Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - X

QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 03 02, 11:57)
As nesuprantu, juk vestuves tai dar kokia rinkliava ?.. as asmeniskai pries tokias rinkliavas ir su stiklainiais, su bet kuo kitu.. ? o kam tas isvis stiklainis ?

juk zmones ateina i vestuves, tai atsinesa dovana, ir nemaza vokeli siais laikais... kam dar kazkokias papildomas rinkliavas deti ? tuo labiau, ar visi ten prie stalo ir sedi su pinigine ? ir ar sveciai bus ispeti, kad papildomai pinigeliu reikia pasiimti ? ar nesijaus nesmagiai, jeigu netures ? arba negales tiek daug deti, nei kaimynas idejo.. smile.gif

as net muzikantus perspesiu, kad jokiu rinkliavu man neorganizuotu..juk svente, o ne uzsakomasis koncertas, kad ateini i vestuves ir dar papildomai uz bilieta susimoki  laugh.gif

man tai yra negrazu ir nekulturinga.. bet nepykit, cia mano asmenine griezta nuomone... o visi kiti daro kaip nori  wink.gif
Papildyta:
o mes pinigeliu nedovanosim.. ir taip daug islaidu..dovanosim simboliskai medaus puodyne, graziais aprisim "apiforminsim" smile.gif.. ir pridesim medaus vartojimo instrukcija ..
be to mano jaunieji supratingi wub.gif  ir puikiai surpanta kad daug tu pinigeliu reikia... patys siulesi uz viska sumoketi.. bet negaliu imti..juk artimi zmones.. lai bus cia musu vestuvine dovana  smile.gif

as uz smile.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif jokiu rinkliavu papildomu! o su vaikuciais taipadarysiu dvi sirdutes prikabinsiu kojinytes vaikiskas ir tik liepsiu vardus uzrasyt)
o del lyties su kopustais jaunieji gales pazaist arba dar turiu viena minti paimti dvi lelytes berniuka ir mergyte suviniot i daug daug popieriaus ir duot jauniesiem isvynioti kuris pirma isvynios toks ir gims pirmas vaikelis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciuke_ee: 02 kovo 2009 - 13:34
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 03 02, 13:24)
as uz smile.gif drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  jokiu rinkliavu papildomu! o su vaikuciais taipadarysiu dvi sirdutes prikabinsiu kojinytes vaikiskas ir tik liepsiu vardus uzrasyt)
o del lyties su kopustais jaunieji gales pazaist arba dar turiu viena minti paimti dvi lelytes berniuka ir mergyte suviniot i daug daug popieriaus ir duot jauniesiem isvynioti kuris pirma isvynios toks ir gims pirmas vaikelis smile.gif

O geras čia su popierium man patinka
Atsakyti
QUOTE(Varėnė @ 2009 03 02, 13:10)
dabar žiūriu vestuves vienas, klausia jaunojo kas pasaulyje stipriausias. Jis atsako - samagonas  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolitux @ 2009 03 02, 14:06)

vyrai yra vyrai ir nieko nepakeisi:)
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 03 02, 13:46)
vyrai yra vyrai ir nieko nepakeisi:)

jo cia tai geras tikrai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
na as dar gryztu prie pinigeliu temos nespejau pasireiksti biggrin.gif
na mes dovanos nenesem nei praeita karta ir nei si nenesiu,mums jaunieji neskiria nei lituko tikisi visko is musu blink.gif tai pinigeliu tikrai iseis nemazai o dar krize spaudzia doh.gif
teks jiem pasitenkinti visom musu staigmenelem ir zodziais blush2.gif
Atsakyti
Na ir atsigavo temelė,jaučiasi kad sezonas ateina biggrin.gif .diskutavot dėl dovanos,mes tai sakėm nupirksim geresnias 2 taures,išgraviruosim jaunuju vardus ir datą ir bus musų tokia dovana,aišku neskaitant šventės mirksiukas.gif .Šiaip tai man irgi neramu darosi,kai sutikom piršliauti tai tikrai dar geresni laikai buvo doh.gif ,o dabar jau reikia ziūrėti kaip čia pigiau prasisukus. g.gif
Atsakyti

user posted image

gutė pinkutė-balandžio 24
maze11-gegužes 2
Linarte-gegužes 9
rugsti uoga-gegužes 16
mergaiciuke_ee-gegužes 23
zeniania-geguzes 30
ingiena-birželio 20
pekutis-liepos 4
dowwe-liepos 4
salibaba-liepos 11
pelze - liepos 18
skgreta- rugpjutcio 8
miskininkele rugpjutcio 15
Mandra Sandra -rugpjūtcio 15
loretita - rugpjūčio 22d.
inrinke-rugsėjo 26
oi laukiam laukiam marsil ispudziu
Atsakyti
laba svociutes 4u.gif

jungiuos prie jusu ax.gif

kol kas tik skaitau , skaitau, skaitau......ir renkuosi info, nes tokios pareigos bus pirmosiso gyvenime, o ir vestuvese tikrose teks tik antra karta dalyvauti

Atsakyti
QUOTE(roky @ 2009 03 02, 15:27)
Na ir atsigavo temelė,jaučiasi kad sezonas ateina biggrin.gif .diskutavot  dėl dovanos,mes tai sakėm nupirksim geresnias 2 taures,išgraviruosim jaunuju vardus ir datą ir bus  musų tokia dovana,aišku neskaitant  šventės mirksiukas.gif .Šiaip tai man irgi neramu darosi,kai sutikom piršliauti tai tikrai dar geresni laikai buvo doh.gif ,o dabar jau reikia ziūrėti kaip čia pigiau prasisukus. g.gif

mes taip pat....
galvojam kaip cia pigiau pasisukt kol kas neblogai sekasi ziuresim kai bus toliau:)
Papildyta:
QUOTE(airara* @ 2009 03 02, 15:43)
laba svociutes  4u.gif

jungiuos prie jusu  ax.gif 

kol kas tik skaitau , skaitau, skaitau......ir renkuosi info, nes tokios pareigos bus pirmosiso gyvenime, o ir vestuvese tikrose teks tik antra karta dalyvauti

junkis kuo daugiau tuo smagiau ir viskas daug greiciau isisprendzia smile.gif
Atsakyti
Na ziuriu uzviriau as cia tema. Siaip as pati pries tas rinkliavas kurias nori padaryti mano jaunieji, juk blin 80zmoniu ateis, ir is ju nemazai jau vokeliais gaus tai kam dar schmoll.gif Net nzn ar turiu teise jiem sakyt ar geriau nesikist, jauciu daug kam nesmagu bus krizes metu surinkus pinigeliu dovanai dar ir prie stalo krapstyt. Na zodziu... unsure.gif

Tai merginos, dar karteli klausiu, kadangi info jau prisirinkau is ankstesniu temu, bet gal kas gali pagelbet ir nurodyt kur galima etikeciu ar diplomu gaut, nu nemoku as su kompu tu dalyku daryt. Arba nurodykit i ka kreiptis jei kas turi, kad cia temos neterst savo mail'ais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zeniania @ 2009 03 02, 15:56)
1.Na ziuriu uzviriau as cia tema. Siaip as pati pries tas rinkliavas kurias nori padaryti mano jaunieji, juk blin 80zmoniu ateis, ir is ju nemazai jau vokeliais gaus tai kam dar  schmoll.gif  Net nzn ar turiu teise jiem sakyt ar geriau nesikist, jauciu daug kam nesmagu bus krizes metu surinkus pinigeliu dovanai dar ir prie stalo krapstyt. Na zodziu... unsure.gif

2.Tai merginos, dar karteli klausiu, kadangi info jau prisirinkau is ankstesniu temu, bet gal kas gali pagelbet ir nurodyt kur galima etikeciu ar diplomu gaut, nu nemoku as su kompu tu dalyku daryt. Arba nurodykit i ka kreiptis jei kas turi, kad cia temos neterst savo mail'ais  4u.gif

1.Tikrai utri pilną teisę atvesti jaunuosius į protą, jei niekas kitas jiems gero linkėdamas nepadaro (pvz tėvai)
2.Prieš kelis lapus kažkuri siūlė etiketes, tik nebepamenu kuri. Pasikapstyk, tikrai pamatysi.
Atsakyti
QUOTE(zeniania @ 2009 03 02, 15:56)
Na ziuriu uzviriau as cia tema. Siaip as pati pries tas rinkliavas kurias nori padaryti mano jaunieji, juk blin 80zmoniu ateis, ir is ju nemazai jau vokeliais gaus tai kam dar  schmoll.gif  Net nzn ar turiu teise jiem sakyt ar geriau nesikist, jauciu daug kam nesmagu bus krizes metu surinkus pinigeliu dovanai dar ir prie stalo krapstyt. Na zodziu... unsure.gif

Tai merginos, dar karteli klausiu, kadangi info jau prisirinkau is ankstesniu temu, bet gal kas gali pagelbet ir nurodyt kur galima etikeciu ar diplomu gaut, nu nemoku as su kompu tu dalyku daryt. Arba nurodykit i ka kreiptis jei kas turi, kad cia temos neterst savo mail'ais  4u.gif

tu turi teise jaunuosisu atvest i prota as pati saviskiam viska i akis dedu o paskui ju teise rinktis nes ne karta man jie sake: o mes net nepagalvojom....
Atsakyti