O man reikia visa mergvakari sumastyti, suorganizuoti, pravesti, susikambinti su visom merginom, kurias jaunoji nori matyti. O tu merginu nei vienos nepazistu
O sianakt sapnavau, kaip jau reikia vaziuoti i vestuves, jau 11 val., o as dar neapsirengusi, ir staiga prisimenu, kad nenuejau nei makiazo nei sukuosenos pasidaryti. O jau velu, nes buvau uzsirasiusi is pacio ryto ankstaus
Tai siandien tik ryte atlekiau i darba, is karto dar karta pasiskambinau makiazistei ir kirpejai ir tiksliai laika uzsirezervavau.. dabar reikia stengtis nepamirsti kaip kad tam baisiam sapne
Nu pernai tai tokiu nesamoniu nesapnavau.. na beveik.. gal kelis.. ir tikrai ne taip is anksto kaip sikart tai kas bus geguzes men ? ? ? nemiegosiu ? ? ? nu siaubelis...
bet seip tai turi mergvakari ar ne vyriause pamergele organizuot
m,anau mes turetume tik pritarti ir patarti kaskokiais klausimais
QUOTE(Linarte @ 2009 02 24, 15:41)
Na, man, dėkui dievui, neteks šito daryt. Vyriausia pamergė - geriausia jaunosios draugė, ir sakė jau net susapnavo kaip viskas vyks ir kur vyks Beliks tik sudalyvaut.
tau gerai:) matai as esu jaunosios geriausia drauge o jos sesuo ir pussesere eina i poras tai tikiuos kad jos nepaves ir man nereiks jo ruost.
Papildyta:
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 02 24, 15:48)
O man reikia visa mergvakari sumastyti, suorganizuoti, pravesti, susikambinti su visom merginom, kurias jaunoji nori matyti. O tu merginu nei vienos nepazistu
O sianakt sapnavau, kaip jau reikia vaziuoti i vestuves, jau 11 val., o as dar neapsirengusi, ir staiga prisimenu, kad nenuejau nei makiazo nei sukuosenos pasidaryti. O jau velu, nes buvau uzsirasiusi is pacio ryto ankstaus
Tai siandien tik ryte atlekiau i darba, is karto dar karta pasiskambinau makiazistei ir kirpejai ir tiksliai laika uzsirezervavau.. dabar reikia stengtis nepamirsti kaip kad tam baisiam sapne
Nu pernai tai tokiu nesamoniu nesapnavau.. na beveik.. gal kelis.. ir tikrai ne taip is anksto kaip sikart tai kas bus geguzes men ? ? ? nemiegosiu ? ? ? nu siaubelis...
as ir sapnavau kad nieko nepasidarius dar o jau vestuviu diena ir reik vaziuot o as dar be rubu ir viso kito
Papildyta:
QUOTE(ingiena @ 2009 02 24, 18:45)
bet seip tai turi mergvakari ar ne vyriause pamergele organizuot
pritariu tau visom keturiom
Tokie sapnai reiskia, kad ypac pareigingos ir atsakingos esat.
Sapnai - tai mūsų pasąmonė. Mūsų neišsakytos baimės. Kai laukiaus, vis sapnuodavau, kad jau pagimdau, o dar nieko neturiu nusipirkus. Bet kai nusipirkom vežimą, tokie sapnai nebesisapnuodavo.
Mes bijom, kad nespėsim, tai ir sapnuojam.
Šiandien pasidariau tinklelį apyrankei. Pati vėriuosi komplektuką papuošalų. Kažkada senai buvau pradėjusi, ir pagalvojau, kad labai tiks prie mano rūbų, tad reik pabaigti.
Kolje
Jei rasiu savo "bardake" kaip padariau gėlytę, tai ant kolje dar bus dvi, ir ant apyrankės viena.
Šiandien pasidariau tinklelį apyrankei. Pati vėriuosi komplektuką papuošalų. Kažkada senai buvau pradėjusi, ir pagalvojau, kad labai tiks prie mano rūbų, tad reik pabaigti.
Kolje
Jei rasiu savo "bardake" kaip padariau gėlytę, tai ant kolje dar bus dvi, ir ant apyrankės viena.
QUOTE(Linarte @ 2009 02 24, 20:17)
Sapnai - tai mūsų pasąmonė. Mūsų neišsakytos baimės. Kai laukiaus, vis sapnuodavau, kad jau pagimdau, o dar nieko neturiu nusipirkus. Bet kai nusipirkom vežimą, tokie sapnai nebesisapnuodavo.
Kolje
Kolje
labai grazu ir orginalu
QUOTE(Linarte @ 2009 02 24, 21:17)
Kolje
Kolje
labai grazus r spalva faina man
Ačiū už pagyras Dar daug ką pati darysiu: ir raides ant rankšluosčio siuvinėsiu, ir žiedams pagalvėlę prie altoriaus nešant, ir skepetaitę keturiems kampams, liudijimus, jumoristinius pasus pati piešiu. Bus nuoširdu, šilta, o ir gerokai pigiau.
Radau dar žodžius šeimos židiniui:
Šeimos židinėli ,
Tu dek, spindėk
Į linksmą rytojų lydėk
Ir tikrąją laimę surasti padėk.
Būkit laimingi šeimos židiny,
Būkit laimingi sunkumų kely,
Laimę ir džiaugsmą skėlę pusiau,
Neškit ją žemei, saulei ir sau.
Būkit laimingi, meilėje vienas kitą atradę,
Būkit laimingi, vienas kitam savo likimus patikėję,
Būkit laimingi, vestuvių taurę pakėlę,
Būkit laimingi, šventėje ir kasdienybėje,
Ir kai plaukus papuoš sidabro gija
Ir tada, -Būkit laimingi.
Saugokit savo šeimos židinį,
Nekūrenkite jo per daug kaitriomis malkomis,
Ir neliekite ant jo šalto, kaip ledas vandens.
Papildyta:
Ir dar radau Gausybės ragą, kažkas ieškojo
GAUSYBĖS RAGAS(turėti butelį vyno)
PR: Noriu paprašyti, kad prisipildytumėt taures.
SV: Aš ir visi čia susirinkusieji iš visos širdies sveikina Jus Su Jūsų švente, linkime jūrą laimės, kalnus sveikatos, daug vaikučių, ir kad jūsų bendri namai būtų pilni laimės kaip pripildyta taurė.
O tam, kad visi linkėjimai išsipildytų su kaupu, norim padovanoti štai tokį simbolinį Gausybės ragą.
(Piršlys rodo Gausybės ragą)
Tačiau neužtenka juo vien tik grožėtis, norint, kad viskas Jums sektųsi, Jūs turite jį išgerti iki dugno.
(PIRŠLYS PILDO(GAUSYBĖS RAGĄ)
Svečiai, palaikome jaunuosius ir visi pakeliame taures už gausybės ragą ‼
Po to pasiunčiamas butelis su dviem atvirutėmis berniuko ir mergaitės vardams surašyti.
Radau dar žodžius šeimos židiniui:
Šeimos židinėli ,
Tu dek, spindėk
Į linksmą rytojų lydėk
Ir tikrąją laimę surasti padėk.
Būkit laimingi šeimos židiny,
Būkit laimingi sunkumų kely,
Laimę ir džiaugsmą skėlę pusiau,
Neškit ją žemei, saulei ir sau.
Būkit laimingi, meilėje vienas kitą atradę,
Būkit laimingi, vienas kitam savo likimus patikėję,
Būkit laimingi, vestuvių taurę pakėlę,
Būkit laimingi, šventėje ir kasdienybėje,
Ir kai plaukus papuoš sidabro gija
Ir tada, -Būkit laimingi.
Saugokit savo šeimos židinį,
Nekūrenkite jo per daug kaitriomis malkomis,
Ir neliekite ant jo šalto, kaip ledas vandens.
Papildyta:
Ir dar radau Gausybės ragą, kažkas ieškojo
GAUSYBĖS RAGAS(turėti butelį vyno)
PR: Noriu paprašyti, kad prisipildytumėt taures.
SV: Aš ir visi čia susirinkusieji iš visos širdies sveikina Jus Su Jūsų švente, linkime jūrą laimės, kalnus sveikatos, daug vaikučių, ir kad jūsų bendri namai būtų pilni laimės kaip pripildyta taurė.
O tam, kad visi linkėjimai išsipildytų su kaupu, norim padovanoti štai tokį simbolinį Gausybės ragą.
(Piršlys rodo Gausybės ragą)
Tačiau neužtenka juo vien tik grožėtis, norint, kad viskas Jums sektųsi, Jūs turite jį išgerti iki dugno.
(PIRŠLYS PILDO(GAUSYBĖS RAGĄ)
Svečiai, palaikome jaunuosius ir visi pakeliame taures už gausybės ragą ‼
Po to pasiunčiamas butelis su dviem atvirutėmis berniuko ir mergaitės vardams surašyti.
Sveikutės, na aš jau įpusėjau scenarijų lipdyt o koreguosiu dar šimtą vieną kartą.Man iškilo toks klausimas kiek skaičiau tai visur yra vienas ir tas pats tekstas metant puokštę ir įnešant karvojų?Gal kuri turit ką nors gražaus ir kitokio.
O čia įdedu gražius žodžius gal kuriai pravers
Dievinkite vienas kitą! Būkite laimingi!
Nėra pasaulyje išmintingesnių sutvėrimų kaip porelė balandžių. Filosofai moko: Žinokite saiką malonumams. O aš sakau duokite jiems valią, džiaukitės kiek patinka. Mylėkitės kaip velniai, būkite bepročiais. Filosofai tauškia niekus. Argi gali būt gyvenime per daug kvapnių, per daug išsiskleidusių rožių, per daug čiulbančių lakštingalų, žalių lapų, aušros gaisų? Argi galima per daug karštai mylėti? Argi galima per daug patikti vienas kitam? Argi galima per daug džiaugtis gyvenimu. Džiaugtis štai kur išmintis. Džiūgaukit jūs, džiūgausimės ir mes.
Ar mes laimingi todėl, kad esame geri, ar geri todėl, kad esame laimingi? Tad, būkit laimingi negudraudami, aklai klausykite saulės. Drąsiai gyvenkite vienas dėl kito. Myluokitės, bučiuokitės, nors mes ir sprogtume iš pavydo.
Dievinkite vienas kitą. Rinkite savo snapeliais visus laimės šapelius, kokie tik yra šioje žemėje ir sukite iš jų sau gūžta visam gyvenimui. Gyvenkite taip, kad, būdami vieni du nieko daugiau netrokštumėte. Jei žmonės nesimylėtų, tai kam būtų reikalingas pavasaris? Mylėti, kada nors patirti meilę to pakanka. Nieko daugiau nereikalaukite kitokio perlo tamsiuose gyvenimo užkampiuose nerasite. Meilė tai išsipildymas.
O čia įdedu gražius žodžius gal kuriai pravers
Dievinkite vienas kitą! Būkite laimingi!
Nėra pasaulyje išmintingesnių sutvėrimų kaip porelė balandžių. Filosofai moko: Žinokite saiką malonumams. O aš sakau duokite jiems valią, džiaukitės kiek patinka. Mylėkitės kaip velniai, būkite bepročiais. Filosofai tauškia niekus. Argi gali būt gyvenime per daug kvapnių, per daug išsiskleidusių rožių, per daug čiulbančių lakštingalų, žalių lapų, aušros gaisų? Argi galima per daug karštai mylėti? Argi galima per daug patikti vienas kitam? Argi galima per daug džiaugtis gyvenimu. Džiaugtis štai kur išmintis. Džiūgaukit jūs, džiūgausimės ir mes.
Ar mes laimingi todėl, kad esame geri, ar geri todėl, kad esame laimingi? Tad, būkit laimingi negudraudami, aklai klausykite saulės. Drąsiai gyvenkite vienas dėl kito. Myluokitės, bučiuokitės, nors mes ir sprogtume iš pavydo.
Dievinkite vienas kitą. Rinkite savo snapeliais visus laimės šapelius, kokie tik yra šioje žemėje ir sukite iš jų sau gūžta visam gyvenimui. Gyvenkite taip, kad, būdami vieni du nieko daugiau netrokštumėte. Jei žmonės nesimylėtų, tai kam būtų reikalingas pavasaris? Mylėti, kada nors patirti meilę to pakanka. Nieko daugiau nereikalaukite kitokio perlo tamsiuose gyvenimo užkampiuose nerasite. Meilė tai išsipildymas.
o jus kokius zodzius sakysit inesant karvoju praeita karta tai kaip svociavau viska muzikantas suorganizavo
imeskit kas kokius zodelius gal si karta as pasireiksciu
Čia puokštės metimo
Tu žiemos gražuolės šydas,
Tu balta puri pūga
Stabteli Tave išvydę:
Tu juk Nuotaka balta.
Šitą rožių puokštę meski Pabroliams ir pamergėms
Tu jau savo laimę radus
Negailėki jos kitiems.
Karvojus
ŽYDĖJO OBELYS IR VYŠNIOS, VIENGUNGIAI BUVOT JŪS.
PRABĖGO DIENOS, NEBEGRĮŠ JAU, SUMAINĖT AUKSO ŽIEDELIUS.
SUDIE, VIENGUNGIŠKA LAISVUŽE KAIP VIESULAS LINKSMA,
NAUJĄ PASITIKITE DALUŽĘ JŪS VYRAS IR ŽMONA.
NEMESKIT KELIO DĖL TAKELIO - GYVENIMAS SALDUS,
SVOČIOS RAGAUKITE PYRAGO DALINDAMIES PER PUS.
RAGAUKITE, MIELI TĖVELIAI, JUMS MEILĖS DIDELĖS,
IŠLEIDOTE VAIKUS Į KELIĄ, AUGINOT IŠ ŠIRDIES.
RAGAUKIT, PABROLIAI IR SESĖS, JŪS NUOSTABUS BŪRYS,
JAUNI DAR ESAT, NEPATYRĘ, DAR VISKAS PRIEŠ AKIS.
SVEČIAI, RAGAUKITE UŽ DAINĄ, LINKĖJIMUS GERUS.
JAUNYSTĖ VIESULU PRAEINA, UŽ MEILĘ KELKIT BOKALUS!!!!
Tu žiemos gražuolės šydas,
Tu balta puri pūga
Stabteli Tave išvydę:
Tu juk Nuotaka balta.
Šitą rožių puokštę meski Pabroliams ir pamergėms
Tu jau savo laimę radus
Negailėki jos kitiems.
Karvojus
ŽYDĖJO OBELYS IR VYŠNIOS, VIENGUNGIAI BUVOT JŪS.
PRABĖGO DIENOS, NEBEGRĮŠ JAU, SUMAINĖT AUKSO ŽIEDELIUS.
SUDIE, VIENGUNGIŠKA LAISVUŽE KAIP VIESULAS LINKSMA,
NAUJĄ PASITIKITE DALUŽĘ JŪS VYRAS IR ŽMONA.
NEMESKIT KELIO DĖL TAKELIO - GYVENIMAS SALDUS,
SVOČIOS RAGAUKITE PYRAGO DALINDAMIES PER PUS.
RAGAUKITE, MIELI TĖVELIAI, JUMS MEILĖS DIDELĖS,
IŠLEIDOTE VAIKUS Į KELIĄ, AUGINOT IŠ ŠIRDIES.
RAGAUKIT, PABROLIAI IR SESĖS, JŪS NUOSTABUS BŪRYS,
JAUNI DAR ESAT, NEPATYRĘ, DAR VISKAS PRIEŠ AKIS.
SVEČIAI, RAGAUKITE UŽ DAINĄ, LINKĖJIMUS GERUS.
JAUNYSTĖ VIESULU PRAEINA, UŽ MEILĘ KELKIT BOKALUS!!!!
QUOTE(ingiena @ 2009 02 25, 10:36)
o jus kokius zodzius sakysit inesant karvoju praeita karta tai kaip svociavau viska muzikantas suorganizavo
ar butinaas tas karavojus? nes as galvoju kad nedarysiu tiesiog zadu toki viena grazu torta kaktusa padovanot ir kakius zodzius pasakyt jauniesien ir tiek.
cia jo foto http://public.fotki....ortas-kaktusas/