Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - X

QUOTE(maze11 @ 2009 02 24, 13:54)
Sveikos, matau, kalbat apie stalo ispirkima, tai man jis irgi visai patinka. Vienose vestuvese kai pirsliavom, buvom prisiruose daug, o niekas taip ir neuzsedo  verysad.gif
o dabar musu muzikantai sake atsives ivairiu rubu, peruku stalo uzsedimui ir aprengs svecius. Manau, bus linksma. O as irgi pasinaudosiu idejomis apie kiausinius, gal dar su nuotraukomis po lekstemis. Taip pat darysiu desra.

Tai va, kad taip neatsitiktu, tai tarsiuos su dedemis ir tatomis arba su muzikantais. tongue.gif Taciau pagalvojau, kad muzikantai, tai visus sposus zino, gali ne taip idomu buti. g.gif
O apie kokia desra kalbi? blush2.gif
Atsakyti
Labas pokošmariškas rytas. Šiąnakt sapnavau vestuves, ir kad fotoatelje fotografai mus gainiojo, vis naujas pozas galvojo, o mes turėjom pozuoti doh.gif

Stalo išpirkimui aš daraus kontraktą. Kaip jau minėjau, viską mažais maišiukais, buteliukais išsipirkinėsiu. O kontrkatą tipo vietoj surašysim, kai užsėdėjai nepasiduos, tai piršlys suburs visus į ratelį, kuždėsim, sakys rašyk, duodu. Ir kol būsim rately, išsitrauksiu jau paruoštą ritinuką su kontraktu ir perskaitysiu. O kai sutiks, ir išdalinsiu tas miniatiūras. Man gražiau, kaibūna kažką pasiruošę, nei kad užklumpa ekspromtu, piršliai pasimeta, o užsėdėjai juos "suvarto".
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 02 24, 13:23)
Labas pokošmariškas rytas. Šiąnakt sapnavau vestuves, ir kad fotoatelje fotografai mus gainiojo, vis naujas pozas galvojo, o mes turėjom pozuoti doh.gif

Stalo išpirkimui aš daraus kontraktą. Kaip jau minėjau, viską mažais maišiukais, buteliukais išsipirkinėsiu. O kontrkatą tipo vietoj surašysim, kai užsėdėjai nepasiduos, tai piršlys suburs visus į ratelį, kuždėsim, sakys rašyk, duodu. Ir kol būsim rately, išsitrauksiu jau paruoštą ritinuką su kontraktu ir perskaitysiu. O kai sutiks, ir išdalinsiu tas miniatiūras. Man gražiau, kaibūna kažką pasiruošę, nei kad užklumpa ekspromtu, piršliai pasimeta, o užsėdėjai juos "suvarto".

Na cia kiekvienam savaip, tik galiu pasakyti kad turbut labai retai buna pagal scenariju kad issipirks stala, nes nezinai ko tiketis galima is uzsedeju ir koki jie scenariju paruos, esu maciusi kai buvo padare kad uzsedo turkai ar arabai ir reikejo ten su jais ir kalijana visiems parukyti ir seip ten visokiu atrakciju sugalvojo tai jiems tas paprastas kontraktas nelabai lipo ir jau reikejo pirsliui su svocia iskalbingam buti ir derintis prie situacijos, o jie tai labai puikiai padare ir issisuko, paskui vienose vestuvese buvo karo stovykla kur norejo jauniki i Iraka isvesti ir jaunojai reikejo issipirkineti, pas mus dare taip kad policija (buvopersirenge uniforma policijos) ieskojo vieno is armijos pabegusio, ir visiems reikejo pusiti i alkotesteri, reikejo atsispaudimus daryti, pritupimus daryti o pamerges issipirkinejo, pabroliai degtine gere ir uzsikandinejo sprotais ir metiniais saldainiais, nu visokiu ten atrakciju buvo, o paskui buvo ir normalai stalas uzsestas. Na nuo situacijos cia viskas gali keistis, ir ne visada tas scenarius gali tikti, del to reikia but pasiruosus ivairiai.
Atsakyti
del to stalo uzsedimo galvoju - kas cia rase kad graziai sakyti jau atbaliavojo tie netikri - tai gal galima jiems tada naktinus uzmaut, nu kaip tikriems, tik kokius berysio visaijau tongue.gif ir iduot kad ir tospacioz varskes, ar kokio smelio nu net enzinau ir islydet miegot 4u.gif

jauciu gerai dar pagalvoju - gautusi visai nieko g.gif

Linarte - baik tuos kosmarus ax.gif mes cia visos jau juos sapnuojam lotuliukas.gif reikia ramintis. Mano sese sako - nu nei pries savo vestuves as tiek nesijaudinau kai dabar doh.gif jaunieji ramiau miega dar vis lotuliukas.gif
viskas bus gerai - pamatysi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelze: 24 vasario 2009 - 12:55
QUOTE(inrinke @ 2009 02 24, 12:22)
Tai va, kad taip neatsitiktu, tai tarsiuos su dedemis ir tatomis arba su muzikantais.  tongue.gif Taciau pagalvojau, kad muzikantai, tai visus sposus zino, gali ne taip idomu buti. g.gif
O apie kokia desra kalbi? blush2.gif

Na tai tu gali su muzikantais pakalbet, kad paragintu svecius stala uzsest, o jeigu ir muzikantai uzses, taigi spektaklis vistiek sveciams bus, muzikantai tik savo darba dirba.

o apie desra kazkada anksciau jau rasiau. Paimi celofanine plevele (panasia kaip siltnamiams dengt biggrin.gif ) ir i ja desros principu suvynioji ivairius produktus, pvz, duona, pienas, vaisiai, kruopos, degtine, cia fantazijos reikalas. tarpus surisi virvute, gaunasi tokios ale sardeles, nezinau kaip paaiskit. desra buna gana didele ir ispudinga thumbup.gif Mano tevai pirsliaudami dare, tai visiems labai patiko, tai sakiau ir as tokia darysiu vietoj saldainiu virves. bus diiidele ir ilga desra.
Atsakyti
As manau, kad neiskalbingi zmones i pirslius ir neina. lotuliukas.gif Suprantama, kad zodis zodin, visko nesurasysi ir nesuplanuosi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 02 24, 12:42)
Na cia kiekvienam savaip, tik galiu pasakyti kad turbut labai retai buna pagal scenariju kad issipirks stala, nes nezinai ko tiketis galima is uzsedeju ir koki jie scenariju paruos, esu maciusi kai buvo padare kad uzsedo turkai ar arabai ir reikejo ten su jais ir kalijana visiems parukyti ir seip ten visokiu atrakciju sugalvojo tai jiems tas paprastas kontraktas nelabai lipo ir jau reikejo pirsliui su svocia iskalbingam buti ir derintis prie situacijos, o jie tai labai puikiai padare ir issisuko, paskui vienose vestuvese buvo karo stovykla kur norejo jauniki i Iraka isvesti ir jaunojai reikejo issipirkineti, pas mus dare taip kad policija (buvopersirenge uniforma policijos) ieskojo vieno is armijos pabegusio, ir visiems reikejo pusiti i alkotesteri, reikejo atsispaudimus daryti, pritupimus daryti o pamerges issipirkinejo, pabroliai degtine gere ir uzsikandinejo sprotais ir metiniais saldainiais, nu visokiu ten atrakciju buvo, o paskui buvo ir normalai stalas uzsestas. Na nuo situacijos cia viskas gali keistis, ir ne visada tas scenarius gali tikti, del to reikia but pasiruosus ivairiai.

Kad čia labiau ne stalo užsėdimai, o kelio išsipirkimai prie sodybų ar kur baliai vyksta taip organizuojami rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 02 24, 14:20)
Kad čia labiau ne stalo užsėdimai, o kelio išsipirkimai prie sodybų ar kur baliai vyksta taip organizuojami rolleyes.gif

ten kai rasiau kad turkai ar arabai uzsedo stala tai buvo uzsedimas, ne uztverimas kelio, ten net aplinka buvo sukurta kaip pas arabus, ant zemes visi sedejo ant pagalveliu, na ziauriai idomiai buvo, o ta kur karo stovykla tai ten buvo kartu sulieta prasidejo nuo kelio uztverimo ir stalo uzsedimo nu tikrai irgi man labai patiko si ideja rolleyes.gif
Atsakyti
Labai kurybingi, isradingi ir puikiai pasiruose sveciai buvo. thumbup.gif Isivaizduoju, kad visiems padare dideli ispudi. thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū Loretitai, kad pasidalino o mergaičiukei kad atsiuntė, nors aš tikiuosi, kad nebūsiu atsakinga pilnai už mergvakarį, tik už jo koregacijas, bet dėl visą ko reik pasirūpinti
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 02 24, 13:37)
Ačiū Loretitai, kad pasidalino o mergaičiukei kad atsiuntė, nors aš tikiuosi, kad nebūsiu atsakinga pilnai už mergvakarį, tik už jo koregacijas, bet dėl visą ko reik pasirūpinti

as ir tikiuos kad pamerges nepaves ir nereikes dar ir mergvakari organizuot....
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 02 24, 14:53)
as ir tikiuos kad pamerges nepaves ir nereikes dar ir mergvakari organizuot....

Na, man, dėkui dievui, neteks šito daryt. Vyriausia pamergė - geriausia jaunosios draugė, ir sakė jau net susapnavo kaip viskas vyks ir kur vyks thumbup.gif Beliks tik sudalyvaut.
Atsakyti