Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - X

SVEIKOS, kas norit, galiu atsiust ivairiu etikeciu (turiu prisirankiojus)
Atsakyti
Labukas o turit kuri gražius žodžius tėvams prie stalo, nieko gero nerandu pas save g.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 02 28, 15:33)
Labukas o turit kuri gražius  žodžius tėvams prie stalo, nieko gero nerandu pas save g.gif

čia yra
Atsakyti
Maze 11, as tai visko noriu. blush2.gif Parasysiu i az dukters skype, jei nesunku, tai atsiusk. ax.gif
Gute pinkute, dar karta dekoju uz pasidalinta informacija. aciuks.gif Daug kas labai patiko, tikrai labai padejai. aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 02 27, 22:47)
Išsiunčiau visoms, inrike o tu kito pašto neturi? nes į one nepraėjo
Loretita įvertink ar geros pėdos?

thumbup.gif labai fainos , tokios kaip tikros. Dekoju tau.
Papildyta:
QUOTE(pekutis @ 2009 02 28, 15:52)

O tikrai yra neblogu eiliu, kai kurios jau zonojau, bet ir nauju pasisiemiau.
Papildyta:
QUOTE(maze11 @ 2009 02 28, 15:11)
SVEIKOS, kas norit, galiu atsiust ivairiu etikeciu (turiu prisirankiojus)

Na seip as turiu, bet jei galima lorapo6@gmail.com, gal kokiu naujesniu butu. Dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 02 28, 16:58)
Na seip as turiu, bet jei galima lorapo6@gmail.com, gal kokiu naujesniu butu. Dekoju 4u.gif

issiunciau 4u.gif
Atsakyti
Mielosios aš esu bjauri, ir info dalinuosiu tik su čia dalyvaujančiomis, bendraujančiomis merginomis.
Ir beje jei jau prašot,kad atsiūsčiau, tai tam reiktų nurodyt ir el.paštą.
Atsakyti
Na gerai, gerai nesu tokia aš jau bjauri, kad čia taip puolėt visos man dėkoti.Net nesmagu jau daros ax.gif
Atsakyti
Radau gera zaidima siandien jauniesiems, nezinau cia kur nors buvo minetas ar ne bet parasysiu. Duodi jauniesiems po kopusta ir pasakai kad juose yra paslepti mergaite ir berniukas ir kuris pirmas ras plesydamas po lapa tai toki vaika ir tures pirma. Jie nupleso visus lapus ir nieko neranda, o tada ir sakai. Toki dideli esat o dar tikit kad vaikus kopustuose galima rasti rolleyes.gif
Atsakyti

labas lotuliukas.gif

ir as noriu etikeciu 4u.gif ax.gif 4u.gif

akunickyte@gmail.com

Papildyta:
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 02 28, 19:58)
labas  lotuliukas.gif

ir as noriu etikeciu  4u.gif  ax.gif  4u.gif

akunickyte@gmail.com

as toki zaidima pernbai buvau pasiruosusi zaisti, tik nespejau schmoll.gif

zinau kad po visko, jaunieji tuos kopustus busimoms mociutem dave... lotuliukas.gif jaunosios mama, kuri tik mergaites uzaugino, kopuste rado berniuka smile.gif o jaunikio mama - uzauginusi tik berniukus - mergaites. Abi issigando kad nemokes auginti kitos lyties ir draugiskai apsimaine lelytem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingiena @ 2009 02 26, 21:46)
marsil-VASARIO28user posted image
1. gutė pinkutė-balandzio 24
2. maze11-geguzes 2
3. Linarte-geguzes 9
4. rugsti uoga-geguzes 16
5. mergaiciuke_ee-geguzes 23
6. ingiena-birzelio 20
7. pekutis-liepos 4
8. dowwe-liepos 4
9. salibaba-liepos 11
10. pelze - liepos 18
11. skgreta- rugpjucio 8
12. miskininkele -rugpjucio 15
13.Loretita2-rugpjucio 22
14. inrinke-rugsejo 26

siandien marsil svociauja thumbup.gif kazin kaip jai sekasi, oras lyg ir sauletas toks.

oi laukiam laukiam ispudziu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 02 28, 19:00)

ir as noriu etikeciu  4u.gif  ax.gif  4u.gif

issiunciau
Atsakyti
As irgi apie Marsil vis pagalvoju. Turbut smagu... wub.gif Tikiuosi, pasipasakos, kaip sekesi. ax.gif
O sa siandien galvojau, kaip karti, karti graziai privesti... blush2.gif Ir sumasciau, kad sakysiu cia tik paprastais zodziais nupaskosiu... blush2.gif Gyvenat kartu, viskuo dalijates kartu, kartu atradote ir praradot, kartu...paskui pakelsiu stikliuka, priglausiu prie lupu ir sakysiu : kartu... ax.gif
Manau, neblogai turetu gautis. ax.gif
Atsakyti