na o as siandien viskas apsiziurejua kad jau beveik visa scenariju turiu nes liko tik antra diena:) o ten neaisku kaip su bus tai kai ir yra viskas :)beliko rankdarbiai ir vargsas mano spauzdintuvas tikiuosi neuzdus nuo tokio kiekio medziagos spauzdinimo
marsil-VASARIO28
1. gutė pinkutė-balandzio 24
2. maze11-geguzes 2
3. Linarte-geguzes 9
4. rugsti uoga-geguzes 16
5. mergaiciuke_ee-geguzes 23
6. ingiena-birzelio 20
7. pekutis-liepos 4
8. dowwe-liepos 4
9. salibaba-liepos 11
10. pelze - liepos 18
11. skgreta- rugpjucio 8
12. miskininkele -rugpjucio 15
13.Loretita2-rugpjucio 22
14. inrinke-rugsejo 26
nepyk Loretita2 nesusipratimas
o sarasiuko tai kaip ir nieks netvarko
2. maze11-geguzes 2
3. Linarte-geguzes 9
6. ingiena-birzelio 20
7. pekutis-liepos 4
8. dowwe-liepos 4
9. salibaba-liepos 11
10. pelze - liepos 18
11. skgreta- rugpjucio 8
14. inrinke-rugsejo 26
QUOTE(miskininkele @ 2009 02 26, 11:47)
Man tai ir tuoj kosmarai sapnuosis, man ir egzaminai 5 reikia issilaikyt, ir vaika liepos men pakrikstyti ir eit su vyru pirsliaut rugpjuti o kai toks oras tai nieko nesinori, o kai bus geras oras tai su vaiku lauke prasitampysiu tai taip darbai ir stovi
na as uz tai kad dbr kol oras nekoks reikia susideliot viska o tai kai saulute pasildes tai toks tinguliukas gali apipulti kad pas gali nekas buti
QUOTE(ingiena @ 2009 02 26, 22:46)
marsil-VASARIO28
2. maze11-geguzes 2
3. Linarte-geguzes 9
6. ingiena-birzelio 20
7. pekutis-liepos 4
8. dowwe-liepos 4
9. salibaba-liepos 11
10. pelze - liepos 18
11. skgreta- rugpjucio 8
14. inrinke-rugsejo 26
2. maze11-geguzes 2
3. Linarte-geguzes 9
6. ingiena-birzelio 20
7. pekutis-liepos 4
8. dowwe-liepos 4
9. salibaba-liepos 11
10. pelze - liepos 18
11. skgreta- rugpjucio 8
14. inrinke-rugsejo 26
Oi tikrai nepykstu , ir be sarasiuko plepam neblogai
marsil - Vasario 28
gutė pinkutė-balandzio 24
maze11-geguzes 2
Linarte-geguzes 9
rugsti uoga-geguzes 16
mergaiciuke_ee-geguzes 23
ingiena-birzelio 20
pekutis-liepos 4
dowwe-liepos 4
salibaba-liepos 11
pelze - liepos 18
skgreta- rugpjucio 8
inrinke-rugsejo 26
miskininkele, Mandra Sandra -rugpjucio 15
loretita - rugpjūčio 22d.
labas rytas svociute,na prisiskaiciau as cia kad jus sapnuojat kosmarus siandien pati visa nakti vestuves turejau kuriom nebuvau pasiruosus siaubas reik susimti ir rimtai pradet ruostis,nes jua naktim sapnuojasi
QUOTE(ingiena @ 2009 02 27, 09:46)
labas rytas svociute,na prisiskaiciau as cia kad jus sapnuojat kosmarus siandien pati visa nakti vestuves turejau kuriom nebuvau pasiruosus siaubas reik susimti ir rimtai pradet ruostis,nes jua naktim sapnuojasi
Aš tai šianakt sapnavau, kad nepasiėmiau antrai dienai rūbų nei sau nei mb
O beje kaip planuojat rengtis antrą dieną? Na žinom pas ką tokia bus
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 02 27, 12:25)
Aš tai šianakt sapnavau, kad nepasiėmiau antrai dienai rūbų nei sau nei mb
pas mus bus...dar nežinau nei ką pirmą dieną rengsiuos, nei ką antrą...pirmą tai įsivaizduoju suknelę...nuomosiu, o antrai dienai gal nusipirksiu ką nors...
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 02 27, 11:37)
pas mus bus...dar nežinau nei ką pirmą dieną rengsiuos, nei ką antrą...pirmą tai įsivaizduoju suknelę...nuomosiu, o antrai dienai gal nusipirksiu ką nors...
as tai pimai dienai jau turiu viska komplekta ir sau ir savo vyriukui
o antros kaip ir oficialios nebus, tik pusryciai, perregngimas, suris, keli zaidimai jauniesiems ir viskas... o po to pirtis ir t.t. tai galvoju ka nors prisiderinsiu is turimo garderobo, kas dar nefiguruoja siemos nuotraukose
O jetus as dar apie pirma diena net nezinau ka renksiuosi, desiuosi tokia suknyte, kuri patiks jaunajai, spalvos irgi nezinau, bet kokios ji nores ta ir uzsidesiu, ziuresim kad deretu prie pamergiu. Tik zinau kad nenoreciau pustos sukneles su kvarbatkom ir su blizguciais, man daug labiau patinka paprastos bet elegantiskos suknles, na nemegstu as tu pustu sukniu, mano jaunajai irgi tokios turbut nelabai patinka tai tikrai neisrinks man pustos, na bet jei isrinks tai ir uzsidesiu .
O del antros dienos tai irgi derinsiuosi prie jaunosios ziuresiu kaip ji rengsis, jei ji kazka paprastesnio rengsis, tai ir as pasiziuresiu kazka is savo turimu sukneliu ar kostimeliu, nenoreciau antra diena nuomuoti,na bet ziuresiu kaip jaunoji mano elgsis.
Bet gal geriau apie apranga aptarinejam kitoj temoj, nes cia mes truputi eteri tersiam
O del antros dienos tai irgi derinsiuosi prie jaunosios ziuresiu kaip ji rengsis, jei ji kazka paprastesnio rengsis, tai ir as pasiziuresiu kazka is savo turimu sukneliu ar kostimeliu, nenoreciau antra diena nuomuoti,na bet ziuresiu kaip jaunoji mano elgsis.
Bet gal geriau apie apranga aptarinejam kitoj temoj, nes cia mes truputi eteri tersiam
sveikutes, noriu jusu paklausti, nuometo nuemima ir perdejima pirmai pamergei darot po 12 ar jau antra diena (pas mus vestuves 2 dienu). Kazkaip susimaklinau su situo reikalu