Gal kas skaitet gal ne , bet idedu gal prireiks. As naudojau tai. Visiems buvo juoko
Jaunosios mamai - dovanojam termometrą, kuriuo Jūs nuolatos turėsite tikrinti jaunųjų gyvenimo temperatūrą. Jeigu atsitiktų taip, kad temperatūra pakiltų iki gaisro liepsnos, reikia gesinti.
Tam reikalui Jaunojo tėveliui dovanojame gesintuvą (įteikiamas vandeniu purškiamas šautuvas). Naudoti jį reikia pagal situaciją, žiūrint, kurio užpakalis degs - sūnaus ar marčios.
Jaunojo mamai dovanojam kubilą medaus. Ne tam, kad pati iškabintų, o tam, kad jaunųjų gyvenimą nuolatos saldintų. Tepkite jų liežuvius, kad blogi žodžiai nuo liežuvio kristų, o geri - vienas kito širdin.
Jaunosios tėčiui dovanojame neišsenkamą turtą. kai tik jaunieji pasiskųs, kad trūksta turto, kad per mažai jiems duodate, tai padėkite pagal jų pageidavimus (įteikiamas diržas).
Gera mintis - padovanoti jauniesiems pinigų medį
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 02 25, 18:43)
maniskiai sake niekam tu medaliu nereikia tai nuejo mano darbas per niek nes jau buvau pasiruosus atsispauzdint
o gal pasidaryk , jei prireiks tai turesi, jei pati darai.
Papildyta:
QUOTE(Linarte @ 2009 02 25, 18:49)
Tikrai labai ispudingas. O padovanot pinigu medi daryta is gintaro ir priklijoti pinigelius .
Sveikutes svociutes,na ir man prireike jusu pagalbos,vestuves dar negreit ,bet noriu pasidaryt visa scenariju anksciau,pakoreguosiu jei ka reiks.Gal kas galetumet atsiust i el. pasta: deila@nkm.lt (scenariju) Buciau laaaaaaaabai dekinga
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 02 25, 11:54)
ar butinaas tas karavojus? nes as galvoju kad nedarysiu tiesiog zadu toki viena grazu torta kaktusa padovanot ir kakius zodzius pasakyt jauniesien ir tiek.
cia jo foto http://public.fotki....ortas-kaktusas/
cia jo foto http://public.fotki....ortas-kaktusas/
kaip as noreciau dabar tortuko tokio pavalgyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 02 25, 17:52)
o gal pasidaryk , jei prireiks tai turesi, jei pati darai.
Papildyta:
Tikrai labai ispudingas. O padovanot pinigu medi daryta is gintaro ir priklijoti pinigelius .
Papildyta:
na tas pacios darymas toks kad turejau atspauzdint ir nunest kad man juos i zenkliukus sudetu tai va ziuresiu kaip su pinigeliais bus
Papildyta:
QUOTE(loretita2 @ 2009 02 25, 18:01)
kaip as noreciau dabar tortuko tokio pavalgyti
cia mano grupiokes mam tokius grazumynus daro tai prasysiu kad man toki padarytu vestuvem aisku kaina bus kaip ir torto panasiai bet man daug idomiau toks kaktusas
Papildyta:
QUOTE(norwa @ 2009 02 25, 17:53)
Sveikutes svociutes,na ir man prireike jusu pagalbos,vestuves dar negreit ,bet noriu pasidaryt visa scenariju anksciau,pakoreguosiu jei ka reiks.Gal kas galetumet atsiust i el. pasta: deila@nkm.lt (scenariju) Buciau laaaaaaaabai dekinga
scenariju cia pilna pavartyk temas tikrai rasi kas tau tinka o tuo labiau kad laiko dar turi
QUOTE(norwa @ 2009 02 25, 18:53)
Labas, labas, nusiunciau. O seip daug ka gali rasti cia ir senesnese temose.
QUOTE(loretita2 @ 2009 02 25, 17:03)
loretita2 rugpjuciu 22
Papildyta:
visai nebloga mintys, jei ka panaudosiu
Papildyta:
O tai kai eis miegoti vel naktinius dovanosi
Papildyta:
Papildyta:
visai nebloga mintys, jei ka panaudosiu
Papildyta:
O tai kai eis miegoti vel naktinius dovanosi
Papildyta:
Aš naktinių jauniesiems nedovanosiu
Papildyta:
Čia ne mano variantas bet šiaip tai labai neblogas
Svočia: Štai ir baigėsi diena. Tačiau prasideda bendras Jūsų gyvenimas, bendros Jūsų problemos ir rūpesčiai.
Piršlys: Pirmoji problema pirmoji naktis. Nepergyvenkit, ne jūs pirmi, ne jūs paskutiniai. Kad problemų neiškiltų, įteikiame jums mažą dovanėlę: Spec. poilsiui spec. rūbai
Svočia. Jaunajai pirštinės, kad nagais ilgais savęs ir vyro nesudraskytų; šaliką, kad gerklė nesušaltų, nes juk kitos kūno vietos bus smarkiai šildomos (tai yra, su kaldra užklotos).
Jaunajam kaklaraištį, jeigu kas netikėtai naktį ateitų, kad į padorų žmogų būtų panašus; kojines, kad per daug žmoną šildydamas, kojų nenušaltų.
Piršlys: Mielieji, šiandien dar Jūsų laukia ilga naktis, ir kad greitai neužmigtumėte, dovanojame Jums užkandėlę, kad trumpomis pertraukėlėmis, atgautumėte jėgas.Taigi, dovanojam:
Šampanas ir taurės šampanui kad labiau apsvaigtumėte;
Pyragėliai - jausmams pasaldinti
Sex energija kad jėgų užtektų;
Vynuogės - alkiui numalšinti;
Ir be abejo varškė kad būtų iš ko sūrį spaust ‼
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 02 25, 18:38)
Čia ne mano variantas bet šiaip tai labai neblogas
Ačiū, traukiuos pas save pradžią, nes galą jau buvau įsitraukus
Na, ir vel puikiu zodziu ir ideju prisiskaiciau
Labai sauni mintis su pinigeliu medeliu.
Tikrai apetitnas torciukas. Kazkas nuojo, nematyto ir originalaus.
Labai sauni mintis su pinigeliu medeliu.
Tikrai apetitnas torciukas. Kazkas nuojo, nematyto ir originalaus.
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 02 25, 16:43)
maniskiai sake niekam tu medaliu nereikia tai nuejo mano darbas per niek nes jau buvau pasiruosus atsispauzdint
o gal man gali imesti i pasta ka buvai ten pasidarius tu medaliu as irgi zadu daryt bet gal pasiskolinciau kokia minti
i ingiena@yahoo.ca
QUOTE(ingiena @ 2009 02 25, 23:06)
o gal man gali imesti i pasta ka buvai ten pasidarius tu medaliu as irgi zadu daryt bet gal pasiskolinciau kokia minti
i ingiena@yahoo.ca
i ingiena@yahoo.ca
Man ir gal gali imesti miskininkele@one.lt