas biski ne i tema smile.gif kaip reikia padaryti ta liniuote kuri zymi kiek liko dienu iki gimdymo arba kai gimus vaikuciui zymetu jo laika 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murksyte @ 2009 03 25, 10:32)
Dabar kausimas biski ne i tema  smile.gif  kaip reikia padaryti ta liniuote kuri zymi kiek liko dienu iki gimdymo arba kai gimus vaikuciui zymetu jo laika  4u.gif  4u.gif

reikia ieit i www.supermama.lt portala ir ten paciam puslapio virsuje yra liniuotes ir skaiciuokles... ax.gif vat, ten galima susikurt... paskaitysi ir viskas bus aisku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 03 25, 13:55)
reikia ieit i www.supermama.lt portala ir ten paciam puslapio virsuje yra liniuotes ir skaiciuokles... ax.gif  vat, ten galima susikurt... paskaitysi ir viskas bus aisku thumbup.gif

aciu uz informacuja smile.gif nepastebedavau kazkaip tu liniuociu 4u.gif
Atsakyti