Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - X

QUOTE(roky @ 2009 02 11, 10:30)
Aš tai niekaip negaunu pasižadejimo korteliu word formatu.Gal kas nors galėtų padėti? 4u.gif

issiunciau korteles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingiena @ 2009 02 11, 15:01)
issiunciau korteles 4u.gif

Aciū labai,lekiu žiūrėti thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš noriu wordinio varianto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 02 11, 13:35)
Ir aš noriu wordinio varianto ax.gif

o nesiunciau as tau ax.gif
jai ne tai imesk adresiuka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingiena: 11 vasario 2009 - 16:25
na va, gavau pasiulyma del saldainiu mirksiukas.gif jei kam idomu imeskit man i az pasto adresa, as permesiu
Atsakyti
QUOTE(Kasandra @ 2009 02 11, 18:00)
na va, gavau pasiulyma del saldainiu  mirksiukas.gif  jei kam idomu imeskit man i az pasto adresa, as permesiu

parasiau noreciau dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasandra @ 2009 02 11, 16:00)
na va, gavau pasiulyma del saldainiu  mirksiukas.gif  jei kam idomu imeskit man i az pasto adresa, as permesiu

parasiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maze11 @ 2009 02 10, 22:06)
sveikos, na as dar del saldainiu noriu klaust. Juos vynioti tai pries vestuves kelios dienos reiktu, na o pirkti dabar jau butu galima? (vestuves uz 3 men). Na, maximoj akcija dabar, tai ir galvoju, kazin ar nieko jiems neatsitiks, jei dabar uzsipirksiu.

gali drasiai pirkt, tik nedek kur silta.
Atsakyti
Sveikos, svociutes! mirksiukas.gif
Kazkaip labai tylu sias dienas, turbut labai uzsieme, kad net paplepeti nera laiko. mirksiukas.gif
As norejau pasiteirauti, o kokios cia pasizadejimo korteles? Cia kazkoks zaidimas? g.gif
Atsakyti
sakykit svociutes,o kokias atrakcijas darysit jauniki sutikdamos pas jaunaja namie g.gif
na toletinio nebevyniosim mes ne bus mate kaikurie zmones reik kasko naujo ir orginalaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2009 02 13, 13:53)
Sveikos, svociutes! mirksiukas.gif
Kazkaip labai tylu sias dienas, turbut labai uzsieme, kad net paplepeti nera laiko. mirksiukas.gif
As norejau pasiteirauti, o kokios cia pasizadejimo korteles? Cia kazkoks zaidimas? g.gif

taip, zaidimas. Korteliu reikia tiek, kiek sveciu. Ant korteliu parasyta po viena koki nors idomu ir juokinga pazada, pvz. karta i menesi pastatyti jaunikiui bokala alaus, per gincus palaikyti jaunosios puse ir pan. Sveciai traukia po kortele ir skaito pasizadejima. As tai darysiu toki sveciu prisistatyma su popieriniu tortuku, jame bus po kelis saldainius ir pasizadejimo kortele. Visi sveciai gaus po tortuko gabaleli, tures atsistot, pasakyt kas tokie yra jauniesiems ir perskaityti ka pasizadejima.
Atsakyti
QUOTE(maze11 @ 2009 02 13, 20:52)
taip, zaidimas. Korteliu reikia tiek, kiek sveciu. Ant korteliu parasyta po viena koki nors idomu ir juokinga pazada, pvz. karta i menesi pastatyti jaunikiui bokala alaus, per gincus palaikyti jaunosios puse ir pan. Sveciai traukia po kortele ir skaito pasizadejima. As tai darysiu toki sveciu prisistatyma su popieriniu tortuku, jame bus po kelis saldainius ir pasizadejimo kortele. Visi sveciai gaus po tortuko gabaleli, tures atsistot, pasakyt kas tokie yra jauniesiems ir perskaityti ka pasizadejima.

ar gali man dar duot kelias mintis pasizadejimu kortelem man jau truksta minciu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti