oi marsil siandien jau bus ipusejus darba kaip idomu kaip jaiten sakas. as kuo toliau, tuo labiau bijau
pasidariau ir as ziursta nu gal prijuoste reik sakyt bet biski nupusau ir issiuvinejau tokius vysniukus, palaukit utoj pabandysiu idet foto. Man tai graziai atrodo
ir zadu ten idet i ta kiseniuka juokinga meniu, iduosiu koki kocela jaunajai i rankas jaunajam tai tradiciskai kokiu irankiu su deze o tada sakysiu kad ner cia ko tik dirbt - reikia ir pailseti ir atostogu isvaziuot - nu as cia tik minti, nezinau kaip tiksliai sakysiu ir uzdesiu siaudines tokias skrybeles. Nu jos siaip grazios, esu nusuziurejus parduotuveje simpatiskas tokias tai cia musu perrengimas toks mazdaug
va, bandau savo vysniukus parodyt
http://i200.photobuc...os/IMG_7431.jpg
http://i200.photobuc...os/IMG_7432.jpg
irinke, nu tai kad tas kartu kartu ne mum priklauso... juk sveciai turi uzvest o pirsliai mokint... as tai jau nieko negalvoju. jei kazkas is sveciu prades tai bus, o jei ne tai ne. Visada budavo kazkas kitas, nes pirsliu darbas mokinti juk... bet siaip tai labai graziai ten zodelius sudeliojai
irinke, nu tai kad tas kartu kartu ne mum priklauso... juk sveciai turi uzvest o pirsliai mokint... as tai jau nieko negalvoju. jei kazkas is sveciu prades tai bus, o jei ne tai ne. Visada budavo kazkas kitas, nes pirsliu darbas mokinti juk... bet siaip tai labai graziai ten zodelius sudeliojai
[/quote]
Ai, kad pas mus tokios rubinines vetuves bus, tai as pati viska susiplanuoju.
Prijuostes, tai labai zavios. Man labai grazu.
[/quote]
Ai, kad pas mus tokios rubinines vetuves bus, tai as pati viska susiplanuoju.
Prijuostes, tai labai zavios. Man labai grazu.
gutė pinkutė-balandžio 24
maze11-gegužes 2
Linarte-gegužes 9
rugsti uoga-gegužes 16
mergaiciuke_ee-gegužes 23
ingiena-birželio 20
pekutis-liepos 4
dowwe-liepos 4
salibaba-liepos 11
pelze - liepos 18
skgreta- rugpjutcio 8
miskininkele rugpjutcio 15
Mandra Sandra -rugpjūtcio 15
loretita - rugpjūčio 22d.
inrinke-rugsėjo 26
oi laukiam laukiam marsil ispudziu
QUOTE(maze11 @ 2009 02 28, 18:56)
issiunciau
dekoju
Papildyta:
QUOTE(miskininkele @ 2009 02 28, 19:52)
Radau gera zaidima siandien jauniesiems, nezinau cia kur nors buvo minetas ar ne bet parasysiu. Duodi jauniesiems po kopusta ir pasakai kad juose yra paslepti mergaite ir berniukas ir kuris pirmas ras plesydamas po lapa tai toki vaika ir tures pirma. Jie nupleso visus lapus ir nieko neranda, o tada ir sakai. Toki dideli esat o dar tikit kad vaikus kopustuose galima rasti
Taip ,taip as jau ta zaidima dariau praeitais metais savo jauniesiems
Papildyta:
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 02 28, 20:00)
as toki zaidima pernbai buvau pasiruosusi zaisti, tik nespejau
zinau kad po visko, jaunieji tuos kopustus busimoms mociutem dave... jaunosios mama, kuri tik mergaites uzaugino, kopuste rado berniuka o jaunikio mama - uzauginusi tik berniukus - mergaites. Abi issigando kad nemokes auginti kitos lyties ir draugiskai apsimaine lelytem
nu cia tai toks juokas apieme, kaip fainai
Papildyta:
QUOTE(pelze @ 2009 02 28, 21:16)
oi marsil siandien jau bus ipusejus darba kaip idomu kaip jaiten sakas. as kuo toliau, tuo labiau bijau
irinke, nu tai kad tas kartu kartu ne mum priklauso... juk sveciai turi uzvest o pirsliai ...
irinke, nu tai kad tas kartu kartu ne mum priklauso... juk sveciai turi uzvest o pirsliai ...
As ir taip manau , kad muzikantai ar sveciai turetu uzvesti, o jau mums pasireiksti
Na marsil nuskilo oras , tikras pavasaris
As siandien ejau berzeliu parsinest, man kazkaip kovo 8 primine.
O jau ziurstukai tai tokie svelniai garzus vysniukai. Gabi musu pelze. Saunuole, as tai nemoku siuti, nerti tai jooo
QUOTE(ingiena @ 2009 03 01, 18:01)
labai grazus zybintai, kazin kada atsiras pas mus?
QUOTE(miskininkele @ 2009 02 28, 20:52)
Radau gera zaidima siandien jauniesiems, nezinau cia kur nors buvo minetas ar ne bet parasysiu. Duodi jauniesiems po kopusta ir pasakai kad juose yra paslepti mergaite ir berniukas ir kuris pirmas ras plesydamas po lapa tai toki vaika ir tures pirma. Jie nupleso visus lapus ir nieko neranda, o tada ir sakai. Toki dideli esat o dar tikit kad vaikus kopustuose galima rasti
pas mus darė...
Laba... prisistaciau praejusioj temutej ir dingau... per ta laika tieeeeek priraset... ir tiek nauju svociuciu prisiregistarvo...
As ketinu sita atrakcija irgi jauniesiens suorganizuot... ir jei prades lupinet tuos kopustus ir ieskot vaiku, padovanosiu knygele "Is kur as atsiradau"...
Labai simpatiski vysniukai...
QUOTE(miskininkele @ 2009 02 28, 18:52)
As ketinu sita atrakcija irgi jauniesiens suorganizuot... ir jei prades lupinet tuos kopustus ir ieskot vaiku, padovanosiu knygele "Is kur as atsiradau"...
QUOTE(pelze @ 2009 02 28, 20:16)
va, bandau savo vysniukus parodyt
Labai simpatiski vysniukai...
Sveikutės.
Aš užsiėmusi daiktų pirkimu. Nusipirkau ruloną tepetų akrilinių, tokie lengvučiai, tai darysiu scenarijų ant rulono, suksim kaip pergamentą - bus originalu.
Dar nupirkau Jyske tinklelį drugeliams, bus kokiam bachūrui, didžiausiam lovelasui. Daugiausia išgėrusiam nupirkom magnetuką su buteliukais. Dar šiandien Ermitaže nupirkau tokią dėžutę su iššokančia širdele, ir iššokant ji išleidžia garsą kaip bučiuojantis, ir pasako "I love you" - bus gražiausiai porai.
Dar Jyske pigiai tų arbatinių žvakelių nusipirkau, maišely 50vnt - 5 Lt kainuoja dabar.
Prijuostė labai originali
loertita, sunelė faina, bet reiks atsargiai su ja, nes ten tiulinis priekis. Aš per vienas vestuves turėjau sunelę su tiuliais, tai labai nusidraskė: vėjuota diena buvo, o dar šokant kažkas ant sijono užlipo, tai ir nuplyšo dalis
Prisiminiau žaidimą, kur per mūsų vestuves mus "išdūrė".
Sustatė visus poromis ir padarė koridorių. Poroms išdalino juostas tokias, ir surikiavo, kad viena pora tupi, kita stovi iškėlus virš galvos. Paaiškino, kad skaičiuojant, su kiekvienu skaičiumi keičiasi pozos, kas stovėjo - tupia, kas tupėjo - stoja. Mums užrišo su skarelėm akis, ir liepė eiti tuo koridoriumi, kuris simbolizuoja mūsų gyvenimo kelią. Nu, mes bandėm eiti, susikabinę, vienas kitą patemdami, pritūpdami, kojas keldami. Ir kai perėjom, nuėmė raiščius ir pamatėm, kad juostas vedančioji susirinko, ir ėjom be kliūčių. Ir pasakė žodžius, kad mūsų gyvenimo kelias yra tiesus, o kliūtis ir vingius jame susigalvojame patys.
Šiaip labai smagus žaidimukas tiek jauniesiems, tiek dalyvaujantiems.
Aš užsiėmusi daiktų pirkimu. Nusipirkau ruloną tepetų akrilinių, tokie lengvučiai, tai darysiu scenarijų ant rulono, suksim kaip pergamentą - bus originalu.
Dar nupirkau Jyske tinklelį drugeliams, bus kokiam bachūrui, didžiausiam lovelasui. Daugiausia išgėrusiam nupirkom magnetuką su buteliukais. Dar šiandien Ermitaže nupirkau tokią dėžutę su iššokančia širdele, ir iššokant ji išleidžia garsą kaip bučiuojantis, ir pasako "I love you" - bus gražiausiai porai.
Dar Jyske pigiai tų arbatinių žvakelių nusipirkau, maišely 50vnt - 5 Lt kainuoja dabar.
Prijuostė labai originali
loertita, sunelė faina, bet reiks atsargiai su ja, nes ten tiulinis priekis. Aš per vienas vestuves turėjau sunelę su tiuliais, tai labai nusidraskė: vėjuota diena buvo, o dar šokant kažkas ant sijono užlipo, tai ir nuplyšo dalis
Prisiminiau žaidimą, kur per mūsų vestuves mus "išdūrė".
Sustatė visus poromis ir padarė koridorių. Poroms išdalino juostas tokias, ir surikiavo, kad viena pora tupi, kita stovi iškėlus virš galvos. Paaiškino, kad skaičiuojant, su kiekvienu skaičiumi keičiasi pozos, kas stovėjo - tupia, kas tupėjo - stoja. Mums užrišo su skarelėm akis, ir liepė eiti tuo koridoriumi, kuris simbolizuoja mūsų gyvenimo kelią. Nu, mes bandėm eiti, susikabinę, vienas kitą patemdami, pritūpdami, kojas keldami. Ir kai perėjom, nuėmė raiščius ir pamatėm, kad juostas vedančioji susirinko, ir ėjom be kliūčių. Ir pasakė žodžius, kad mūsų gyvenimo kelias yra tiesus, o kliūtis ir vingius jame susigalvojame patys.
Šiaip labai smagus žaidimukas tiek jauniesiems, tiek dalyvaujantiems.
irinke, nu jei taip - tai tada geraiten labai sugalvojai - saunuole
aciu uz grazius zodzius apie mano vysniukus
loretita 2 kad tu zinotum - as pirma kart i rankas adata su siuliu paemiau nieko iki siol nebuvau siuvus nes man nepatinka ir labai nepatinka bet kazkaip susikaupiau ir ... padariau - labai savimi dziaugiuosi
del zibintu tai... grazus jie labai bet man tiks ir paprasti ai, ka cia uz tuos dar brangiau prasys aisku
o del sukniu tokiu graziu as dabar jau galvoju kai as su sava grysiu tai netiksiu i pirslienes mano tokia bais jau paprasta... as vis galvoju kad pusta tai jau jaunoji turi but, o man tai kaip ir biski paprasciau reikia tai ir issirinkau paprasta. o dabar pavydas ima bet loretita 2 as baltai tik - labai grazios suknutes
aciu uz grazius zodzius apie mano vysniukus
loretita 2 kad tu zinotum - as pirma kart i rankas adata su siuliu paemiau nieko iki siol nebuvau siuvus nes man nepatinka ir labai nepatinka bet kazkaip susikaupiau ir ... padariau - labai savimi dziaugiuosi
del zibintu tai... grazus jie labai bet man tiks ir paprasti ai, ka cia uz tuos dar brangiau prasys aisku
o del sukniu tokiu graziu as dabar jau galvoju kai as su sava grysiu tai netiksiu i pirslienes mano tokia bais jau paprasta... as vis galvoju kad pusta tai jau jaunoji turi but, o man tai kaip ir biski paprasciau reikia tai ir issirinkau paprasta. o dabar pavydas ima bet loretita 2 as baltai tik - labai grazios suknutes