Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - X

QUOTE(ingiena @ 2009 02 25, 22:06)
o gal man gali imesti i pasta ka buvai ten pasidarius tu medaliu as irgi zadu daryt bet gal pasiskolinciau kokia minti blush2.gif user posted image
i ingiena@yahoo.ca
niu va issiunciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciuke_ee: 25 vasario 2009 - 22:18
labas rytas svociutes:)na wa vakar jau pradejau atributika pirktis:)maximoj nuolaidos tai tokia sirdi nusipirkau gan didele kai siusiu per stala muzikantams karti karti uzdainavus,rutu vainikeliui radau dezute grazia,nes rutu vainikelis nebus deginamas pas mus mirksiukas.gif ir dar suzinojau naujiena kad nekarsim pirslio!!!!! lotuliukas.gif nes vestuves viena diena tai ir taip nieko nespesim thumbup.gif tai labai apsidziaugiau kad jaunoji man pritare del pirslio korimo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, svociutes! hi.gif
Kaip si naktele? Ar kosmarai nesisapnavo? mirksiukas.gif
Turbut Marsil tikrai neramiai miega... flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inrinke: 26 vasario 2009 - 10:41
Sveikutės, aš vakar nusipirkau malonių smulkmenų vestuvėm ir susitariau dėl balandžių ax.gif
Atsakyti
sveikutes, as tai vakar daugmaz pabaigiau deliotis scenariju, dar karta perziurejau visa medziaga ka turiu (aisku, ten daug kas kartojasi doh.gif ). reiks pradet uzsiimt kurybiniais darbeliais
Atsakyti
Labas, ir aš svočiutė smile.gif
Kur tas jūsų sąrašiukas?
Atsakyti
Man tai ir tuoj kosmarai sapnuosis, man ir egzaminai 5 reikia issilaikyt, ir vaika liepos men pakrikstyti ir eit su vyru pirsliaut rugpjuti o kai toks oras tai nieko nesinori, o kai bus geras oras tai su vaiku lauke prasitampysiu tai taip darbai ir stovi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2009 02 26, 10:47)
Man tai ir tuoj kosmarai sapnuosis, man ir egzaminai 5 reikia issilaikyt, ir vaika liepos men pakrikstyti ir eit su vyru pirsliaut rugpjuti o kai toks oras tai nieko nesinori, o kai bus geras oras tai su vaiku lauke prasitampysiu tai taip darbai ir stovi blush2.gif

jo tu teisi as irgi tinginiauju dabar,oras prastas nieko nesinori,o po to su mazgiu i lauka i darza braskiu ravet ir nesinores prie kompo lotuliukas.gif
Papildyta:

marsil-VASARIO28 user posted image
1. gutė pinkutė-balandzio 24
2. maze11-geguzes 2
£. Linarte-geguzes 9
4. rugsti uoga-geguzes 16
5. mergaiciuke_ee-geguzes 23
6. ingiena-birzelio 20
7. pekutis-liepos 4
8. dowwe-liepos 4
9. salibaba-liepos 11
10. pelze - liepos 18
11. skgreta- rugpjucio 8
12. inrinke-rugsejo 26
13. miskininkele -rugpjucio 15
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2009 02 26, 13:47)

Na ir grazaus darbelio taves laukia. ax.gif Turesi apsukas padidinti. lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi, mergaites, siandien, kol kleckuciai miegojo, sedejau prie scenarijaus, bandziau viska delioti, kaip reikia, bet dar painiau pasidare. mastau.gif Viska, na, kiek man patinka pasidariau iki Seimos zidinio ir sustojau, na tiksliau pasirasiau teksta ir seimos zidinio iziebimui, ir sustojau. ax.gif Nezinau, ka toliau daryti, kad nebutu monotoniska ir islaikyti sveciu demesinguma. g.gif Pagal skaitytus scenarijus butu aisku, bet kai vestuves netradicines, tai suku galva... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2009 02 26, 12:47)

Sveikutes 4u.gif . Tai gal kol oras bjaurus ir butu geriau sedet prie darbeliu, o jau kai saulute islys tai tikrai nesinores dirbti.
Papildyta:
[quote=ingiena,2009 02 26, 13:55]
jo tu teisi as irgi tinginiauju dabar,oras prastas nieko nesinori,o po to su mazgiu i lauka i darza braskiu ravet ir nesinores prie kompo lotuliukas.gif
Papildyta:

marsil-VASARIO28 user posted image
1. gutė pinkutė-balandzio 24
2. maze11-geguzes 2
£. Linarte-geguzes 9
4. rugsti uoga-geguzes 16
5. mergaiciuke_ee-geguzes 23
6. ingiena-birzelio 20
7. pekutis-liepos 4
8. dowwe-liepos 4
9. salibaba-liepos 11
10. pelze - liepos 18
11. skgreta- rugpjucio 8
12. inrinke-rugsejo 26
13. miskininkele -rugpjucio 15
[/quote]
[/quote]
g.gif O kodel manes neiraset, nors buvau pati isirasiusi , bet dingau biggrin.gif . Taip kad, kas cia tvarko ta reikialiuka irasom Loretita2 rugpjucio 22d. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(inrinke @ 2009 02 26, 18:08)
Oi, mergaites, siandien, kol kleckuciai miegojo, sedejau prie scenarijaus, bandziau viska delioti, kaip reikia, bet dar painiau pasidare. mastau.gif Viska, na, kiek man patinka pasidariau iki Seimos zidinio ir sustojau, na tiksliau pasirasiau teksta ir seimos zidinio iziebimui, ir sustojau.  ax.gif Nezinau, ka toliau daryti, kad nebutu monotoniska ir islaikyti sveciu demesinguma. g.gif Pagal skaitytus scenarijus butu aisku, bet kai vestuves netradicines, tai suku galva... mastau.gif

O kas taip tave sustabde g.gif . Gal daug ko norisi padaryti kas tau patinka, o laiko mazai turi?

O marsil tai jauciu sias nakteles nemiegos, o gal g.gif kaip tik kietai miegos. Tad linkime jai sekmes ir lauksim su naujienom 4u.gif
Atsakyti
Laik tai i valias irnesakyk.gif , matyt, pasitikejimo truksta. blush2.gif Tiek minciu galvoje sukasi, lyg avily, bet kai pradedu delioti... Na, manau, turi viskas subresti, susiguleti lotuliukas.gif . Galbut ikvepimo truksta. ax.gif
Atsakyti