Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - X

QUOTE(pelze @ 2009 02 16, 19:22)
sveikutes, o man va kurybine krize uzejo  doh.gif
eina sau - viska ka buvau kaip ir sugalvojus, pasirasius - niekas nebepatinka  schmoll.gif

siaubas - reikia jauciu pertrauka daryt
nors pasisiuvau jau visus gulbiu sijonus, dabar jauciu einu jau geriau bandysiu papke savo apsitraukt ar kazka net nezinau...
mes tai islydesim is vienu namu tai as kazkaip net ir nezinau kaip cia ta junaji isbandyt  g.gif  nu siandin jauciu niekaip - kazko nieks nebepatinka man - noriu pavasario
vacation1.gif

doh.gif neliudek ir nepasimesk, o geriau padek viska i sona, kai pailsesi pora dieneliu ar daugiau drinks_cheers.gif , tada kibk is naujo i darba 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos svočiutės 4u.gif gavau visai netyčia tokią juokingą pasaką,manau visai tiktų vestuvių laikraštin,jei kas daro ax.gif kas norėsit galėsiu persiųst mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pekutis: 17 vasario 2009 - 09:08
QUOTE(pekutis @ 2009 02 17, 07:48)
sveikos svočiutės 4u.gif gavau visai netyčia tokią juokingą pasaką,manau visai tiktų vestuvių laikraštin,jei kas daro  ax.gif  kas norėsit galėsiu persiųst  mirksiukas.gif

zinoma kad siusk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingiena @ 2009 02 17, 10:33)
zinoma kad siusk biggrin.gif

parašyk emailą mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės na mano vyras bairį atraitė, klausia o tu jau scenarijų parašiai, sakau ne laukiu vienos papkės( kad pažiurėt ko tiksliai negaliu sakyt ar daryt)o tada jau rašysiu, o jis sako tai gal neinam jei tu net scenarijaus dar neparašiai doh.gif
Man irgi dabar krizė, aš nesugalvoju per vestuves ką idomaus sužasiti kad visus pajudinti?
kažkur skaičiau šokant vyrai turi asistuot kaip čigonai ar karžygiai bet nerandu dabar kas ten buvo ir kame ten esmė g.gif Gal kuri žinot?
Atsakyti
merginos,atrodo visoms išsiunčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, svočiutės 4u.gif

Jungiuosi ir aš į jūsų šaunų būrį smile.gif Prieš kelias dienas gavom kvietimą būti piršliais. Vestuvės jau gegužės pradžioje, tai teks gerokai pasiskubinti su ruošimusi, nes laiko nedaug teturim. Bet kadangi jau tokias pareigas prisiėmėm, tai teks pasistengti jas atlikti kuo geriausiai, kad jaunieji liktų patenkinti savo švente. smile.gif
Jei kokių čia neperskaitytų idėjų pavyks surasti ar sugalvoti, tai būtinai pasidalinsiu ir su jumis. smile.gif

QUOTE(pekutis @ 2009 02 17, 12:46)
merginos,atrodo visoms išsiunčiau  mirksiukas.gif

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 02 17, 13:46)

man ir jei negaila 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 02 17, 11:46)

ACIUKAS mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingiena @ 2009 02 17, 16:29)

skaitei hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 02 17, 16:12)

gera pasaka tik zemaiciam sunku suprast jauciu bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 02 17, 18:54)
gera pasaka tik zemaiciam sunku suprast jauciu bus smile.gif

Pasaka dzūkiška biggrin.gif
Labai linksma, bet sakyčiau, per ilga g.gif
Atsakyti