Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - X

QUOTE(ingiena @ 2009 02 13, 17:37)
sakykit svociutes,o kokias atrakcijas darysit jauniki sutikdamos pas jaunaja namie g.gif
na toletinio nebevyniosim mes ne bus mate kaikurie zmones reik kasko naujo ir orginalaus g.gif

mes darėm su batelio matavimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maze11 @ 2009 02 13, 23:52)
taip, zaidimas. Korteliu reikia tiek, kiek sveciu. Ant korteliu parasyta po viena koki nors idomu ir juokinga pazada, pvz. karta i menesi pastatyti jaunikiui bokala alaus, per gincus palaikyti jaunosios puse ir pan. Sveciai traukia po kortele ir skaito pasizadejima. As tai darysiu toki sveciu prisistatyma su popieriniu tortuku, jame bus po kelis saldainius ir pasizadejimo kortele. Visi sveciai gaus po tortuko gabaleli, tures atsistot, pasakyt kas tokie yra jauniesiems ir perskaityti ka pasizadejima.

Sveikutes! biggrin.gif
Labai sauniai turetu buti. thumbup.gif wub.gif O ta tortuka pati pasidarysi? kaip jis atrodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2009 02 14, 10:45)
Sveikutes! biggrin.gif
Labai sauniai turetu buti. thumbup.gif  wub.gif O ta tortuka pati pasidarysi? kaip jis atrodo? g.gif

8 temoje lyg tais 21ar 30psl yra schema įdėta kaip pasidaryt ir išsilankstyt, nors aš ne auksarankė, bet nesudėtinga, ir aš darysiu
Atsakyti
Dekui, Gute Pinkute. mirksiukas.gif Lekiu ziureti ir studijuoti. ax.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif su meiles diena svociutes wub.gif wub.gif
Atsakyti
su Valentino diena svociutes:) kazin ar yra sia diena ''dirbanciu'' svociuciu smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 02 14, 16:00)
su Valentino diena svociutes:) kazin ar yra sia diena ''dirbanciu'' svociuciu smile.gif?

Vakar grupiokė mano tuokėsi, tai žinau, kad svočia paskaitinėdavo.
Vakar bežiūrėdama dainų daina pasidariau saldainių virvę, ir saldainių karolius su apyranke.Kaip manot kas bus jai saldainius padėsiu į balkoną(stiklintas) nes dabar tamsiajam susidėjau tai labai jau kvepia, erzina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 02 15, 12:17)
Vakar bežiūrėdama dainų daina pasidariau saldainių virvę, ir saldainių karolius su apyranke.Kaip manot kas bus jai saldainius padėsiu į balkoną(stiklintas) nes dabar tamsiajam susidėjau tai labai jau kvepia, erzina ax.gif

biggrin.gif sypsena veide atsirado perskaicius paskutiniaja eilute. As tai nevalgau sokoladiniu, o vat MB tai jau ras pagal kvapa, tai slepdavau nuo jo. Aisku gali padeti , bet i dezute dek kokia,kad nepersaltu ir neiztystu kai atsils.
Papildyta:
QUOTE(tauromama @ 2009 02 14, 16:24)
wub.gif  wub.gif  su meiles diena svociutes  wub.gif  wub.gif

4u.gif dekojam ,dekojam uz sveikinimus.
Atsakyti
Sveikos svočiutės ax.gif

retai užsuku, dažniau tik paskaitinėju... bet dabar sumasčiau, kad noriu gražiai išpjaustyto arbūzo vestuvėms... nu vienose kur buvau mačiau, gal kas žinot kur juos pjausto?
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 02 15, 11:17)

as tai tik nusipirkau apie 3 kg saldainiu vyniot i popieriukus su jaunuju foto tik nzn kada dbr prisiruosiu suvyniot:) na bet dar turiu laiko:) tik niekaip nesgalvoju kada ta torta su pasizadejimais isdalint geriau butu? kaip ju daret?
Atsakyti
QUOTE(ingiena @ 2009 02 13, 17:37)
sakykit svociutes,o kokias atrakcijas darysit jauniki sutikdamos pas jaunaja namie g.gif
na toletinio nebevyniosim mes ne bus mate kaikurie zmones reik kasko naujo ir orginalaus g.gif

As tai pernai jaunikui dariau kliuciu ruoza. Kadangi viskas vyko musu tevu name, kurio didelis ir grazus kiemas (mamyte mano pasistenge, o mes jai padejom blush2.gif ), per islydejima sampana gerem pavesinej, tai turejau daug vietos savo fantazijai isreiksti.

1. Jaunikis atvaziuoja su visu pulku pabroliu, atsiveza jaunosios puokste ir jos vestuvini bateli (idaviau savo liudininkui, kad jam is ryto nuvestu, kai vaziavo jaunikio atzivesti pas nuotaka), pabroliai pamergiu puoksteles turejo.
2. As kiema uztveriu "bromu" ir masinos sustoja salia kiemo. Tada islipa visas pulkas vuriuku ir visaip bando isiprasyti pas mane i kiema. O toleliau stovi sustastytos pamerges, jau nusimovusios po viena bateli ir pasiruosusios matuotis jaunosios kurpaite. (dabar gailiuosi, kad to batelio nepadejau ant grazios pagalveles). Bet cia aisku smulkmena mirksiukas.gif
As pasmailinusi liezuviuka "malu"visokius atsikalbinejimus, klausiu ko jie cia nori, kas tokie ir t.t.
Liudininkas "suskelia" pasakojima, kaip bernelis pamate nuostabia mergele, isimylejo, be jos gyventi nebegali . Nu kazkas panasaus.
3. Tuomet as juos isileidziu i kiema, ir liepiu jaunajam nupasakoti, kokios konkreciai mergeles jis cia atvaziavo. Jis aisku pasakoja visus kiek tik zino komplimentu.
4. Veliau nuvedu prie pamergiu, matuoja bateli - netinka.
5. Tuomet as parodau kliucu ruoza, kuri jam teks nugaleti, nes jo mergele sedi aukstam bokste (pavesine, apdengto baltu audeklu. smile.gif )
6. Jis turi perlipti neperzengiama kalna (kalnelis tarp gelyciu), perplaukti neperplaukiana jura (baseinelis), is jo istraukti nuskendusi rakta (pririsau prie juosteles ir paskandinau tongue.gif ), perlipti pavojinga tilta (maziukas tiltelis sodelyje), nugaleti slibina Tobi, kuris saugo mergeles boksta (suniukas), ir atrakinti duris tuo suzvejotu rakteliu.
7. kai jau padaro visus isbandymus, tuomet jaunoji iskisa kojele, primatuoja bateli. Ir jei jaunoji sutinka, tuomet ji pasirodo.
8. Jaunikis jai iteikia puokste, ji jam prisega gelyte.
9. Tuomet suporuojam ir pristatom visas poras.
10. Suguzam i pavesine visi, isgeriam, pasakom kelis tostus,
11. Tevai vaikus palaimina (buvo atvaziave ir jaunikio tevai, nes norejom kad abieju palaimintu vienu metu).
12. Tuomet trumpa fotosesija lauke ir isvaziuojam thumbup.gif

O siemet darysiu kitaip, nes bus bute, tad vietos nebus daug. Bet isbandymu jaunajam nebus maziau lotuliukas.gif tongue.gif

Atsakyti
sveikutes, o man va kurybine krize uzejo doh.gif
eina sau - viska ka buvau kaip ir sugalvojus, pasirasius - niekas nebepatinka schmoll.gif

siaubas - reikia jauciu pertrauka daryt
nors pasisiuvau jau visus gulbiu sijonus, dabar jauciu einu jau geriau bandysiu papke savo apsitraukt ar kazka net nezinau...

mes tai islydesim is vienu namu tai as kazkaip net ir nezinau kaip cia ta junaji isbandyt g.gif nu siandin jauciu niekaip - kazko nieks nebepatinka man - noriu pavasario
vacation1.gif
Atsakyti