Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - X

Dekui jums uz patarimus del sukneles, pasilieku pirmaji varianta kolkas, bet tada be tiulio, jei nerasiu grazesnes, pagal figura, bet spalva tai tokia pasiliksiu.

Linarte- saunuole kad jau ruoses, reiks man lekti ir paziuret klaipedoi ermitaze tos sirdutes islendancios, jau sugundei mane smile.gif. O ir zaidimukas geras.

Zibintus parduoda skelbimuose po 8lt, paziurek.

Pelze nepergyvenk, jei tau paciai prie sirdies tavo suknute ir gerai jauties tai ir pasilik ja, nebutina pusta turi buti.

Papildyta:
Siunciu jums pinigeli, cia mano seses kuryba vestuvems, biggrin.gif as kai pamaciau zandai biggrin.gif nuo juoko paskaudo
user posted image
Atsakyti
Loretita, liuksinė idėja su pinigėliais. Tikrai gerai sugalvota lotuliukas.gif
O mano jaunoji pasidarė jau maketą pinigėlių ant 500Lt, bet net pati nemačiau. Kiek supratau, dėjo savo su jaunikiu nuotrauką vietoj Kudirkos.

Šiaip nebrangūs oro žibintai www.piro.lt Mes greičiausia per iš jų užsakinėsim, nes jaunoji nori tokių.
Atsakyti
4u.gif Su pavasariu visas
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Linarte @ 2009 03 01, 21:16)
Loretita, liuksinė idėja su pinigėliais. Tikrai gerai sugalvota lotuliukas.gif
O mano jaunoji pasidarė jau maketą pinigėlių ant 500Lt, bet net pati nemačiau. Kiek supratau, dėjo savo su jaunikiu nuotrauką vietoj Kudirkos.

Šiaip nebrangūs oro žibintai www.piro.lt Mes greičiausia per iš jų užsakinėsim, nes jaunoji nori tokių.

Mes juos naudojom ispirkai
Atsakyti
Sveikos SUPERsvocios 4u.gif
Visu pirma didziausia pagarba cia esancioms ir buvusioms svociukems uz visa sukelta info. Kol kas perskaiciau tik 5temas bet jau info prisirinkau apie 100lapu smile.gif
Esu busima pirsliene, geguzes 30d vestuves
Noreciau ir as pasidalint su jumis keleta savo ideju, na gal ne tik savo bet siek tiek modifikuotu.
PVZ jaunosios islydejimas is namu. Butent tas momentas kai jaunasis turi itodyt esas vertas jaunosios. Pasistengsiu glaustai. Ateina jaunasis su pirsliu ir pabroliais su didziausiu triuksmu ir muzika, mol ileiskit, cia jaunosios atejom ir merginu ieskom ir tt. O as issigandus pro duris tik galva iskisus, juos tildau ir gasdinu. Atseit, ka cia triuksmaujat, tyliau, cia pas mus supers slaptas ir svarbus asmuo slepiasi , o jus cia triuksmaujat visa gerkle. Dinkit kol slaptieji agentai jusu nepariso. Na jie aisku bando irodyt kad cia jaunoji reikalinga ir jie be jos negali. Tada as sakau, kad negaliu isduot, nes busiu pripazinta valstybes isdavike, bet galiu pagelbet, kad ir manes neapkaltintu. Jie turi apsimesti plesikais ir isibrauti i pastata. duosiu jiem tokias kaukes kaip kepures ant veido kur tik akys matosi. Bet jie turi sulauzyt visas kodines duris. Ant pirmu duru bus tokia kaip seifo spyna (ant vieno apvalaus popieriaus lapo surasomi zodziai atsitiktine tvarka, kad sudarytu fraze, pvz PASIZADU PER AMZIUS MYLETI SAVO BUSIMA ZMONA, sis skrutulys uzdengiamas kitu tik su ispjova kad matytusi po viena zodi (tikiuosi aiskiai pasakiau), surases visus zodzius turi sudaryti teisinga fraze ir pirmas seifo durys atsidaro. Tada antros durys veikiamos balsu, yra kodinis zodis i kuri sureagavus durys atsidarys, zodziai susije su tuo kokia yra jo nuotaka, na ir jis pradeda ten :grazioji, nuostabioji ir tt. kai man atsibos pasakysiu kad tai tas zodis ir durys atsidays, na ir trecios durys yra uzrakintos trim spynos (senukuose paprastas spynas nupirksiu) taurej ant dugno bus raktas, isgers rakta, suras kuria spyna tas raktas atidaro, esme tame kad raktas tiks visoms spynom. Atidarius pirma iseis vyras apsirenges kaip moteris, atidarius antra seis maza mergaite, na o trecia iseis jaunoji, na zinoma reiks kokiu zodziu pasakyt siuo momentu, nerasau nes ir taip daug pripyliau jau. Gal kam pagelbes ruosiant nelabai tradicines vstuves.

Antra mano mintis yra suejus 12 val, vestuves bus sodyboj, kur yra tvenkinis, kadangi jokiu fejerverku nebus tai nusprendziau visiem sveciam iteikt po plaukiojancia zvakute, sveciu bus 80, tai turetu but grazu kai visi paleis sias zvakes i vandeli, aisku dar zodzius reik grazius pasakyt, dar galvojau kokia sirdi is sieno padaryt ir uzdet ant neskestancio pado, kad jaunieji uzdegtu ir irgi kartu i vandeni paleistu.

Na kol kas tiek, pasizadu dar dalintis kilusiom idejom, tik tikiuosi mano jaunoji cia nekis nosies ax.gif
Atsakyti
O stai kas galvojat daryti su kopustais rungti, tai geriau pirkit kinietiska kopusta, jis labai graziai lupasi, mano jaunuoji padare toki grazu sedevra, kad net vireja sako,, Nepagalvojau ,kad galima is jo taip graziai padaryti smile.gif
Papildyta:
zeniania Paskelbta Šiandien, 21:31
Sveikos SUPERsvocios 4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif malonu nauju nariu pas mus matyti, sveikute. Na geros ir idomios tavo idejos thumbup.gif . Tik noriu paklaust ar tu spesi padaryti, nes kartais laiko neuztenka?
Atsakyti
Na manyciau kad turiu spet, nes zagsas tik 13val, tai anksciau atvarys gal
Atsakyti
Aš irgi labiau ruošiuos tokias atrakcijas namie kaip jaunosios suradimas ir išpirkimas, o jei laiko mažai bus, tai visokių gražbylysčių mažiau plepėsiu tipo "ačiū tėveliams, užauginusiems tokius vaikus kaip Jaunoji ir Jaunasis", o suklups tik vaikai prie tėvų kojų, šie juos peržegnos, o aš tuo tarpu iš maldaknygės tėvų palaiminimo žodžius paskaitysiu.
Turėtume spėt.
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 03 01, 16:36)
Jusu teismui suknele, bet ji panasi i kazkieno, nebeatsimenu. Radau nuomotis labai pigiai.
user posted image
Papildyta:
Galvojau sita, bet ja pardave , iskeliauja i airija lygtais.
user posted image

o jei neaslaptis kur nuomojai ir uz kiek?
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 03 01, 17:36)
Jusu teismui suknele, bet ji panasi i kazkieno, nebeatsimenu. Radau nuomotis labai pigiai.
user posted image
Papildyta:
Galvojau sita, bet ja pardave , iskeliauja i airija lygtais.
user posted image

Sveikos svociutes, jungiuos ir as i Jusu buri, nes ta pareiga ka tik uzklupo, o vestuves balandzio pabaigoj. tai skaitineju vis ir dziaugiuosi, kad sis forumas yra, nes priesingu atv. panika apimtu g.gif

rausva grazi labai ir tikrai verta demesio
as kaune jau nebetekau vilties normalia rasti, ko gero teks vilketi ilga gofruotu sijonu, nors nesu tikra ar svociai tinka-gal pamergem labiau...
Atsakyti
QUOTE(ingiena @ 2009 03 01, 14:27)
user posted image
gutė pinkutė-balandžio 24
maze11-gegužes 2
Linarte-gegužes 9
rugsti uoga-gegužes 16
mergaiciuke_ee-gegužes 23
zeniania-geguzes 30
ingiena-birželio 20
pekutis-liepos 4
dowwe-liepos 4
salibaba-liepos 11
pelze - liepos 18
skgreta- rugpjutcio 8
miskininkele rugpjutcio 15
Mandra Sandra  -rugpjūtcio 15
loretita - rugpjūčio 22d.
inrinke-rugsėjo 26
oi laukiam laukiam marsil ispudziu thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(rrauzi @ 2009 03 01, 22:01)
Sveikos svociutes, jungiuos ir as i Jusu buri, nes ta pareiga ka tik uzklupo, o vestuves balandzio pabaigoj. tai skaitineju vis ir dziaugiuosi, kad sis forumas yra, nes priesingu atv. panika apimtu  g.gif 

rausva grazi labai ir tikrai verta demesio
as kaune jau nebetekau vilties normalia rasti, ko gero teks vilketi ilga gofruotu sijonu, nors nesu tikra ar svociai tinka-gal pamergem labiau...

na as kaune kai ziurinejau tai visai neblogu buvo, na aisku dar kokia tau suknele normali yra?
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 03 01, 22:29)
o jei neaslaptis kur nuomojai ir uz kiek?

klaipedos rajone, dar nemokejau, nes man toli iki vestuviu. o kaina 250 uz ruzava
Atsakyti