Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - X

Sveikos, svociutes! mirksiukas.gif
Nesinoretu tiketi, kad jaunieji is pirsliu tikisi padengti vestuviu islaidas, jei galima taip pasakyti. schmoll.gif As visa laika isivaizdavau, kad pirsliais renkasi smaikscius, linksmus, isradingus, dusiai mielus zmones. wub.gif O mintys tai isties visos saunios. thumbup.gif
Labai prasmatni suknele, Loretita2. thumbup.gif Man ji labaaai grazi. wub.gif
Atsakyti
Aha ir as manau, kad pirsliai ne tam, kad pinigais metytusi.. smile.gif
o siais laikais vestuves niekada neatsiperka ir nereikia cia viso sukomercinti.... nu nebent laaabai turtingi sveciai smile.gif ir kuklios vestuvytes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pelze @ 2009 02 28, 21:16)

pasidariau ir as ziursta nu gal prijuoste reik sakyt  g.gif  bet biski nupusau ir issiuvinejau tokius vysniukus, palaukit utoj pabandysiu idet foto. Man tai graziai atrodo  blush2.gif

va, bandau savo vysniukus parodyt

http://i200.photobuc...os/IMG_7431.jpg

http://i200.photobuc...os/IMG_7432.jpg

laaabai simpatiski vysniukai.. wub.gif man tokie tiktu, nes jaunuju pavarde bus vysniauskai thumbup.gif

o is kur piesinuka gavai ? ir kaip ji nusipaisei ? piestuku ? ? ?
Atsakyti
Aš irgi nieko nedovanosiu, o kai bus sveikinimai, tik gražius žodžius pirmoji paskaitysiu, pavyzdį parodysiu, kad visi kiti sveikintų.
Pas mus iš vis tokia kvaila situacija, kad jaunoji - vyro sesuo.Piršliaut kvietė jaunikio dėdę su teta, bet ten vyriškiui su širdim problemos, tai dar gruody pranešė, kad mus numatė kaip atsarginį variantą, ir sutarėm, kada paskutinė data,kada mes sutiksim, nes vis tik reikia laiko pasiruošti. Pranešė vos ne paskutinėm dienom. Vyro mama sakė, kad padės mum pasiruošti, bet kažkaip kai sesuo išteka - tai net iš mamos nesinori imti pinigėlių. Tą sumą, ką planavom dėt į vokelį bus išleista pasiruošiant, tad logiška, kad nieko nedovanosim. Na gėlių ir atvirutę - tai bet kokiu atveju dovanosim.
Dėl stiklainio, tai pasirašau po kiekvienu rugsti_uoga pasakytu žodžiu - nu kam??? Ir taip daugelis vokelius dovanoja, kam dar papildomos rinkliavos? Reikia jauniesiems biški paaiškinti kas ir kaip. Ir jei jau krizė, nori papildomai daugiau susirinkt, kad mažesni nuostoliai būtų, tai tada sumažint svečių skaičių, ir susitaupys keli tūkstantėliai.
Sausio mėnesį buvo brolio vestuvės, tai mama ruošės duot muzikantam už pagrojimą sutikant jaunuosius iš kelionės. Tai griežtai uždraudžiau, nes sakau jiem gi už viską jaunieji sumokėjo
Atsakyti
sveikinimų daug visokiausių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 03 02, 13:09)

Sausio mėnesį buvo brolio vestuvės, tai mama ruošės duot muzikantam už pagrojimą sutikant jaunuosius iš kelionės. Tai griežtai uždraudžiau, nes sakau jiem gi už viską jaunieji sumokėjo

butent su tais muzikantais irig reikia pasneketi,. nes kai kurie irgi mesgta rinkliavas daryti.. nereikia jiems nieko duoti, nes jie ir taip gerus pinigus gauna

as maciau viena vaizdeli, kai muzikantai stovi prie iejimo su kepure, groja ir is kiekvieno svecio praso ideti i ta kepure.. nu vaizdelis buvo katastrofiskas..as pasibaisejau...
is anksciau zinau, kad buvo senoviniais laikais tokia tradicija, kad jaunieji muzikatams sumoka nedaug ir sutaria, kad kita dali jie susirinks is sveciu...
bet cia senoviniais laikais, o dabar muzikantais is tu jaunuju nuplesia ziauriai daug, ir papildomai jiems nieko duoti ar rinkliavu organizuoti nereikia...

ir dar kaip antra diena rinkliava daro ale pirmam vaikeliui... ir man kyla is karto klausimas, o tai kodel pirmam tik ? o jei jaunieji ruosiasi tureti kokius 4 vaikus ? tai data darykit 4 rinkliavas visiems 4 vaikams.. nes tuomet kiti trys lieka nuskriausti be kraitelio blink.gif blink.gif blink.gif
nu man nesamone smile.gif
Atsakyti
mūsiškiai ir nedarys jokių rinkliavų schmoll.gif dar man būna tokia "nekalta " rinkliava, kai renka mergaitei ar berniukui į šliaužtus skirtingų spalvų,tai netaip įpareigoja,kaip tas stovintis slonikas tongue.gif ties tavim ir nori nenori turi įdėt kažkiek unsure.gif
Atsakyti
nu visitek, man atrodo, kad ta vokeliu rinkliava jau pakankamai solidi gaunasi ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 03 02, 12:42)
is anksciau zinau, kad buvo senoviniais laikais tokia tradicija, kad jaunieji muzikatams sumoka nedaug ir sutaria, kad kita dali jie susirinks is sveciu...
bet cia senoviniais laikais, o dabar muzikantais is tu jaunuju nuplesia ziauriai daug, ir papildomai jiems nieko duoti ar rinkliavu organizuoti nereikia...

Tai vat, kad jei jau žiūrėt į visai senus laikus, iš kur ir kilo tradicijos muzikantų vestuvėse, kad muzikantai gaudavo pavalgyti iš kviečiančiųjų, o visa kita susirinkdavo iš svečių. Bet ir dovanodavo tada kas savo austą rankšluostį, kas vyžas, kas būdavo turtingesnis, tai vazą kokią jomarke nupirkdavo.
Dabar jau visai kiti laikai. Ir įkainiai paprastam baliui ar jubiliejui vieni, o vestuvėms už tą patį atgrojimą - visai kiti. Kai aš tekėjau prieš 3 metus muzikantą galėjai rasti už 400-600Lt, dabar kainos prasideda nuo 1400-1600Lt.
Atsakyti
dabar žiūriu vestuves vienas, klausia jaunojo kas pasaulyje stipriausias. Jis atsako - samagonas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zeniania @ 2009 03 01, 20:31)
Antra mano mintis yra suejus 12 val, vestuves bus sodyboj, kur yra tvenkinis, kadangi jokiu fejerverku nebus tai nusprendziau visiem sveciam iteikt po plaukiojancia zvakute, sveciu bus 80, tai turetu but grazu kai visi paleis sias zvakes i vandeli, aisku dar zodzius reik grazius pasakyt, dar galvojau kokia sirdi is sieno padaryt ir uzdet ant neskestancio pado, kad jaunieji uzdegtu ir irgi kartu i vandeni paleistu.

Gal sitie tiktu jauniesiems..? g.gif zibintai

QUOTE(zeniania @ 2009 03 02, 10:27)
Merginos dar pasitart norejau.
Cia gal toks finansinis klausimas,

Manau, kad tikrai gana... as irgi mastau apie simboline dovana... issiuvinesiu paveiksla su ju vestuviu data ir vardais... o del papildomu pinigeliu pasitarsiu su pirsliu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 03 02, 12:50)
mūsiškiai ir nedarys jokių rinkliavų schmoll.gif  dar man būna tokia "nekalta " rinkliava, kai renka mergaitei ar berniukui į šliaužtus skirtingų spalvų,tai netaip įpareigoja,kaip tas stovintis slonikas tongue.gif ties tavim ir nori nenori turi įdėt kažkiek unsure.gif

Mus kai kvietė piršliauti, tai aš tiksliai paklausiau, ko jie iš mūsų tikisi?Nes kai čia prisiskaičiau, kad piršliai ir už bažnyčia moka, ir už foto ir už tą ir aną, tai man baisu pasidarė.
Jaunikio atsakymas buvo toks:antrą diena piršlį pakarti, o svočia sąmata visą pateikti gali blush2.gif
Bet aš pasakiau, kad mes dovanojam šventę, ir vienos konkrečios dovanos nebus.
O šliaužtus aš darysiu, tiksliau sakant su megztais batukais,tai ten dėsim pinigėlius, bet dar laikas parodys kokius g.gif Tikrus ar padirbtus lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu jau tada galima kokius padirbtus pinigelius panaudoti..
.. pirma diena isdalini sveciams pinigelius uz visokius zaidimus, sauniausia tosta, geriausia soki ir t.t. o antra diena, jie tuos pingelius sukisa i batelius 4u.gif arba perka pvz. jaunosios bucki, jaunojo apkabinima, foto su jaunaisiais, sokis ir t.t. 4u.gif
Atsakyti