Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - X

as irgi turiu ******, man tai atrodo liuks, dar niekur nebuvau macius, butinai rodysim.
Atsakyti
Ai dar šiandien buvo vaiko šventė darželyje ir šoko jie ratelyje vienas vaikas buvo viduryje, jie mojavo su organzos skarelėm(auklėtoja pirko jyske metras 4 litai apsiūt neina reik apdeginti) bet vaizdas nerealus, tai galvoju, aš jau žinau ką daryti per jaunųjų valsą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 02 27, 20:48)
Išsiunčiau ten zipas, bet tikiuosi atsidarys, jai ne tai išsaugosiu atskirai ir atsiųsių

aciuks.gif Dekui, bet kol kas dar negavau. blush2.gif
Atsakyti
o ar darysit darbu pasiskirstima?ramune ta prasme g.gif na ju dabar labai graziu yra bet as tai nedarysiu g.gif nes musu jaunieji jau gyvena kartu tai darbus kaip ir pasiskirste rolleyes.gif tai sumasciau kitokia atrakcija cia mes per viena gimtadieni zaidem biggrin.gif manau turetu neblogai gautis bigsmile.gif
Atsakyti
Ingiena, gal gali pasidalinti mintimis, koki zaidimuka zaidet? ax.gif
Atsakyti
o as tai pagalvojau, kad idomu butu, jei jie issitrauktu tokius kaip dovanu kuponus, kuriuose parasyta, pvz.Pateikus si kupona, sekanti pirmadieni prasau i lova atnesti kavos, savaitgali pagaminti pietus, padaryti staigmena ir pan. Galvoju prigalvoti ivairiu darbeliu, kurie tiktu ir vienam ir kitam, jaunieji issitrauks ir gales tuos kuponus veliau panaudoti savo seimyniniame gyvenime. Manau, idomiau nei paprasti darbu pasidalijimai
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2009 02 27, 19:26)
UCH tai turesiu dabar darbelio. LORETITA2 LABAI TAU DIDELIS ACIUUUUUUUU  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Kaip gerai kad pasidalini tuo ko kiti neturi  4u.gif

Tai prasom, prasom, as juk to paties nedarysiu, o naujenu ir idomybiu semsios is cia nauju Svociuciu. Cia thumbup.gif SM
Papildyta:
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 02 27, 19:41)
Nufotkintos žmogaus pėdos penkios pozicijos, na tipo piršlys žiurėjo per raktų skylutę, ir matė ką darė jaunieji, na ir rodai 2 didelės dvi mažos kojytės guli tiesiai, sekantis, jau jos pasikreipia, tada užlipa, ir kiekvienas sau užmiega biggrin.gif
Na aš čia esmę tau papasakokau.
Parašyk man savo meilą į az

Na nors ir atgyvene, bet man vistiek idomu ir juokinga. As galvojau daryti , bet nebebuvo laiko piesti , nes reikia viska daryti , kad atrodytu piesinukas pro rakto skylute. Jei taip tu turi g.gif
Papildyta:
QUOTE(ingiena @ 2009 02 27, 20:54)
o ar darysit darbu pasiskirstima?ramune ta prasme g.gif na ju dabar labai graziu yra bet as tai nedarysiu g.gif nes musu jaunieji jau gyvena kartu tai darbus kaip ir pasiskirste rolleyes.gif tai sumasciau kitokia atrakcija cia mes per viena gimtadieni zaidem biggrin.gif manau turetu neblogai gautis bigsmile.gif

Mano jaunieji ir gyvena kartu, bet as dariau, visai nieko. Dabar kartais jie viens kitam sako , kad cia tu turi ta daryti, nes prizadejai smile.gif
Atsakyti
Išsiunčiau visoms, inrike o tu kito pašto neturi? nes į one nepraėjo
Loretita įvertink ar geros pėdos?
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 02 27, 22:47)
Išsiunčiau visoms,

o jergau blink.gif blink.gif nu tu ir duodi blink.gif respect first.gif faktiškai viskas vienoj vietoj rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 02 27, 21:47)
Išsiunčiau visoms, inrike o tu kito pašto neturi? nes į one nepraėjo
Loretita įvertink ar geros pėdos?

jega tos pedutes:) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 02 27, 22:01)
o jergau  blink.gif  blink.gif  nu tu ir duodi  blink.gif respect  first.gif faktiškai viskas vienoj vietoj  rolleyes.gif

Ačiukas, nuopelnas nemano, tik pasidalinu ką turiu.
Galvojau, kad nedarysiu pėdų dabar galvoju gal daryt, kaip jūs taip fainai suregavot visos g.gif
Atsakyti
Labas rytas, svociutes! wub.gif
Gute pinkute, aciu uz pastangas, as atsiusiu savo dukros skype. mirksiukas.gif
Atsakyti