Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - X

QUOTE(skgreta @ 2009 02 25, 12:45)
Del karvojaus tai nezinau dar ar pirksiu, ziuresiu ka jaunieji sakys. To saldaus stalo kartais per daug buna kai ten ir pamerges ir svocia atsiveza.Paskui nera kur deti, niekas nesuvalgo. O suri tai tikrai darysiu, man patinka sita tradicija  smile.gif

Na cia ne tik nuo sveciu tas priklauso, visi tie stalo uzsedimai kur aprasiau jau buvo suplanuoti pries vestuves, jaunieji taresi su kai kuriais sveciais ar teveliai zinojo is anksto ir turejo visas priemnes, vienose vestuvese pirsliai buvo sugalvoje ir susitare su sveciais. Per musu vestuves mes rupinomes uztverimu kelio tuejom apranga policijos, alkotesteri ir visa kita ir paprasem poros sveciu kad jie tai suorganizuotu, o pulkui ir prsliams bei visiems sveciams buvo kaip staigmena. Kai kur is sveciai isradingi yra. Vienose vestuves tai sveciai buvo toki gera uztverima ir uzsedima sugalvoje kad kai ziurejau filma is juoko miriau.
oho kaip gerai kad jus tie visokiu rankdarbiu mokat daryti  bigsmile.gif  daug pigiau viskas bus ir daug nuosirdziau nei pirktiniai. As tai stengsiuosi ir daug ka pati daryti, tik kad siuvineti ir megzti tai as nemoku tai jau reiks sita dalyka pirkti ar uzsisakyti kad kas padarytu.
labai fainas torciukas, ir cia turbut ne ta raide paraset vienam zodyje, na labai juokingai man nuskambejo kai perskaicau  biggrin.gif , tik nesupykit, cia turbut visos daug klaidu daro rasydamos.

oj net nepastebejau dekui kad pasakei smile.gif
Atsakyti
merginos wa prisedau prie scenarijaus,ir klausimas iskilo,o leles vystymas malkos kapojimas pries stalo ispirkima ar po ?
Atsakyti
QUOTE(salibaba @ 2009 02 25, 13:49)
merginos wa prisedau prie scenarijaus,ir klausimas iskilo,o leles vystymas malkos kapojimas pries stalo ispirkima ar po ?

pries stalo ispirkima cia kiap jaunuju stuikimas buna, dazniausiai muzikantai organizuoja. pas mus tai jaunieji tokio sitikimo nenori tai as jiem kitoki ruosiu ir duosiu muzikantam kad ivykdytu ji.
Atsakyti
aciu uz atsakyma zinosiu:)wat man irgi manau reikia jaunuju paklausti ar jie nori tokio sutikimo..man jau kazkaip banalu tas leles vystymas ir t.t. g.gif
Atsakyti
QUOTE(salibaba @ 2009 02 25, 14:06)
aciu uz atsakyma zinosiu:)wat man irgi manau reikia jaunuju paklausti ar jie nori tokio sutikimo..man jau kazkaip banalu tas leles vystymas ir t.t. g.gif

na tiesiog atibode. maniskiai tai sake ne tam vestuves daro kad malkas kapotu ir lelem uzpakaliukus plautu:D
Atsakyti
jo jo atsibode labai,tai wa katik irgi sugalvojau kaip kitaip sutikima padarysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(salibaba @ 2009 02 25, 14:15)
jo jo atsibode labai,tai wa katik irgi sugalvojau kaip kitaip sutikima padarysiu biggrin.gif

jei ne paslaptis tai ka sugalvojai? mirksiukas.gif
Atsakyti
bijau kad jaunoji cia mano gali lankytis tai as tau i AZ:)
Atsakyti
QUOTE(salibaba @ 2009 02 25, 14:26)
bijau kad jaunoji  cia mano gali lankytis tai as tau i AZ:)

as taip pat bijau daug savo minciu isduot bet tikiuosi kad ji cia nekisa nosytes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciuke_ee: 25 vasario 2009 - 14:35
Šiandien nupirkau taures šampanui jauniesiems. Ryt nešu graviruot.
http://www.stoelzle-...ur/lamour02.htm

O aš kažkaip drąsiai. Mano jaunoji į SM nelenda.

Karvojus tai kiek skaičiau (gaila, nebepamenu kur), tai specialiai keptas svočios kepinys, su užkalbėjimais, specialiais ingiredinetais ir pan. Tokio dabar tikrai niekas nekepa. Jį pakeitė paprastas tortas su šampano buteliu.

Va apie karvojų:
"Pats svarbiausias iš ragaujamų patiekalų buvo „karvojus“ – apeiginė vestuvių sakralinė duona – pyragas, kitaip dar vadinamas papločiu ar „svočios pyragu“. Jo valgymas simbolizavo dviejų giminių susijungimą. Įdomus pyrago pateikimas: šokdamas, užsidėjęs ant galvos jį įnešdavo pirmasis pabrolys. „Karvoju“ būdavo papuoštas devyniomis žvakutėmis, rūtomis, saulės, mėnulio ženklais, žalčio, gyvūnų figūromis, o riekdavo ir dalindavo svečiams tik visai sudegus žvakutėms."
Šaltinis www.jaunavedziai.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linarte: 25 vasario 2009 - 16:11
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 02 25, 09:54)
ar butinaas tas karavojus? nes as galvoju kad nedarysiu tiesiog zadu toki viena grazu torta kaktusa padovanot ir kakius zodzius pasakyt jauniesien ir tiek.
cia jo foto http://public.fotki....ortas-kaktusas/

o koks grazus tortas bigsmile.gif
na man tie tortai su skylem irgi ne kas blink.gif pernai eidaam is vocias emaiu skrynia su pinigeliais siemet gal lova su jaunaisiais biggrin.gif vis idomiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 02 25, 17:07)
Šiandien nupirkau taures šampanui jauniesiems. Ryt nešu graviruot.
http://www.stoelzle-...ur/lamour02.htm

O aš kažkaip drąsiai. Mano jaunoji į SM nelenda.

Karvojus tai kiek skaičiau (gaila, nebepamenu kur), tai specialiai keptas svočios kepinys, su užkalbėjimais, specialiais ingiredinetais ir pan. Tokio dabar tikrai niekas nekepa. Jį pakeitė paprastas tortas su šampano buteliu.

Va apie karvojų:
"Pats svarbiausias iš ragaujamų patiekalų buvo „karvojus“ – apeiginė vestuvių sakralinė duona – pyragas, kitaip dar vadinamas papločiu ar „svočios pyragu“. Jo valgymas simbolizavo dviejų giminių susijungimą. Įdomus pyrago pateikimas: šokdamas, užsidėjęs ant galvos jį įnešdavo pirmasis pabrolys. „Karvoju“ būdavo papuoštas devyniomis žvakutėmis, rūtomis, saulės, mėnulio ženklais, žalčio, gyvūnų figūromis, o riekdavo ir dalindavo svečiams tik visai sudegus žvakutėms."
Šaltinis www.jaunavedziai.com

o kur tas taures pirkai ir kiek mokejai ?
grazios wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti