Niu jus ir prisnekjot, pleputes svociutes
Man ir labai patnka stalo uzsedimas. Tik nesupykit uz mano nuomone, bet patarciau tu ilgu zodziu neskaityti, na zinokit tikrai niekas ten ju neklauso.Kai juo paskaitai tai taip jie juokingai skamba, bet kai skaitai visiems nelabai kas ten girdi. Kiek teko dalyvauti vestuvese tai juos skaitydavo, na nezinau nei man jie patikdavo nei kiti klausydavo , tiesiog jum daugiau darbo. Per musu vestuves irgi juos skaite, nors buva prasius pirslienes kad neskaitytotu bet ji vis tiek labai norejo, na padare tai padare, bet niekam nebuvo idomu. Geriau paprastai ta stala issipirkti be jokiu ten kontraktu ir pan. Va man labai patiko ta ideja su kiausiniais
labai gera mintis , niekad nebuvau girdejusi
QUOTE(inrinke @ 2009 02 23, 16:37)
O man stalo uzsedimas labai smagi atrakcija atrodo. As sakiau, pati paprasysiu, kad uzsestu ir butinai kur jaunoji, tai vyras, kur jaunasis- mergina. Esu smagu tekstuka radusi, noreciau butinai panaudoti.
Man ir labai patnka stalo uzsedimas. Tik nesupykit uz mano nuomone, bet patarciau tu ilgu zodziu neskaityti, na zinokit tikrai niekas ten ju neklauso.Kai juo paskaitai tai taip jie juokingai skamba, bet kai skaitai visiems nelabai kas ten girdi. Kiek teko dalyvauti vestuvese tai juos skaitydavo, na nezinau nei man jie patikdavo nei kiti klausydavo , tiesiog jum daugiau darbo. Per musu vestuves irgi juos skaite, nors buva prasius pirslienes kad neskaitytotu bet ji vis tiek labai norejo, na padare tai padare, bet niekam nebuvo idomu. Geriau paprastai ta stala issipirkti be jokiu ten kontraktu ir pan. Va man labai patiko ta ideja su kiausiniais
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 02 23, 16:44)
as kazkur radau toki kaip isbandyma prie uzsesto stalo :ten reikia paduot jaunajai 5 kiausiniu ir liep su pirsliu ir jaunuoju pasidalint po lygiai.
aisku sau jaunoji turi pasilikt 3 o pirsliui ir jaunajam po viena, bet jei uzsede yra kitos lyties atstovai tai susimaklina ir galima tada sakyt kokie cia jus jaunieji ir tt.
aisku sau jaunoji turi pasilikt 3 o pirsliui ir jaunajam po viena, bet jei uzsede yra kitos lyties atstovai tai susimaklina ir galima tada sakyt kokie cia jus jaunieji ir tt.
labai gera mintis , niekad nebuvau girdejusi
QUOTE(salibaba @ 2009 02 24, 11:09)
labai sauni ideja prie stalo uzsedimo jei nesupyksit tai gal sia mintele as pasivogsiu manau stalo uzsedima yra labai sunku nuspeti....as manau scenrijui cia paliksiu tuscia vieta ir reiks jauciu waryt viska is galvos
as tai irgi taip darysiu, nieko nesiruosiu specialiai, busiu pasiruosusi saldainuiu alkoholio kelis butelius na ir tiesiog graziai sakysiu matom jum cia labai linksma buvo jau prisibaliavojot, jau matom jusu jaunieji labai pavargo ir nori eiti miegoti, gal dabr ir mus uzleisit mes neturim kur detis, o mes jum jau tikrai atsilyginsim... ar kazkas panasaus,jokiu ten ilgu istoriju neskaitysiu.
as lygiai taip pat bandysiu issivartyti is esamos padeties,ir manau zymiai geriau atrodys kai newartusim to scenarijaus, o ziuresim tieisiai i akis netikriems jauniesiems ir warysim wiska ka mokam ir kas saus i galva as sakiau darysiu kokiu 5 metru virwe saldainiu,na ant pabaigos zinoma buteliukai:)
QUOTE(salibaba @ 2009 02 24, 11:19)
as lygiai taip pat bandysiu issivartyti is esamos padeties,ir manau zymiai geriau atrodys kai newartusim to scenarijaus, o ziuresim tieisiai i akis netikriems jauniesiems ir warysim wiska ka mokam ir kas saus i galva as sakiau darysiu kokiu 5 metru virwe saldainiu,na ant pabaigos zinoma buteliukai:)
O kam ta saldainiu virve iteiksi?
Sveikutes!
Mes esam daugaus zibintus leide per vaikuciu krikstynas, tai labai grazi, smagi atrakcija buvo. Gali ir vienas zmogus ji laikyti, o kitas degti, bet geriau, kai du laiko, nes gana ilgokai reikia palaikyti, kol jie pradeda kilti. Visiems labai patiko.
Mes esam daugaus zibintus leide per vaikuciu krikstynas, tai labai grazi, smagi atrakcija buvo. Gali ir vienas zmogus ji laikyti, o kitas degti, bet geriau, kai du laiko, nes gana ilgokai reikia palaikyti, kol jie pradeda kilti. Visiems labai patiko.
Per musu vestuves, tai po lekstemis seimininkes ar tevai buvo padeje musu nuotraukas, tai svociute paprase netikru jaunuju pakelti lekstutes, o ten musu nuotraukos, tai taip isaiskino, kad jie apsimeteliai. Na, nebuvau skaiciusi sios minties, todel parasiau, gal kam ir pravers.
Labas rytas aš tai bandysiu papirkti jaunają statkeviciaus suknele(naktiniai) ir svarovskio papuošalais(iš saldainių pasidariau) o jaunikiui butelaitį duosiu
Sveikos, matau, kalbat apie stalo ispirkima, tai man jis irgi visai patinka. Vienose vestuvese kai pirsliavom, buvom prisiruose daug, o niekas taip ir neuzsedo
o dabar musu muzikantai sake atsives ivairiu rubu, peruku stalo uzsedimui ir aprengs svecius. Manau, bus linksma. O as irgi pasinaudosiu idejomis apie kiausinius, gal dar su nuotraukomis po lekstemis. Taip pat darysiu desra.
o dabar musu muzikantai sake atsives ivairiu rubu, peruku stalo uzsedimui ir aprengs svecius. Manau, bus linksma. O as irgi pasinaudosiu idejomis apie kiausinius, gal dar su nuotraukomis po lekstemis. Taip pat darysiu desra.
QUOTE(salibaba @ 2009 02 24, 09:02)
mergaiciuke_ee labai didelis aciu uz schemutes,labai pagelbejai as jau spausdinuosi visa info surinkta,o po to atmetinesiu kas man tinka o kas ne o nuo kovo menesio pradedu kibti i kurybos darbus:)ech man jaunoji liepe buti su raudona suknute,tai teks ieskotis:)
prasom nera uz ka svarbu padejo tiktais:) man tai neliepe spalvos bet pasake kokiu neimt sukneliu
Papildyta:
QUOTE(miskininkele @ 2009 02 24, 09:02)
Gal kuri esat naudojusi tuos dangaus sviestuvus sventeje? su jais nera problemu, pvz, kad nekyla ir pan. Ji paleisti uztenka vieno zmogaus ar viena paleist turi du zmones?
gali but ir du zmones vienas lakiko o kitas uzdega, svarbiausia palaikyt kad prisiltu oras ten jo visduj ir prisipildytu balionas oras tada puikiai kyla net vejuota diena svarbu neskubeti paleisti ju:)