[quote=Linarte,2009 03 03, 00:26]
1. Gali nupikrt vandnes žibintus, jie po 5Lt kainuoja, yra kelių spalvų http://www.piro.lt/v...i.html?vmcchk=1
galvojau as del tu vandens zibintu, tik kad brangokai iseina, sveciu 80, tarkim jei po viena porai tai jau 40reiktu=200lt
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 03 02, 22:31)
pabandyk i kaziuko muge gi ji si savaitgali manau vyks ne tik didziosiose miestose.
Nerandu info kad pas mus tikrai toks dalykas vyks. Pas mus Akropolį atidarys šį savatgalį - tipo didesnė atrakcija
QUOTE(zeniania @ 2009 03 02, 22:35)
galvojau as del tu vandens zibintu, tik kad brangokai iseina, sveciu 80, tarkim jei po viena porai tai jau 40reiktu=200lt
Nebūtina gi visiem pirkt, be to ne visi ir norės eit prie to vandens ir tuos žibintus leist. Žvakutėm vis tiek po 2-3Lt reiks išleist, o kur dar darbas ir baimė ar pavyks.
Mes svarstom oro žibintus. Tai jauniesiems, tėvams, piršliam ir poroms po vieną. Gausis 10 žibintų, užteks manau.
QUOTE(Linarte @ 2009 03 02, 22:44)
Nerandu info kad pas mus tikrai toks dalykas vyks. Pas mus Akropolį atidarys šį savatgalį - tipo didesnė atrakcija
Nebūtina gi visiem pirkt, be to ne visi ir norės eit prie to vandens ir tuos žibintus leist. Žvakutėm vis tiek po 2-3Lt reiks išleist, o kur dar darbas ir baimė ar pavyks.
Mes svarstom oro žibintus. Tai jauniesiems, tėvams, piršliam ir poroms po vieną. Gausis 10 žibintų, užteks manau.
na taip akropolis didele atrakcij
as taip pat darysiu su dangaus zubintais jauniesims pirksiu sirdeles formos o poroms paprastus patys jaunieji pirks nes nebus fejerverku.
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 03 02, 23:12)
as taip pat darysiu su dangaus zubintais jauniesims pirksiu sirdeles formos o poroms paprastus patys jaunieji pirks nes nebus fejerverku.
Maniškai tai norėjo fejerverkų, bet šiek tiek mėtės, o dar kai mes su vyru įsikišom,kad kam tuos tūkstančius į orą leist, nes bile kokie negražu,tai jau geriau kažką analogiško. Tai kaip suprantu, irgi patys pirks. Ech, gerai man, kai pagalvoji: etikečių daryt nereikia, žibintų pirkt nereikia
QUOTE(rrauzi @ 2009 03 01, 23:01)
Sveikos svociutes, jungiuos ir as i Jusu buri, nes ta pareiga ka tik uzklupo, o vestuves balandzio pabaigoj. tai skaitineju vis ir dziaugiuosi, kad sis forumas yra, nes priesingu atv. panika apimtu
rausva grazi labai ir tikrai verta demesio
as kaune jau nebetekau vilties normalia rasti, ko gero teks vilketi ilga gofruotu sijonu, nors nesu tikra ar svociai tinka-gal pamergem labiau...
rausva grazi labai ir tikrai verta demesio
as kaune jau nebetekau vilties normalia rasti, ko gero teks vilketi ilga gofruotu sijonu, nors nesu tikra ar svociai tinka-gal pamergem labiau...
sutinku graziu tai tikrai yra-tik mano uzpakalis (42 ) i tas graziausias nelabai telpa
Papildyta:
o del lyties su kopustais jaunieji gales pazaist arba dar turiu viena minti paimti dvi lelytes berniuka ir mergyte suviniot i daug daug popieriaus ir duot jauniesiem isvynioti kuris pirma isvynios toks ir gims pirmas vaikelis
[/quote]
su lelytem gera ideja
dar prisiminiau viena zaidima su leliukais
trumpai, tai butu tokia eiga: padaroma paklode kurioje skyles galvai ir rankoms, ties galva kepuryte, paskui seilinukas ir sliauztukai. tada pora laiko paklode uz kampu vertikaliai, o uz jos ant kedes sodinamas jaunikis ir ikisa galva i kepuryte. o rankos iskisamos jaunosios, kuri uz jaunojo stovi. tada jaunajai duodama lekste koses ir ji maitina jaunaji. vaizdas salei neblogas nes aisku valgo jaunasis kaip leliukas kuris i burna sauksta nelabai nutaiko ir kose kabina bet kaip, nes jaunoji, tai nelabai ka ir mato is uz paklodes ...
Papildyta:
QUOTE(roky @ 2009 03 02, 16:27)
Na ir atsigavo temelė,jaučiasi kad sezonas ateina .diskutavot dėl dovanos,mes tai sakėm nupirksim geresnias 2 taures,išgraviruosim jaunuju vardus ir datą ir bus musų tokia dovana,aišku neskaitant šventės .Šiaip tai man irgi neramu darosi,kai sutikom piršliauti tai tikrai dar geresni laikai buvo ,o dabar jau reikia ziūrėti kaip čia pigiau prasisukus.
as irgi taures dovanosiu, be visu vargu, kuri teks ideti, nes man pirmas kartas svociauti, o dar ir su pirsliu nesusipazinau, tai nzn kaip cia bus
rrauzi-balandzio 23
gutė pinkutė-balandžio 24
maze11-gegužes 2
Linarte-gegužes 9
rugsti uoga-gegužes 16
mergaiciuke_ee-gegužes 23
zeniania-geguzes 30
ingiena-birželio 20
pekutis-liepos 4
dowwe-liepos 4
salibaba-liepos 11
pelze - liepos 18
skgreta- rugpjutcio 8
miskininkele rugpjutcio 15
Mandra Sandra -rugpjūtcio 15
loretita - rugpjūčio 22d.
inrinke-rugsėjo 26
oi laukiam laukiam marsil ispudziu
ir as isirasiau i sarasa
QUOTE(rrauzi @ 2009 03 03, 00:10)
rrauzi-balandzio 23
maze11-gegužes 2
Linarte-gegužes 9
rugsti uoga-gegužes 16
zeniania-geguzes 30
ingiena-birželio 20
pekutis-liepos 4
dowwe-liepos 4
salibaba-liepos 11
pelze - liepos 18
skgreta- rugpjutcio 8
inrinke-rugsėjo 26
ir as isirasiau i sarasa
maze11-gegužes 2
Linarte-gegužes 9
rugsti uoga-gegužes 16
zeniania-geguzes 30
ingiena-birželio 20
pekutis-liepos 4
dowwe-liepos 4
salibaba-liepos 11
pelze - liepos 18
skgreta- rugpjutcio 8
inrinke-rugsėjo 26
ir as isirasiau i sarasa
grazus jau sarasiukas, as i ji paziurejus darau isvada siemet geguze vestuviu menuo
Sveikos,
Oho kiek jau daug priplepejot , tuoj nauja tema reiks kurti.
gutė pinkutė labai aciu uz atsiusta informacija
As tai zinokit nesuprantu to zaidimo su kopustu, zinau kad jaunieji ten aceit iesko tu lapeliu kur uzrasyta ar bus berniukas ar mergaite, o is tikro ten nera nieko ideta, bet kaip ta pati kopusta jus paruosiat kad atrodytu jog ten ideti tie lapukai, ir kad jie plesytu? Nezinau ar as cia aiskiai parasiau.
Ai dar norejau paklausti, gal kuri zinote kur Kaune butu galima issinuomuoti projektoriu?
Oho kiek jau daug priplepejot , tuoj nauja tema reiks kurti.
gutė pinkutė labai aciu uz atsiusta informacija
As tai zinokit nesuprantu to zaidimo su kopustu, zinau kad jaunieji ten aceit iesko tu lapeliu kur uzrasyta ar bus berniukas ar mergaite, o is tikro ten nera nieko ideta, bet kaip ta pati kopusta jus paruosiat kad atrodytu jog ten ideti tie lapukai, ir kad jie plesytu? Nezinau ar as cia aiskiai parasiau.
Ai dar norejau paklausti, gal kuri zinote kur Kaune butu galima issinuomuoti projektoriu?
rrauzi-balandzio 23
maze11-gegužes 2
Linarte-gegužes 9
rugsti uoga-gegužes 16
zeniania-geguzes 30
ingiena-birželio 20
airara* - birželio 20
pekutis-liepos 4
dowwe-liepos 4
salibaba-liepos 11
pelze - liepos 18
skgreta- rugpjutcio 8
inrinke-rugsėjo 26
ir įsirašiau
o sakykit susėdus prie stalo puotą pradeda piršlys, pasveikindamas ir pasakydamas ko ir kaip čia susirinkom, ar galima ir svočiai nes MB toks nelabai kalbus, o ir nemegstra kalbet is "popierių" o iskart susedus gal nelabai cia gražu pablevyzgot, kaži jei aš pasireikščiau
maze11-gegužes 2
Linarte-gegužes 9
rugsti uoga-gegužes 16
zeniania-geguzes 30
ingiena-birželio 20
airara* - birželio 20
pekutis-liepos 4
dowwe-liepos 4
salibaba-liepos 11
pelze - liepos 18
skgreta- rugpjutcio 8
inrinke-rugsėjo 26
ir įsirašiau
o sakykit susėdus prie stalo puotą pradeda piršlys, pasveikindamas ir pasakydamas ko ir kaip čia susirinkom, ar galima ir svočiai nes MB toks nelabai kalbus, o ir nemegstra kalbet is "popierių" o iskart susedus gal nelabai cia gražu pablevyzgot, kaži jei aš pasireikščiau
rrauzi-balandzio 23
maze11-gegužes 2
Linarte-gegužes 9
rugsti uoga-gegužes 16
zeniania-geguzes 30
Varėnė - gegužės 30
ingiena-birželio 20
airara* - birželio 20
pekutis-liepos 4
dowwe-liepos 4
salibaba-liepos 11
pelze - liepos 18
skgreta- rugpjutcio 8
inrinke-rugsėjo 26
Zenania, mano pastas visai streikuoa, kai reikia siust didelius laisku. Vakar niekaip neissisiunte, o siandien matau, kad kruva vienodu issiusta. Atsiprasau
Siaip dar ne viska issiunciau, bet gal ir kitos tau ta pati atsiunte, ka ir as, ta daugiau ir nesiusiu?
maze11-gegužes 2
Linarte-gegužes 9
rugsti uoga-gegužes 16
zeniania-geguzes 30
Varėnė - gegužės 30
ingiena-birželio 20
airara* - birželio 20
pekutis-liepos 4
dowwe-liepos 4
salibaba-liepos 11
pelze - liepos 18
skgreta- rugpjutcio 8
inrinke-rugsėjo 26
Zenania, mano pastas visai streikuoa, kai reikia siust didelius laisku. Vakar niekaip neissisiunte, o siandien matau, kad kruva vienodu issiusta. Atsiprasau
Siaip dar ne viska issiunciau, bet gal ir kitos tau ta pati atsiunte, ka ir as, ta daugiau ir nesiusiu?
QUOTE(Varėnė @ 2009 03 03, 11:46)
Labai aciu uz visa info, daug kas buvo suzipinta o mano kompas neatidaro, bet nieko tokio, nuvarysiu pas broli atsisiust
Dar merginos toks klausimelis. Irgi del puotos pradejimo. Siaip buvom sumaste papasakot kas toks pirslys, ka darys ir kaip mulkins, turim toki humoristini pasakojima. O vat musu jaunieji sako kad taip atseit nedaro ir reiks pasakot kaip mes praleidom diena. Man asmeniskai nelabai tas i tema, ka ten pasakot, kaip zagse apsizenijom ir fotkinomes??? na nebent liudijima netikra ten ikist galima, kad linksmiau butu, o siaip gi kiek tekdavo dalyvaut tai niekam neidomu kai tu pasakoji kaip jus fotkinotes ir zagse pasirasinejot
Tai vat, gal patarsit kaip cia issisukus?
Užsėdus prie stalo pas mus bus toks tekstukas
PR:Mieli sveteliai, sveiki gyvi pagyvenę, jauni ir vidutiniai, veseliot atėję. Aš esu pasiuntinys išrinktas, paskirtas, įpareigotas ir įgaliotas. Esu ne dėl svieto platumo, ne dėl marių gilumo, o dėl šios jaunos mergelės lelijėlės su rūtų vainikėliu ir dėl šio puikaus jaunikaičio su gėlyte atlape.
Visus svetelius domina, kur mes buvome, ką veikėme. O gi mes ilgai keliavome ir nusikamavome. Jūs mūsų kantriai laukėt, akių nuo kelio neatitraukėt, taigi dabar paklausykit:
Aš su svočia ir su šiuo pulkeliu dalyvavome vienoje avarijoje. Meilės sankryžoje susidūrė dvi širdys. Mes buvome liudininkai ir juos nuvežėme į santuokų rūmus ir į bažnyčią. Jie buvo nubausti aukso žiedų sumainymu, širdžių ir rankų sujungimu ir abu neteko viengungystės teisių.
Svočia skaito dokumentus, rodo, įteikia jaunavedžiams.
Taigi dabar uliavosime, už jaunuosius taures kilnosime, dainas dainuosime. Tad visų labai prašau: jaunuosius, jų tėvelius, o ir mane piršlį šlovinkite, gėrimus ir valgius ragaukite, iš muzikanto devynis prakaitus spauskite, šokite, dainuokite.
Tik nepamirškite ir karti, karti degtinė karti padainuoti, pamergėms už šono gribštelti, piršliui ir svočiai lyčną įpilti. Ir prašau netikėkite pletkais, kad piršlys yra melagis. Patys pamatysite.
Tad Valio JAUNIESIEMS!
Valio jų TĖVELIAMS!
Valio SVETELIAMS!
Šiaip man asmeniškai gražiau kai tuos žodžius sako piršlys, bet jei vyrukas iš nekalbiųjų, gali svočia vežti antsavo pečių. Tada šiek tiek tekstukus pasikoreguot reikia.
PR:Mieli sveteliai, sveiki gyvi pagyvenę, jauni ir vidutiniai, veseliot atėję. Aš esu pasiuntinys išrinktas, paskirtas, įpareigotas ir įgaliotas. Esu ne dėl svieto platumo, ne dėl marių gilumo, o dėl šios jaunos mergelės lelijėlės su rūtų vainikėliu ir dėl šio puikaus jaunikaičio su gėlyte atlape.
Visus svetelius domina, kur mes buvome, ką veikėme. O gi mes ilgai keliavome ir nusikamavome. Jūs mūsų kantriai laukėt, akių nuo kelio neatitraukėt, taigi dabar paklausykit:
Aš su svočia ir su šiuo pulkeliu dalyvavome vienoje avarijoje. Meilės sankryžoje susidūrė dvi širdys. Mes buvome liudininkai ir juos nuvežėme į santuokų rūmus ir į bažnyčią. Jie buvo nubausti aukso žiedų sumainymu, širdžių ir rankų sujungimu ir abu neteko viengungystės teisių.
Svočia skaito dokumentus, rodo, įteikia jaunavedžiams.
Taigi dabar uliavosime, už jaunuosius taures kilnosime, dainas dainuosime. Tad visų labai prašau: jaunuosius, jų tėvelius, o ir mane piršlį šlovinkite, gėrimus ir valgius ragaukite, iš muzikanto devynis prakaitus spauskite, šokite, dainuokite.
Tik nepamirškite ir karti, karti degtinė karti padainuoti, pamergėms už šono gribštelti, piršliui ir svočiai lyčną įpilti. Ir prašau netikėkite pletkais, kad piršlys yra melagis. Patys pamatysite.
Tad Valio JAUNIESIEMS!
Valio jų TĖVELIAMS!
Valio SVETELIAMS!
Šiaip man asmeniškai gražiau kai tuos žodžius sako piršlys, bet jei vyrukas iš nekalbiųjų, gali svočia vežti antsavo pečių. Tada šiek tiek tekstukus pasikoreguot reikia.