QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 03 02, 10:07)
Labas rytas, aš išlydėjimui ir gi ruošiausi, turėjau įvairių minčių apie 10 žingsnių link savo laimės ir pan.Bet viską apkarpau nes mūsų laikas bus labai ribotas, neturėsim pilnai valandos
Tik tikiuosi spėt ką ruošiausi, nes atributiką jau nusipirkau.
Šį savaitgalį kazio mugė, tai tikiuosi dar ką nors nusipirksiu
Reiktų ir man jau ruoštis į suknelės paieškas
nes tai darysim islydejima bet be jaunojo isbandymu nes jie gyvena pas jaunosisos tevus. tai susirinksim jaunuju tevai mumis paskirs liudininkais tada as tokius zodziua pasakysiu jaunieji apsikeis gelytem tada poras supazindinsim
tada trumpa pertraukele uzkasti grisim i pievele tevai palaimins ir vaziuojam i CMB:) na mes bent taip u jaunaisiais sutarem.
Papildyta:
QUOTE(zeniania @ 2009 03 02, 10:27)
Merginos dar pasitart norejau.
Cia gal toks finansinis klausimas, tad tikiuosi nesupyks kad nelabai cia i tema.
Esme tame, kad mus pirsliaut pakviete dar pries Naujus, tai kaip ir sutikom, nes zenyjasi musu vaiko kriksto tetis, o ir liezuvis pas mane gerai valdomas tad nemaciau jokiu kliuciu.
O dabar... krize...finansine
Kaip supratom is jaunuju, visas organizavimas ir su juo susijusios islaidos yra musu, dar plius dovana aisku, 100lt gi neidesi, na ir dar jie stiklaini per baliu leis
vel visi ziures kiek kas idejo (nors sito visai nesuprantu, juk 80zmoniu bus, kam tas stiklainis, bet ne mano juk vestuves).
Zodziu galvojom cia su vyru ka daryt, atsisakyt jau nepatogu. Ka sugalvojom:
Pinigais dovanot dezuteje 50eur,dar mazesne dez.50dol,dar mazesne 50lt ir 5lt ir 50cnt. nu kazka tokio.
o kai leis stiklaini galvojom kad padarysim toki maisiuka su uzrasu "pirslio auksiniai" na ir ten idesim po 2lt metaliniais sauja, na iki 30lt manau.
Kaip jus i tai. ar nepasirodysim... ka zinau skupus gal ar ka?
tiesiog jau nebezinau ka daryt.
na ka as zinau mum ta jaunieji uz visas smulkmenas
500 lt dave
ir mes sakem kad dovanu nenesim nes ir taip jau jiem svente dovanojam ir visas dvi dienas atidirbsim....