aš sakiau nuskenuosiu bažnytinį liudijimą ,pakeisiu vardus ir tadu bandysim ar "tikras" nu tipo padegsim.
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 02 23, 15:27)
o as pasidariau keleta etikeciu ant sampano buteliu su jaunuju foto.., kuriuos gersime lauke ir susiksirciau i tokius kaip "jaunuju vestuvinis" (gersim per islydejima), cmb sampanas, sanutokos sakramento sampanas, burtu purslai (cia gamtoj toki zaidimuka sugalvojau su seimos burtazodziu), dar padarysiu pulkelio etikete ir liudininku...
ir stalo ispirkimui duosiu buteliu su etiketem. o kelis maziukus padarysiu bromamsi, jei prireiktu
ir stalo ispirkimui duosiu buteliu su etiketem. o kelis maziukus padarysiu bromamsi, jei prireiktu
va su tuo stalo ispirkimu man tai yra beda nes jaunoji kaip ir nenori sake kaip ir nebus bet juk sveciai susirinks sugalvos kad reikia ir padarys ta stalo uzsedima tai dbr galvoju kad reikses kazka pasiruost o va bus prikolas kad nebus nebus o griztam ir sedi mum uzeme stala
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 02 23, 16:30)
va su tuo stalo ispirkimu man tai yra beda nes jaunoji kaip ir nenori sake kaip ir nebus bet juk sveciai susirinks sugalvos kad reikia ir padarys ta stalo uzsedima tai dbr galvoju kad reikses kazka pasiruost o va bus prikolas kad nebus nebus o griztam ir sedi mum uzeme stala
tai jau taip.. stalo uzsedimas priklauso ne nuo jaunosios, o nuo sveciu
sakyciau bent minimaliai pasiruosk
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 02 23, 15:34)
tai jau taip.. stalo uzsedimas priklauso ne nuo jaunosios, o nuo sveciu
tai va ir galvoju kad reikes kazka bet minimaliai paglvot kad kaz turet paskui kad nebutu a a a a o ka dabar daryt
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 02 23, 14:27)
na mano MB tai sake nenori kaklaskares bet gal kai uzrisim apsigalvos aisku dar visu pirma reikia tokius marskinius rast kaip mano suknele bus vargelio tikiu.
na bent tiek kad popieriaus papkem tai maciau tokis spalvos kaip suknele tai bent tiek ramiau:)
na bent tiek kad popieriaus papkem tai maciau tokis spalvos kaip suknele tai bent tiek ramiau:)
mes pernai ieskojom maniskiu orandziniu marskiniu siaubas vien persikinius rasdavom tai gal nebus problemos dideles
O man stalo uzsedimas labai smagi atrakcija atrodo. As sakiau, pati paprasysiu, kad uzsestu ir butinai kur jaunoji, tai vyras, kur jaunasis- mergina. Esu smagu tekstuka radusi, noreciau butinai panaudoti.
QUOTE(inrinke @ 2009 02 23, 16:37)
O man stalo uzsedimas labai smagi atrakcija atrodo. As sakiau, pati paprasysiu, kad uzsestu ir butinai kur jaunoji, tai vyras, kur jaunasis- mergina. Esu smagu tekstuka radusi, noreciau butinai panaudoti.
a kas ten per tekstukas smagus ?
nes as pernai visus savo smagumynus isnaudojau
siemet pati kuriau
QUOTE(ingiena @ 2009 02 23, 15:37)
mes pernai ieskojom maniskiu orandziniu marskiniu siaubas vien persikinius rasdavom tai gal nebus problemos dideles
tada belieka tiketis kad nebus dideles problemos nes dbr tai prie sitos sukneles reikes ir batukus rast dar
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 02 23, 16:27)
o as pasidariau keleta etikeciu ant sampano buteliu su jaunuju foto..,
Ar pati darei ar uzsakei kur nors?
Mergaiciuke ee aciu tau labai uz pagalba
QUOTE(inrinke @ 2009 02 23, 14:37)
kas per tekstukas pasidalink
QUOTE(Ledietė @ 2009 02 23, 16:39)
pati dariausi juk nesunku.. ir daug pigiau
QUOTE(inrinke @ 2009 02 23, 15:37)
as kazkur radau toki kaip isbandyma prie uzsesto stalo :ten reikia paduot jaunajai 5 kiausiniu ir liep su pirsliu ir jaunuoju pasidalint po lygiai.
aisku sau jaunoji turi pasilikt 3 o pirsliui ir jaunajam po viena, bet jei uzsede yra kitos lyties atstovai tai susimaklina ir galima tada sakyt kokie cia jus jaunieji ir tt.