Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - X

QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 02 23, 23:59)
ok persiusiu smile.gif nesunku gi

Sveikutes, stai as ir vel pas jus 4u.gif . Dekui uz persiuntima
Atsakyti
Linarte gražios taurės 4u.gif
Dar klausimas man iškilo dėl antro dienos ir piršlio korimo?
Tai kaip aš suprantu piršlys turi persirengt kad tipo jo niekas nepažintų?ane?

Loretita ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutė pinkutė: 25 vasario 2009 - 16:54
QUOTE(ingiena @ 2009 02 24, 10:18)

loretita2 rugpjuciu 22
Papildyta:
QUOTE(inrinke @ 2009 02 24, 12:22)
Per musu vestuves, tai po lekstemis seimininkes ar tevai buvo padeje musu nuotraukas, tai svociute paprase netikru jaunuju pakelti lekstutes, o ten musu nuotraukos, tai taip isaiskino, kad jie apsimeteliai. lotuliukas.gif Na, nebuvau skaiciusi sios minties, todel parasiau, gal kam ir pravers. mirksiukas.gif

thumbup.gif visai nebloga mintys, jei ka panaudosiu
Papildyta:
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 02 24, 12:44)
Labas rytas aš tai bandysiu papirkti jaunają statkeviciaus suknele(naktiniai) ir svarovskio papuošalais(iš saldainių pasidariau) o jaunikiui butelaitį duosiu blush2.gif  ax.gif

O tai kai eis miegoti vel naktinius dovanosi g.gif
Papildyta:
QUOTE(inrinke @ 2009 02 24, 14:18)
As manau, kad neiskalbingi zmones i pirslius ir neina. lotuliukas.gif Suprantama, kad zodis zodin, visko nesurasysi ir nesuplanuosi. mirksiukas.gif

Zinok atrodo jau esu vedusi seip ivairius renginiu,gimtadienius, bet kai reikejo svociaut, tai balsas drebejo, dabar kai paziuriu filma net paciai geda, sumaisiau kas kam gele turi isegt blush2.gif , bet poto jau drasiau viskas vyko. O dar nervino mano mama, salia stovejo ir asarojo, tai ciut laikiausi nu zodziu doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 02 25, 16:43)
o kur tas taures pirkai ir kiek mokejai ?
grazios  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

as tokias taures per valentina maciau ir ermitaze ir rimi buvo dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 02 24, 16:48)
O man reikia visa  mergvakari sumastyti, suorganizuoti, pravesti, susikambinti su visom merginom, kurias jaunoji nori matyti. O tu merginu nei vienos nepazistu smile.gif

O sianakt sapnavau, kaip jau reikia vaziuoti i vestuves, jau 11 val., o as dar neapsirengusi, ir staiga prisimenu, kad nenuejau nei makiazo nei sukuosenos pasidaryti. O jau velu, nes buvau uzsirasiusi is pacio ryto ankstaus smile.gif

Tai siandien tik ryte atlekiau i darba, is karto dar karta pasiskambinau makiazistei ir kirpejai ir tiksliai laika uzsirezervavau.. dabar reikia stengtis nepamirsti kaip kad tam baisiam sapne smile.gif

Nu pernai tai tokiu nesamoniu nesapnavau.. na beveik.. gal kelis.. ir tikrai ne taip is anksto kaip sikart smile.gif tai kas bus geguzes men ? ?  ? nemiegosiu ? ?  ? nu siaubelis... smile.gif smile.gif

oooo Tai jau tau darbelio pakankamai nemazai doh.gif
Kas cia merginos jums per kosmariukai sapnuojasi , nusiraminam drinks_cheers.gif ir dirbam toliau
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 02 25, 16:43)
o kur tas taures pirkai ir kiek mokejai ?
grazios  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Pirkau Šiauliuos, Šiaulių prekybos namuose (buvusiam univermage), mokėjau nedaug, tik 36Lt.

Dėl piršlio korimo, tai taip, piršlys ar tai medžiot gali išeit, ar tai žvejot, ar tai kokiu kiemsargiu persirengia. Manasis tai greičiausia pasiėmęs meškeres savo eis prie tvenkinuko, sėdės sau žvejybinę skrybėlikę užsidėjęs.
Atsakyti
QUOTE(salibaba @ 2009 02 25, 14:49)
merginos wa prisedau prie scenarijaus,ir klausimas iskilo,o leles vystymas malkos kapojimas pries stalo ispirkima ar po ?

Oi nebedaryk siu dalyku , jau nebeidomu ir nuobodu.
Papildyta:
QUOTE(Linarte @ 2009 02 25, 18:16)
Pirkau Šiauliuos, Šiaulių prekybos namuose (buvusiam univermage), mokėjau nedaug, tik 36Lt.

Dėl piršlio korimo, tai taip, piršlys ar tai medžiot gali išeit, ar tai žvejot, ar tai kokiu kiemsargiu persirengia. Manasis tai greičiausia pasiėmęs meškeres savo eis prie tvenkinuko, sėdės sau žvejybinę skrybėlikę užsidėjęs.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif MB ir zvejys siaubingas, tas variantas jam tiktu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(salibaba @ 2009 02 25, 13:49)
merginos wa prisedau prie scenarijaus,ir klausimas iskilo,o leles vystymas malkos kapojimas pries stalo ispirkima ar po ?

Aš šioj vietoj nieko nesiruošiu, tegu organizuoja svečiai ar muzikantai. Jei bus, nu tai su vyru padėsim patarimais. Aš įsimesiu mažą pampersiuką, ir sakysiu kad šiais laikais nereik sau vargo papildomo užsikraut, yr geras dalykas, panaudojai ir išmetei. Pakišiu jaunąjai.
O su malkom ar pjovimais, tai piršlys su pabroliais padės perlaužt, jei bus lenta, o jei bus malkos, tai piršlys paims ir sakys kad geras kuras nesimėto, ciela malka ilgiau dega ir geriau šilumą laiko.

O šis dalykas būna tik grįžus, prieš pasitikimą su duona ir druska.
Atsakyti
cia is mano lobyno pasiskaitymui

VESTUVIŲ MĮSLĖS, ŽODYNAS
1. Kuo skiriasi ežys nuo ežienės ?...{Ežys turi vienu spygliu daugiau}
2. Kokiam vyrui suteikiamas kokybės ženklas?...{Vyrui, kuriam sidabras galvoje, auksas kišenėje, plienas kelnėse}.
3. Ji jį myli, ji lipa į jo lovą. Nors jis nemyli, tačiau nori ją sučiupti...{Blusa}
4. Ką gauna moterys už pinigus, o vyrai dykai?...{Lūpų dažus}
5. Koks gydytojas negali vesti savo pacientės?...{Veterinaras}
6. Kokia moteris kvepia mišku?...{kurios vyras kelmas}

NUOTAKA.....Karalaitė, vedama ant laimės ešafoto.
PIRŠLYS.....Žmogus, kuris nemeluoja, bet ir tiesos nesako; Keistuolis, ieškantis sau kilpos
UOŠVIS..... Žento sąjungininkas kovoje prieš uošvę. Žento padėjėjas svaigalų degustavime.
UOŠVĖ.....Neuniformuotas namų policininkas. Žento auklėtoja, dirbanti visuomeniniais pagrindais VAIKAS..... Gandro siuntinys su pristatymu į namus. Jaunavedžių tranzistorius.
VYRAS.....Šeimos galva žmonos kilpoje.
ŽENTAS..... Uošvių šeriamas vilkas, žiūrintis į mišką
ŽMONA.....Angelas, pametęs sparnus povestuvinėje kelionėje; Automatas, nuolat primenantis, kad kitų vyrai yra geresni.
Atsakyti
Gi žiūrinėjau molinius medalius šiandien. Radau po medalį "Netikram jaunajam" ir "netikrai jaunajai", jaučiu reiks nusipirkt, ir užkabint jiems, kai jau kelsis nuo stalo - turės žmonės linksmą atminimą. Arba gal pati bandysiu pasidaryt, jei visus medalius pati darysiu.
Atsakyti
LIUDIJIMAS
Liudijimas išduotas PIRŠLIUI MELAGIUI ir jo pavaduotojai SVOČIAI.
Liudijimas pažymi, kad šiuose namuose esantys stalai, suolai, kėdės, ant stalų esantys valgiai, gėrimai, saldumynai ir visi kiti rakandai teisėtai priklauso piršliui ir svočiai, atvežusiems su savimi ką tik šviežiai palaimintus ir surištus visam gyvenimui aukso žiedais jaunuosius su visa veselninkų svita.
Įvairaus plauko apsišaukėliai ar žiopliai per savo neapdairumą užėmę vietas prie stalo pateikus šį liudijimą privalo kuo skubiau, be jokių svyravimų išeiti ir užleisti vietas jų teisėtiems šeimininkams.
Liudijime pateikta informacija nesvarstoma, tik besąlygiškai vykdoma.
Pasirašo: Europos sajungos įgaliotas atstovas ponas .......

Papildyta:
QUOTE(Linarte @ 2009 02 25, 18:37)
Gi žiūrinėjau molinius medalius šiandien. Radau po medalį "Netikram jaunajam" ir "netikrai jaunajai", jaučiu reiks nusipirkt, ir užkabint jiems, kai jau kelsis nuo stalo - turės žmonės linksmą atminimą. Arba gal pati bandysiu pasidaryt, jei visus medalius pati darysiu.

g.gif na nemanau kad jie kur pasikabins ar laikys prisiminimui, jau geriau padaryk , nes graziau ir tada tikrai bus atsiminimas. As pagal save zinau. kol bute gyvenom tai metesi po stalcius, o dabar turim nama ir kieme pavesine, tai visa savo turta kas is molio pakabinau ten.
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 02 25, 17:37)

maniskiai sake niekam tu medaliu nereikia tai nuejo mano darbas per niek nes jau buvau pasiruosus atsispauzdint sad.gif
Atsakyti