Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - X

aš sakiau nuskenuosiu bažnytinį liudijimą ,pakeisiu vardus ir tadu bandysim ar "tikras" cool.gif nu tipo padegsim.
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 02 23, 15:27)
o as pasidariau keleta etikeciu ant sampano buteliu su jaunuju foto.., kuriuos gersime lauke  ir susiksirciau i tokius kaip "jaunuju vestuvinis" (gersim per islydejima), cmb sampanas, sanutokos sakramento sampanas, burtu purslai (cia gamtoj toki zaidimuka sugalvojau su seimos burtazodziu), dar padarysiu pulkelio etikete ir liudininku...

ir stalo ispirkimui duosiu buteliu su etiketem. o kelis maziukus padarysiu bromamsi, jei prireiktu smile.gif

va su tuo stalo ispirkimu man tai yra beda nes jaunoji kaip ir nenori sake kaip ir nebus bet juk sveciai susirinks sugalvos kad reikia ir padarys ta stalo uzsedima tai dbr galvoju kad reikses kazka pasiruost o va bus prikolas kad nebus nebus o griztam ir sedi mum uzeme stala biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 02 23, 16:30)
va su tuo stalo ispirkimu man tai yra beda nes jaunoji kaip ir nenori sake kaip ir nebus bet juk sveciai susirinks sugalvos kad reikia ir padarys ta stalo uzsedima tai dbr galvoju kad reikses kazka pasiruost o va bus prikolas kad nebus nebus o griztam ir sedi mum uzeme stala biggrin.gif

tai jau taip.. stalo uzsedimas priklauso ne nuo jaunosios, o nuo sveciu smile.gif
sakyciau bent minimaliai pasiruosk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 02 23, 15:34)
tai jau taip.. stalo uzsedimas priklauso ne nuo jaunosios, o nuo sveciu smile.gif
sakyciau bent minimaliai pasiruosk smile.gif

tai va ir galvoju kad reikes kazka bet minimaliai paglvot kad kaz turet paskui kad nebutu a a a a o ka dabar daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 02 23, 14:27)
na mano MB tai sake nenori kaklaskares bet gal kai uzrisim apsigalvos aisku dar visu pirma reikia tokius marskinius rast kaip mano suknele bus vargelio tikiu.

na bent tiek kad popieriaus papkem tai maciau tokis spalvos kaip suknele tai bent tiek ramiau:)

mes pernai ieskojom maniskiu orandziniu marskiniu doh.gif siaubas vien persikinius rasdavom biggrin.gif tai gal nebus problemos dideles g.gif
Atsakyti
O man stalo uzsedimas labai smagi atrakcija atrodo. g.gif As sakiau, pati paprasysiu, kad uzsestu ir butinai kur jaunoji, tai vyras, kur jaunasis- mergina. ax.gif Esu smagu tekstuka radusi, noreciau butinai panaudoti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2009 02 23, 16:37)
O man stalo uzsedimas labai smagi atrakcija atrodo.  g.gif As sakiau, pati paprasysiu, kad uzsestu ir butinai kur jaunoji, tai vyras, kur jaunasis- mergina. ax.gif Esu smagu tekstuka radusi, noreciau butinai panaudoti. blush2.gif

a kas ten per tekstukas smagus ?
nes as pernai visus savo smagumynus isnaudojau smile.gif
siemet pati kuriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingiena @ 2009 02 23, 15:37)
mes pernai ieskojom maniskiu orandziniu marskiniu doh.gif siaubas vien persikinius rasdavom biggrin.gif tai gal nebus problemos dideles g.gif

tada belieka tiketis kad nebus dideles problemos smile.gif nes dbr tai prie sitos sukneles reikes ir batukus rast dar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 02 23, 16:27)
o as pasidariau keleta etikeciu ant sampano buteliu su jaunuju foto..,

Ar pati darei ar uzsakei kur nors?

Mergaiciuke ee aciu tau labai uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledietė: 23 vasario 2009 - 15:40
QUOTE(inrinke @ 2009 02 23, 14:37)
O man stalo uzsedimas labai smagi atrakcija atrodo.  g.gif As sakiau, pati paprasysiu, kad uzsestu ir butinai kur jaunoji, tai vyras, kur jaunasis- mergina. ax.gif Esu smagu tekstuka radusi, noreciau butinai panaudoti. blush2.gif

kas per tekstukas blink.gif pasidalink bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2009 02 23, 16:39)
Ar pati darei ar uzsakei kur nors?

Mergaiciuke ee aciu tau labai uz pagalba  4u.gif

pati dariausi smile.gif juk nesunku.. ir daug pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2009 02 23, 15:37)

as kazkur radau toki kaip isbandyma prie uzsesto stalo :ten reikia paduot jaunajai 5 kiausiniu ir liep su pirsliu ir jaunuoju pasidalint po lygiai.
aisku sau jaunoji turi pasilikt 3 o pirsliui ir jaunajam po viena, bet jei uzsede yra kitos lyties atstovai tai susimaklina ir galima tada sakyt kokie cia jus jaunieji ir tt.
Atsakyti