Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - X

QUOTE(loretita2 @ 2009 03 01, 22:23)
klaipedos rajone, dar nemokejau, nes man toli iki vestuviu. o kaina 250 uz ruzava

o cia kur taip nes as pati is klaipedos o musu pamewrges dar be sukneliu kol kas tsi nulektume su jaunaja pasizvlgyt..... nes miesta tai jau visa ismaisem skersai isilgai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 02 27, 19:32)
Ai dar šiandien buvo vaiko šventė darželyje ir šoko jie ratelyje vienas vaikas buvo viduryje, jie mojavo su organzos skarelėm(auklėtoja pirko jyske metras 4 litai apsiūt neina reik apdeginti) bet vaizdas nerealus, tai galvoju, aš jau žinau ką daryti per jaunųjų valsą ax.gif

Užvaldė šita mintis mane šiandien. Bet aš kažko kito norėjau per valsą. Taigi, maitinu vaiką nakčiai, ir cinkt mintis. Ant kokių šakelių pritaisyti juosteles baltas, kaip kad pas gimnastes būna, ir mojuoti tais kaspinais. Jaučiu irgi gražiai turėtų atrodyt g.gif
Atsakyti
merginos,maniškiai jaunavedžiai susitiks tik bažnyčioj,tai nuo ko man ten pradėt viską mastau.gif manau,kad jaunikį tai elementariai išleisim iš namų,nes jis vyro brolis,o ką su nuotaka daryt g.gif nors ji ten nelabai nori tokių visokių,kadangi ,kaip pati sako,5 metus gyvenau užsieny,o gryžus persikėlė iš karto pas MB cool.gif tai sako,mol kokie dar atsisveikinimi su namais unsure.gif
Atsakyti
o as darysiu toki humoristini islydejima is namu su isbandymais jaunikiui, laiko mes pasiliksim mazdaug 1 val. tad tikrai viska suspesiu smile.gif

nors jaunieji gyvena jau kartu, bet paskutine nakti jaunoji miegos pas savo tevus, o jaunasis pas savo..tad toks simbolinis islydejimas bus manau visai grazus smile.gif juk svarbu ne tai, kad jaunieji jau gyvena kartu... o paciu jaunuju simbolinis atsisveikinimas ir islydejimas i kita nauja savo seima smile.gif plius aisku teveliu palaiminimas smile.gif

o jei islydejimas daromas is jaunuju namu, tada gal tos simbolikos nebelieka, bet jei yra galimybe islydeti is teveliu - ,man visai grazu.. ir nebutina visas ceremonijas priimti labai rimtai ir interpretuoti tiesiogiai...

cia tas pats kaip juos islydeti primajai nakciai..visi zino, kad ne pirmoji ir ne antroji ta jaunuju naktis, ale vistiek islydi ir dar patarimu padalina ... doh.gif doh.gif wacko.gif
o juk tai gali simbolizuoti ne pirma karta, o pirma vedybine kaip sutuoktiniu nakti...

juk jei darom lietuviskas tradicijas, tai ir darom tradiciskai, tik ju prasme gal siek tiek kitokia..jei anksciau budavo tiesiogine prasme - islydejimas, pirma naktis, vainikelio deginimas, perejimas is merginos i seimininke ir t.t. tai tadar tos tradicijos simbolines daugiau, ir ta simbolika galima labai graziai ipinti i siuolaikines vestuves.

ka mes cia visos ir bandom padaryti clap.gif
Atsakyti
o tai kaip daug maž turėtu tai atrodyt g.gif ta prasme,mes padarom jaunikio išleidimą,o paskui vieni važiuojam pas jaunają,kad ten viską prasivest g.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 03 02, 10:29)
o tai kaip daug maž turėtu tai atrodyt g.gif ta prasme,mes padarom jaunikio išleidimą,o paskui vieni važiuojam pas jaunają,kad ten viską  prasivest g.gif

nu kai jaunikis jaunaja pasitinka baznycioj, tai ta islydejima kazi ar kazkaip suorganizuosi... nebent atskiria jaunikiui ir atskirai jaunajam... kiekviena palaimna jo tevai ir tiek...
tuomet lai jaunikio islydejime dalyvauja tik vaikinai, jie nuvaziuos, prislelis kokia kalba isres jaunikio tevams.. uzgers sampaniuka ir leks i banzycia..

o tu svocia tada organizuoji jaunosios isydejima is jaunoios namu...
ir tuomet visi susitinka jau prie baznycios..ten graziai susiporuojat, gelytes prisegat vaikinam,s vaikinukai pamergem iteika po puoksytele..

nu kitaip neisivaizudoju kaip galima apdaryti smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, aš išlydėjimui ir gi ruošiausi, turėjau įvairių minčių apie 10 žingsnių link savo laimės ir pan.Bet viską apkarpau nes mūsų laikas bus labai ribotas, neturėsim pilnai valandos g.gif Tik tikiuosi spėt ką ruošiausi, nes atributiką jau nusipirkau.
Šį savaitgalį kazio mugė, tai tikiuosi dar ką nors nusipirksiu ax.gif
Reiktų ir man jau ruoštis į suknelės paieškas doh.gif
Atsakyti
Merginos dar pasitart norejau.

Cia gal toks finansinis klausimas, tad tikiuosi nesupyks kad nelabai cia i tema.
Esme tame, kad mus pirsliaut pakviete dar pries Naujus, tai kaip ir sutikom, nes zenyjasi musu vaiko kriksto tetis, o ir liezuvis pas mane gerai valdomas tad nemaciau jokiu kliuciu.
O dabar... krize...finansine verysad.gif Kaip supratom is jaunuju, visas organizavimas ir su juo susijusios islaidos yra musu, dar plius dovana aisku, 100lt gi neidesi, na ir dar jie stiklaini per baliu leis verysad.gif vel visi ziures kiek kas idejo (nors sito visai nesuprantu, juk 80zmoniu bus, kam tas stiklainis, bet ne mano juk vestuves).
Zodziu galvojom cia su vyru ka daryt, atsisakyt jau nepatogu. Ka sugalvojom:

Pinigais dovanot dezuteje 50eur,dar mazesne dez.50dol,dar mazesne 50lt ir 5lt ir 50cnt. nu kazka tokio.
o kai leis stiklaini galvojom kad padarysim toki maisiuka su uzrasu "pirslio auksiniai" na ir ten idesim po 2lt metaliniais sauja, na iki 30lt manau.

Kaip jus i tai. ar nepasirodysim... ka zinau skupus gal ar ka? unsure.gif
tiesiog jau nebezinau ka daryt. verysad.gif
Atsakyti
Zeniania,manau viskas normaliai bus,tu nepergyvenk mirksiukas.gif gali ir netikrų pinigų pasidaryt į stiklainį hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 03 02, 12:42)
Zeniania,manau viskas normaliai bus,tu nepergyvenk mirksiukas.gif  gali ir netikrų pinigų pasidaryt į stiklainį hihihi.gif

na manau tada viesai paskelbtu kad pirsliai skupus, ir anksciau laiko pakartu abu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zeniania @ 2009 03 02, 11:47)
na manau tada viesai paskelbtu kad pirsliai skupus, ir anksciau laiko pakartu abu  biggrin.gif

toks jausmas,kad jus del pinigų kviečia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 03 02, 10:07)
Labas rytas, aš išlydėjimui ir gi ruošiausi, turėjau įvairių minčių apie 10 žingsnių link savo laimės ir pan.Bet viską apkarpau nes mūsų laikas bus labai ribotas, neturėsim pilnai valandos g.gif Tik tikiuosi spėt ką ruošiausi, nes atributiką jau nusipirkau.
Šį savaitgalį kazio mugė, tai tikiuosi dar ką nors nusipirksiu ax.gif
Reiktų ir man jau ruoštis į suknelės paieškas doh.gif

nes tai darysim islydejima bet be jaunojo isbandymu nes jie gyvena pas jaunosisos tevus. tai susirinksim jaunuju tevai mumis paskirs liudininkais tada as tokius zodziua pasakysiu jaunieji apsikeis gelytem tada poras supazindinsim smile.gif tada trumpa pertraukele uzkasti grisim i pievele tevai palaimins ir vaziuojam i CMB:) na mes bent taip u jaunaisiais sutarem.
Papildyta:
QUOTE(zeniania @ 2009 03 02, 10:27)
Merginos dar pasitart norejau.

Cia gal toks finansinis klausimas, tad tikiuosi nesupyks kad nelabai cia i tema.
Esme tame, kad mus pirsliaut pakviete dar pries Naujus, tai kaip ir sutikom, nes zenyjasi musu vaiko kriksto tetis, o ir liezuvis pas mane gerai valdomas tad nemaciau jokiu kliuciu.
O dabar... krize...finansine  verysad.gif  Kaip supratom is jaunuju, visas organizavimas ir su juo susijusios islaidos yra musu, dar plius dovana aisku, 100lt gi neidesi, na ir dar jie stiklaini per baliu leis  verysad.gif  vel visi ziures kiek kas idejo (nors sito visai nesuprantu, juk 80zmoniu bus, kam tas stiklainis, bet ne mano juk vestuves).
Zodziu galvojom cia su vyru ka daryt, atsisakyt jau nepatogu. Ka sugalvojom:

Pinigais dovanot dezuteje 50eur,dar mazesne dez.50dol,dar mazesne 50lt ir 5lt ir 50cnt. nu kazka tokio.
o kai leis stiklaini galvojom kad padarysim toki maisiuka su uzrasu "pirslio auksiniai" na ir ten idesim po 2lt metaliniais sauja, na iki 30lt manau.

Kaip jus i tai. ar nepasirodysim... ka zinau skupus gal ar ka? unsure.gif
tiesiog jau nebezinau ka daryt. verysad.gif

na ka as zinau mum ta jaunieji uz visas smulkmenas 500 lt dave
ir mes sakem kad dovanu nenesim nes ir taip jau jiem svente dovanojam ir visas dvi dienas atidirbsim....
Atsakyti