Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - X

QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 02 27, 17:28)
O aš vėl prie žaidimų grįžtu, salėje darysit kokios atrakcijas ar paliksit jau muzikantui?
Aš galvoju, gal virvės traukimą padaryt, kad nuspręst kas šeimoje viršesnis bus?
Ir dar noriu pasitarti man labai faini tie visi žmonos, vyro įsakymai, jų diplomai ir pan, o jeigu aš juos ne prie stalo, o gamtoje ar mašinoje važiuojant įteikčiau kaip manot?

Tikriausiai tokioj rungti aisku, kieno virsus bus. hihihi.gif
O isakymus gamtoj iteikti, tai liuks mintis. good.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 02 27, 16:28)
O aš vėl prie žaidimų grįžtu, salėje darysit kokios atrakcijas ar paliksit jau muzikantui?
Aš galvoju, gal virvės traukimą padaryt, kad nuspręst kas šeimoje viršesnis bus?
Ir dar noriu pasitarti man labai faini tie visi žmonos, vyro įsakymai, jų diplomai ir pan, o jeigu aš juos ne prie stalo, o gamtoje ar mašinoje važiuojant įteikčiau kaip manot?

as zaidimus palikau antrai dienai, tik gamtoje dariau. muzikantams daviau pasireikst:) iki 12 val kai pati norejau pailset ir pasiruost kitai atrakcijai. O cia gera mintis gamtoj dovanot , bet jei yra laiko.
Atsakyti
apie tokias prijuostes kalbat hihihi.gif žmonaivyrui biggrin.gif ale vyriškų kažkur geresnių esu mačius g.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 02 27, 17:29)
apie tokias prijuostes kalbat  hihihi.gif žmonaivyrui biggrin.gif  ale vyriškų kažkur geresnių esu mačius  g.gif  cool.gif

biggrin.gif thumbup.gif ne as ne apie tokias galvoju, bet gerai atrodo,MB gavo per savo bernvakari tokia juokinga panasia i sias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 02 25, 19:18)
Labas, labas, nusiunciau. O seip daug ka gali rasti cia ir senesnese temose.

UCH tai turesiu dabar darbelio. LORETITA2 LABAI TAU DIDELIS ACIUUUUUUUU wub.gif wub.gif wub.gif Kaip gerai kad pasidalini tuo ko kiti neturi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2009 02 27, 16:09)
Tikriausiai tokioj rungti aisku, kieno virsus bus. hihihi.gif
O isakymus gamtoj iteikti, tai liuks mintis. good.gif

Kodėl aišku?neaišku, tai galima suskirstyti jo draugai ir giminės prieš jos draugus ir gimines.
O dėl diplomų tai padarysiu žaidimą jiems su obuoliu arba mįsles ir tada įteiksiu diplomus.
Beje jai kuriai reikia diplomų, sertifikatų, italo laiško,pareiškimo gandrui, pėdų tai rašykit pasidalinsiu blush2.gif
Pėdos tai sako atgyvena, bet žiauriai patinka
Atsakyti
Geda klausti, bet kas tos pedos, Gute pinkute? blush2.gif
As visko labai noreciau... blush-anim-cl.gif
Atsakyti
viską ką turit galit kraut į pekutis@gmail.com ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Nufotkintos žmogaus pėdos penkios pozicijos, na tipo piršlys žiurėjo per raktų skylutę, ir matė ką darė jaunieji, na ir rodai 2 didelės dvi mažos kojytės guli tiesiai, sekantis, jau jos pasikreipia, tada užlipa, ir kiekvienas sau užmiega biggrin.gif
Na aš čia esmę tau papasakokau.
Parašyk man savo meilą į az
Atsakyti
Jau parasiau. wub.gif
Atsakyti
Išsiunčiau ten zipas, bet tikiuosi atsidarys, jai ne tai išsaugosiu atskirai ir atsiųsių
Atsakyti
vestuvėse, kuriose mes piršliavom, pėdos buvo liuks thumbup.gif atrakcija biggrin.gif o antrą dieną mes jaunuosius pavadinom ponais ir uždėjom jiems po skrybėlę biggrin.gif
Atsakyti