Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - X

QUOTE(pekutis @ 2009 03 02, 12:55)
toks jausmas,kad jus del pinigų kviečia  unsure.gif

Na nemanau , kad del pinigu, nes ju kiekiu niekada nepasizymejom blush2.gif
Gal labiau del to, kad man patinka organizuot visokias sventes, ir darau ta gan neblogai.
Tik kad tekdavo daznai girdet visokiu komentaru vestuvese kas kiek idejo,kas kiek padovanojo ir pan. nesinori nesmagiai jaustis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 03 02, 12:08)
na ka as zinau mum ta jaunieji uz visas smulkmenas 500 lt dave
ir mes sakem kad dovanu nenesim nes ir taip jau jiem svente dovanojam ir visas dvi dienas atidirbsim....

manau labai logiška drinks_cheers.gif daug girdėjus,kad taip daro,pagalvoja tegul,kiek už kokius vedėjus vestuvių sumokėtų,o iš jų dovanų tai negautų cool.gif
Atsakyti
Mes ir dovanu nenesim, nes ir taip daug issileidzia pinigu. O cia jums visoms siunciu dainele
http://lt.netlog.com...s/videoid=33320
Atsakyti
Sunku, kai Jaunieji iš piršlių tikisi milijonų sad.gif Zenania, aš manau, kad Jaunieji nelabai įsivaizduoja, kiek kainuoja pats piršliavimas, todėl ir kalba taip sad.gif
Atsakyti
Mas irgi nieko nedovanosim, taip ir susitarem su jaunaisiais, mes jiems dovanojam svente ir jokiu vokeliu. Aisku, pirksiu nakciai rubelius grazius, siaip smulkmenu, sveciam dovanu (na, pacios suprantat), tai ir gausis gan solidi suma.
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 03 02, 11:12)
manau labai logiška drinks_cheers.gif daug girdėjus,kad taip daro,pagalvoja tegul,kiek už kokius vedėjus vestuvių sumokėtų,o iš jų dovanų tai negautų  cool.gif

vedejas be 1000lt net i isleistuves neina ka apie vestuves kalbet:)
tai kad jie turi dziaugtis kad mes ju svente ant savo peciu uzsikraunam ir nori ispudinga padaryti.
Papildyta:
QUOTE(miskininkele @ 2009 03 02, 11:15)
Mes ir dovanu nenesim, nes ir taip daug issileidzia pinigu. O cia jums visoms siunciu dainele
http://lt.netlog.com...s/videoid=33320

jegiska dainele ir sokis nerealus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Varėnė @ 2009 03 02, 11:24)
Sunku, kai Jaunieji iš piršlių tikisi milijonų sad.gif Zenania, aš manau, kad Jaunieji nelabai įsivaizduoja, kiek kainuoja pats piršliavimas, todėl ir kalba taip sad.gif

is tikruju reikia susest su jaunais ir daugmaz aptarti viska tada jie suprastu gal kokios tai islaidos atsakomybe ir tt. o jei vestuves daro kad uzdirbtu tai klysta nes tokie dalykai neatsiperka financiskai...
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 03 02, 11:29)
is tikruju reikia susest su jaunais ir daugmaz aptarti viska tada jie suprastu gal kokios tai islaidos atsakomybe ir tt. o jei vestuves daro kad uzdirbtu tai klysta nes tokie dalykai neatsiperka financiskai...

Nemanau, kad kas nors dar tikisi uždirbt iš vestuvių g.gif Tik šiaip, jaunieji nemato piršlių scenarijaus, tai ir nežino, kokių dalykų ir kiek reiks jo realizavimui. g.gif O dar gėrimai, suknelės, šukuosenos, žodžiu suma susidaro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Varėnė @ 2009 03 02, 13:24)

Na kad jie tiesiogiai nieko nesneka, gal cia mano klaida, gal man reikejo uzsimint kad ir taip daug islaidu, kad gal mes be dovanos, bet ka jau cia dabar. Ai vienzo.

Tad mergytes as pasiryzusi viska daryti savo rankom, gal aisku labai jau visko neiseis, bet bent dauguma pasistengsiu.

Dabar prasymas, scenarijui ir laikrasciui is cia as jau 100lapu infos prisirinkau, bet nelabai as moku naudotis visokiom programom, tai gal kas galit pasiulyt kur rast visokiu etikeciu ar diplomu ar kitokiu atributu?
Atsakyti
QUOTE(zeniania @ 2009 03 02, 11:27)
Merginos dar pasitart norejau.

Cia gal toks finansinis klausimas, tad tikiuosi nesupyks kad nelabai cia i tema.
Esme tame, kad mus pirsliaut pakviete dar pries Naujus, tai kaip ir sutikom, nes zenyjasi musu vaiko kriksto tetis, o ir liezuvis pas mane gerai valdomas tad nemaciau jokiu kliuciu.
O dabar... krize...finansine  verysad.gif  Kaip supratom is jaunuju, visas organizavimas ir su juo susijusios islaidos yra musu, dar plius dovana aisku, 100lt gi neidesi, na ir dar jie stiklaini per baliu leis  verysad.gif  vel visi ziures kiek kas idejo (nors sito visai nesuprantu, juk 80zmoniu bus, kam tas stiklainis, bet ne mano juk vestuves).
Zodziu galvojom cia su vyru ka daryt, atsisakyt jau nepatogu. Ka sugalvojom:

Pinigais dovanot dezuteje 50eur,dar mazesne dez.50dol,dar mazesne 50lt ir 5lt ir 50cnt. nu kazka tokio.
o kai leis stiklaini galvojom kad padarysim toki maisiuka su uzrasu "pirslio auksiniai" na ir ten idesim po 2lt metaliniais sauja, na iki 30lt manau.

Kaip jus i tai. ar nepasirodysim... ka zinau skupus gal ar ka? unsure.gif
tiesiog jau nebezinau ka daryt. verysad.gif

Patarimas del pinigu i stiklaini:
padarykit daug kopiju vienos kupiuros, pvz. 50, 100...
issikirpkit jas graziai, sudekit i kruvele, perriskit gumele.
Kai ateis laikas deti - issitraukis is kiseniaus ir numeskit atsainiai...tipo, ka cia smulkintis lotuliukas.gif
Patikekit - ispudis labai geras thumbup.gif
O kad nepasirodyt skupiems, ant virsaus uzdekit viena tikra kupiura!

Stalo ispirkai (jei tokia bus) pasirupinkit mazais buteliukais - yra parduotuvese. Jie kainuoja mazai, prajuokina visus. O paciam galui palikit kokia didele bonkele mirksiukas.gif kad nuskriaustu nebutu.

Jauniesiems padovanokit ilga, graziai apipavidalinta vedybinio gyvenimo instrukcija. Jeigu jus kviete ne del pinigu - turetu suprasti, kodel dovana tokia.
O jei, del pinigu, tai kiek beidetum, vistiek bus per mazai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Varėnė @ 2009 03 02, 11:24)

Aisku, kad jaunieji neisivaizduoja, kas tas pirsliavimas, ir as anksciau neisivaizdavau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(maze11 @ 2009 03 02, 11:42)
Aisku, kad jaunieji neisivaizduoja, kas tas pirsliavimas, ir as anksciau neisivaizdavau  blink.gif

as tai zinojau kur kisu ga;va nes mamai padedavau ruostis kartais ir zinaukiek pinigeliu iseina viem pasiruosimui o kur dar ru ai ir visi kiti grozio procedurai smile.gif
na as tai jau manikiurui tiksliau priaugintiem nagan susitvarkyt sukuosenai ir makiazui uzsiraciau na bendra suma gausis apie 150lt nes pas visas i namus eisiu o ne i kirpykla.
Atsakyti
As nesuprantu, juk vestuves tai dar kokia rinkliava ?.. as asmeniskai pries tokias rinkliavas ir su stiklainiais, su bet kuo kitu.. ? o kam tas isvis stiklainis ?

juk zmones ateina i vestuves, tai atsinesa dovana, ir nemaza vokeli siais laikais... kam dar kazkokias papildomas rinkliavas deti ? tuo labiau, ar visi ten prie stalo ir sedi su pinigine ? ir ar sveciai bus ispeti, kad papildomai pinigeliu reikia pasiimti ? ar nesijaus nesmagiai, jeigu netures ? arba negales tiek daug deti, nei kaimynas idejo.. smile.gif

as net muzikantus perspesiu, kad jokiu rinkliavu man neorganizuotu..juk svente, o ne uzsakomasis koncertas, kad ateini i vestuves ir dar papildomai uz bilieta susimoki laugh.gif

man tai yra negrazu ir nekulturinga.. bet nepykit, cia mano asmenine griezta nuomone... o visi kiti daro kaip nori wink.gif
Papildyta:
o mes pinigeliu nedovanosim.. ir taip daug islaidu..dovanosim simboliskai medaus puodyne, graziais aprisim "apiforminsim" smile.gif.. ir pridesim medaus vartojimo instrukcija ..
be to mano jaunieji supratingi wub.gif ir puikiai surpanta kad daug tu pinigeliu reikia... patys siulesi uz viska sumoketi.. bet negaliu imti..juk artimi zmones.. lai bus cia musu vestuvine dovana smile.gif
Atsakyti