as irgi turiu ******, man tai atrodo liuks, dar niekur nebuvau macius, butinai rodysim.
Ai dar šiandien buvo vaiko šventė darželyje ir šoko jie ratelyje vienas vaikas buvo viduryje, jie mojavo su organzos skarelėm(auklėtoja pirko jyske metras 4 litai apsiūt neina reik apdeginti) bet vaizdas nerealus, tai galvoju, aš jau žinau ką daryti per jaunųjų valsą
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 02 27, 20:48)
Išsiunčiau ten zipas, bet tikiuosi atsidarys, jai ne tai išsaugosiu atskirai ir atsiųsių
Dekui, bet kol kas dar negavau.
o ar darysit darbu pasiskirstima?ramune ta prasme na ju dabar labai graziu yra bet as tai nedarysiu nes musu jaunieji jau gyvena kartu tai darbus kaip ir pasiskirste tai sumasciau kitokia atrakcija cia mes per viena gimtadieni zaidem manau turetu neblogai gautis
Ingiena, gal gali pasidalinti mintimis, koki zaidimuka zaidet?
o as tai pagalvojau, kad idomu butu, jei jie issitrauktu tokius kaip dovanu kuponus, kuriuose parasyta, pvz.Pateikus si kupona, sekanti pirmadieni prasau i lova atnesti kavos, savaitgali pagaminti pietus, padaryti staigmena ir pan. Galvoju prigalvoti ivairiu darbeliu, kurie tiktu ir vienam ir kitam, jaunieji issitrauks ir gales tuos kuponus veliau panaudoti savo seimyniniame gyvenime. Manau, idomiau nei paprasti darbu pasidalijimai
QUOTE(norwa @ 2009 02 27, 19:26)
UCH tai turesiu dabar darbelio. LORETITA2 LABAI TAU DIDELIS ACIUUUUUUUU Kaip gerai kad pasidalini tuo ko kiti neturi
Tai prasom, prasom, as juk to paties nedarysiu, o naujenu ir idomybiu semsios is cia nauju Svociuciu. Cia SM
Papildyta:
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 02 27, 19:41)
Nufotkintos žmogaus pėdos penkios pozicijos, na tipo piršlys žiurėjo per raktų skylutę, ir matė ką darė jaunieji, na ir rodai 2 didelės dvi mažos kojytės guli tiesiai, sekantis, jau jos pasikreipia, tada užlipa, ir kiekvienas sau užmiega
Na aš čia esmę tau papasakokau.
Parašyk man savo meilą į az
Na aš čia esmę tau papasakokau.
Parašyk man savo meilą į az
Na nors ir atgyvene, bet man vistiek idomu ir juokinga. As galvojau daryti , bet nebebuvo laiko piesti , nes reikia viska daryti , kad atrodytu piesinukas pro rakto skylute. Jei taip tu turi
Papildyta:
QUOTE(ingiena @ 2009 02 27, 20:54)
o ar darysit darbu pasiskirstima?ramune ta prasme na ju dabar labai graziu yra bet as tai nedarysiu nes musu jaunieji jau gyvena kartu tai darbus kaip ir pasiskirste tai sumasciau kitokia atrakcija cia mes per viena gimtadieni zaidem manau turetu neblogai gautis
Mano jaunieji ir gyvena kartu, bet as dariau, visai nieko. Dabar kartais jie viens kitam sako , kad cia tu turi ta daryti, nes prizadejai
Išsiunčiau visoms, inrike o tu kito pašto neturi? nes į one nepraėjo
Loretita įvertink ar geros pėdos?
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 02 27, 22:47)
Išsiunčiau visoms,
o jergau nu tu ir duodi respect faktiškai viskas vienoj vietoj
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 02 27, 21:47)
Išsiunčiau visoms, inrike o tu kito pašto neturi? nes į one nepraėjo
jega tos pedutes:)
QUOTE(pekutis @ 2009 02 27, 22:01)
o jergau nu tu ir duodi respect faktiškai viskas vienoj vietoj
Ačiukas, nuopelnas nemano, tik pasidalinu ką turiu.
Galvojau, kad nedarysiu pėdų dabar galvoju gal daryt, kaip jūs taip fainai suregavot visos
Labas rytas, svociutes!
Gute pinkute, aciu uz pastangas, as atsiusiu savo dukros skype.
Gute pinkute, aciu uz pastangas, as atsiusiu savo dukros skype.