Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - X

o as norejau paklausti ar reikia to karvojaus kai viena diena vestuves?? blink.gif jei rimtai tai as net tiksliai nzn kas tas karvojus yra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 02 25, 10:54)
ar butinaas tas karavojus? nes as galvoju kad nedarysiu tiesiog zadu toki viena grazu torta kaktusa padovanot ir kakius zodzius pasakyt jauniesien ir tiek.
cia jo foto http://public.fotki....ortas-kaktusas/

Na čia susitarimo reikalas, aš manau,kad nepirksiu tikro karvojaus su tom skylėm buteliams, man kažkaip nelabai patinka.Šiaip kažkokį tai tortą?
Beje o ką darysi su sūriu?pirksi didelį, normalų ar iš vis nepirksi?
Aš tai galvoju nupirkt tą džiovintą sūrelį, ir pasakyt kad taip stengėsi taip stengėsi ir persisitengė(na kažką panašaus)
QUOTE(salibaba @ 2009 02 25, 10:56)
o as norejau paklausti ar reikia to karvojaus kai viena diena vestuves?? blink.gif jei rimtai tai as net tiksliai nzn kas tas karvojus yra verysad.gif

Kai vueną dieną tai manau nereikia, karvojus- svočios tortas, kuris pagal tradicijas turėjo būti didelis.
Atsakyti
na as surio tai nepirksiu,kai viena diena vestuves tai manau nereikia,nebent islydint jaunuosius miegoti warskes ar pieno padovanosiu 4u.gif aciu svociutes uz paaiskinimus dabar wiskas aisku thumbup.gif karvojaus irgi nedarysiu,vietoj to skruzdelyna koki nupirksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 02 25, 10:54)
ar butinaas tas karavojus? nes as galvoju kad nedarysiu tiesiog zadu toki viena grazu torta kaktusa padovanot ir kakius zodzius pasakyt jauniesien ir tiek.

oi koks grazus kaktusiukas thumbup.gif
as tai kazkoki torta irgi pirksiu, siais laikais nelabai aisku kas tas karvojus, bus svocios tortas ir tiek. Per musu vestuves svocios tortas buvo toks nemazas tiltelis su vandeniu apacioje, labai graziai atrode.

o as, zinokit, neskaitysiu jokiu eiliu, nei metant jaunosios puokste, nei inesant torta, na man kazkaip nepatinka tos visos eiles, sakysiu viska savais zodziais aiskiai ir trumpai, niekam tie eilerasciai neidomu, niekas i zodzius neisiklauso. Siaip cia ir mano jaunuju toks pageidavimas buvo.
Atsakyti
Pagal senasias tradicijas, tai karvoju, suri pateikdavo antra vestuviu diena, tai , manyciau, jei svente viena diena vyks, tai lyg ir nereiketu, bet turbut cia kaip kas sugalvoja, nes scenariju juk pacios kuriat. mirksiukas.gif
Man labai patiko, kad is vakaro jauniesiems duoti pieno, varskes, produktu surio gamybai. thumbup.gif
Atsakyti
bigsmile.gif karvojus yra svocios tortas, kuris anksciau (nezinau ar cia tradicijos ar sovietmetis blush2.gif - cia kaip kam atrodo) buvo pabroliu inesamas ant tokio didelio padeklo ir didelis tortas aisku lotuliukas.gif
o paskirtis jo - gelbet svocia
nes pirsli karia, o svocia skandindavo. Isodindavo i karuti ir veza skandint thumbup.gif tada ten visaip maivos ir zaidzia ir galu gale kaip pirsli gelbsti pamerges su jaunaja (risa ranksluosti jaunoji) taip svocia isgelbeja pabroliai, nes kas gi jiems zmonas suras mirksiukas.gif inesa torta ir issiperka svocia
Atsakyti
Buvau vestuvese, kai svocia i gelda sodino ir tempe vyrai per laukus. lotuliukas.gif doh.gif Kitose, kai vokdavo svociute, tai i masina ir vaziuoja... Turbut nuo isradingumo ar isgerimo kiekio priklauso, kaip vogia. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 02 25, 11:03)
Na čia susitarimo reikalas, aš manau,kad nepirksiu tikro karvojaus su tom skylėm buteliams, man kažkaip nelabai patinka.Šiaip kažkokį tai tortą?
Beje o ką darysi su sūriu?pirksi didelį, normalų ar iš vis nepirksi?
Aš tai galvoju nupirkt tą džiovintą sūrelį, ir pasakyt kad taip stengėsi taip stengėsi ir persisitengė(na kažką panašaus)

Kai vueną dieną tai manau nereikia, karvojus- svočios tortas, kuris pagal tradicijas turėjo būti didelis.

man viena teta padarys tikra kaimiska tai nezinau kokio jis ten dydzio bus smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif tai jau - kaip kam iseina lotuliukas.gif tik kazkaip pirsli dar vis dazniau karia, o va pirsliene kazkaip pamirsta tongue.gif nu as del to nesiskundziu, nes nezinau ar bais noreciau ten vazinet toj geldoj lotuliukas.gif bet kazkaip man tada tas karvojus be jokio tikslo... o tai kam jis? nu bet cia aisku jau as kabinejuos prie smulkmenu - derinam dabar visas tas tradicijas kaip kas galim ir kaip kam patogiau ax.gif
pas mum karvojus bus, nes supratau is jaunuju kad jie jo tikisi lotuliukas.gif o koks - dar nezinau. Svajoju pati kept bet... sansu ner tai teks kad kas uzsakytu, nes as tai ka - tik savaite pries vestuves grysiu ir jau nezinau kaip ten butu jei pradeciau tik tada viska uzsisakinet g.gif

mergaiciuk_ee o kas pas jum kaimiskas yra? as tai kai atsimenu lyg budavo tokie kaip meduoliniai lakstai, kietoki rudi tokie su plakta grietine pertepti... ar as kazka ne taip atsiemnu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelze: 25 vasario 2009 - 12:03
QUOTE(maze11 @ 2009 02 25, 11:30)
oi koks grazus kaktusiukas  thumbup.gif
as tai kazkoki torta irgi pirksiu, siais laikais nelabai aisku kas tas karvojus, bus svocios tortas ir tiek. Per musu vestuves svocios tortas buvo toks nemazas tiltelis su vandeniu apacioje, labai graziai atrode.

o as, zinokit, neskaitysiu jokiu eiliu, nei metant jaunosios puokste, nei inesant torta, na man kazkaip nepatinka tos visos eiles, sakysiu viska savais zodziais aiskiai ir trumpai, niekam tie eilerasciai neidomu, niekas i zodzius neisiklauso. Siaip cia ir mano jaunuju toks pageidavimas buvo.

as ir jokiu eiliu per puokstes metima bandysiu pagal situacija kanors isvafrtyt ir viskas, nes tu eiliou tikrai niekas nesiklauso smile.gif
Atsakyti
Per mano vaikuciu krikstynas viena krikstamote karvoju issipirkimui, kad nespaustu, atnese, tai jei kam idomu, galiu foto ikelti. smile.gif
Atsakyti
Del karvojaus tai nezinau dar ar pirksiu, ziuresiu ka jaunieji sakys. To saldaus stalo kartais per daug buna kai ten ir pamerges ir svocia atsiveza.Paskui nera kur deti, niekas nesuvalgo. O suri tai tikrai darysiu, man patinka sita tradicija smile.gif
QUOTE(inrinke @ 2009 02 24, 14:31)
Labai kurybingi, isradingi ir puikiai pasiruose sveciai buvo. thumbup.gif Isivaizduoju, kad visiems padare dideli ispudi. thumbup.gif

Na cia ne tik nuo sveciu tas priklauso, visi tie stalo uzsedimai kur aprasiau jau buvo suplanuoti pries vestuves, jaunieji taresi su kai kuriais sveciais ar teveliai zinojo is anksto ir turejo visas priemnes, vienose vestuvese pirsliai buvo sugalvoje ir susitare su sveciais. Per musu vestuves mes rupinomes uztverimu kelio tuejom apranga policijos, alkotesteri ir visa kita ir paprasem poros sveciu kad jie tai suorganizuotu, o pulkui ir prsliams bei visiems sveciams buvo kaip staigmena. Kai kur is sveciai isradingi yra. Vienose vestuves tai sveciai buvo toki gera uztverima ir uzsedima sugalvoje kad kai ziurejau filma is juoko miriau.

QUOTE(Linarte @ 2009 02 25, 00:55)
Ačiū už pagyras blush2.gif Dar daug ką pati darysiu: ir raides ant rankšluosčio siuvinėsiu, ir žiedams pagalvėlę prie altoriaus nešant, ir skepetaitę keturiems kampams, liudijimus, jumoristinius pasus pati piešiu. Bus nuoširdu, šilta, o ir gerokai pigiau.

oho kaip gerai kad jus tie visokiu rankdarbiu mokat daryti bigsmile.gif daug pigiau viskas bus ir daug nuosirdziau nei pirktiniai. As tai stengsiuosi ir daug ka pati daryti, tik kad siuvineti ir megzti tai as nemoku tai jau reiks sita dalyka pirkti ar uzsisakyti kad kas padarytu.

QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 02 25, 11:54)

labai fainas torciukas, ir cia turbut ne ta raide paraset vienam zodyje, na labai juokingai man nuskambejo kai perskaicau biggrin.gif , tik nesupykit, cia turbut visos daug klaidu daro rasydamos.
Atsakyti