Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - X

Mergaiciuke_ee, labai puosni ir prabangi suknele. wub.gif Grazi. thumbup.gif
Atsakyti
na dabar isitikinau kad del sukneles neapsirikau:) dekui visoms smile.gif
Atsakyti
[quote=mergaiciuke_ee,2009 02 23, 15:49]
kad n=man uztenka ir tokio ryskuma pati tamsi esu tai uztenka...
o klaipedoj sita suknele 300lt kainuoja.... pigiau nieko beveik nera kiek apejau.
pastebejau kad kaune galima kai kur suknele pigiau nei klp rast smile.gif
Papildyta:
man ir grazi 4u.gif turetu labai puosniai atrodyti 4u.gif
tik tokia pusta, ar neuzgosi jaunosios smile.gif
o mano zinokit merginos suknia bus juoda su geltonais ir trukio spalvos karoliukais suvinetais ant krutines. Derinausi prie geltonu su turkio akcentais pamergiu.
Zodziu ir issiksiriu is tolo, nes juoda ir panasi, nes spalvine gama atitinka lotuliukas.gif
Labai nenorejau juodos, nes siaip nemegsut juodos spalvos vestuvese, bet kad ji labiausiai tiko prie pamergiu tongue.gif
[/quote]
salia idejau jaunosios tik jos balta bus galit palygint ar nenugosiu tikkiuosi kad ne smile.gif
[/quote]

na pamazius jaunosios, manau su tokia suknele tikrai jos neuzgosi lotuliukas.gif
zodziu busit visos labai labai grazios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 02 23, 12:04)
Sveikutės aš planuoju derintis prie pamergių, bet iš kitos pusės pas mane yra gan daug variacijų, nes jos turėtų būti su trumpom auksinėm suknelėm.
Tai man tinkami visi rudi atspalviai, taip pat žalia, na kas dar ?Juodos atpuola, nei nei jaunoji nei vyras neleido eit su juoda.
Na kai mano jaunoji turės suknelę ir užsakys pamergėm tada ir aš leisiuosi į paieškas ax.gif

mūsų pamergytės ir link aukso spalvos turėtų būt,tai aš nusižiūrėjau auksinę suknią ant viršaus juodais nėriniais tokią wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=rugsti_uoga,2009 02 23, 14:56]
salia idejau jaunosios tik jos balta bus galit palygint ar nenugosiu tikkiuosi kad ne smile.gif
[/quote]

na pamazius jaunosios, manau su tokia suknele tikrai jos neuzgosi lotuliukas.gif
zodziu busit visos labai labai grazios lotuliukas.gif
[/quote]
tikekimes viskas taip ir bus ir tikiuosi mano pirmas blynas bus beneik neprisviles:)
dabar zadu palei suknele papkes pasipuost smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 02 23, 12:28)
thumbup.gif ryt jau blynus kepsim ir mes, o kokius kepsit ar su mielem,ar paprastus, bet dar reik ir saldainiu nusipirkt, o prie blynu tai issiimsiu braskiu saldytu  essen.gif
Papildyta:
blush2.gif As tai nedarieu tu vulgariu zaidimu, nes nenorejo jaunimas, buvo visi linksmi ir ,kad tiktu vyresnio amziaus.

thumbup.gif suknyte tai grazi. As ir buvau tokios spalvos tik truputi ryskesne, o pamerges raudonom suknem buvo
Papildyta:

Zinok tikrai negaila, bet paziurejau savo dokumentuose , pasirodo as ju neissaugojau  doh.gif . Turiu tik pacius zenklus kurios naudojau. Nes dariau segtuva ir ji padovanojau jauniesiems. Jei negreit reikes tai paprasysiu kad nuskanuotu ar nufotkintu ir atsiustu man ., o as tau  :0 SORRY

o kas tie gyvenimo zenklai? blush2.gif
o jaunosios kokia grazi suknia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingiena: 23 vasario 2009 - 15:06
QUOTE(ingiena @ 2009 02 23, 15:47)
beja naujos svociutes prisiregistruokit i sarasiuka ax.gif

O kur tas sarasiukas? Ir kaip jame prisiregistruoti?

Mergaites, dar noriu paklausti gal zinot kur galima uzsakyti netikra santuokos liudijima? Dar noriu izsakyi sokoladinius medalius. Va dar iskilo klausymas del aatikeciu at buteliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledietė: 23 vasario 2009 - 15:36
QUOTE(Ledietė @ 2009 02 23, 16:06)
Mergaites, dar noriu paklausti gal zinot kur galima uzsakyti netikra santuokos liudijima?

man ir įdomu būtų g.gif ale mūsiškiai tik į bažnyčią eis,tai kokie ten liudijimai būna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingiena @ 2009 02 23, 15:01)
o kas tie gyvenimo zenklai? blush2.gif
o jaunosios kokia grazi suknia wub.gif

jaunosios tai labai grazi ir man o kai ji dar balta uzsidejo o ne auksine tai kaip princese is kart smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ledietė @ 2009 02 23, 15:06)
O kur tas sariukas? Ir kaip jame prisiregistruoti?
Mergaites, dar noriu paklausti gal zinot kur galima uzsakyti netikra santuokos liudijima? Dar noriu izsakyi sokoladinius  medalius. Va dar iskilo klausymas del aatikeciu at buteliu.

http://www.santuoka....p...&Itemid=178

cia yra netikras liudijimas:) kainuo apie 5lt
sokaladiniu medaliu tai per google paieskok yra tikrai firmu kur daro o del etikeciu tai jos vistiek i siuksliu deze tai as nebent viena buteli jauniesiems padarysiu kad iki pirmu metiniu laikytu nes sampanas gi sensta.
va radau viena svetaine su medaliai sokoladiniais http://www.chocolife.lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciuke_ee: 23 vasario 2009 - 15:23
mergaiciuke, labai fainos suknelės.
Pas mus pamergės bus raudonom suknelėm, o aš - rožine, MB dėsis ryškiai rožinius baltinius (pagaliau šiandien radom mugėj už normalią kainą), ir vilksis šampaninę liemenę su kaklaskare. Ir jam reikia išsiskirti iš būrio.
QUOTE(Ledietė @ 2009 02 23, 15:06)
Mergaites, dar noriu paklausti gal zinot kur galima uzsakyti netikra santuokos liudijima? Dar noriu izsakyi sokoladinius  medalius. Va dar iskilo klausymas del aatikeciu at buteliu.

Liudijimą darysiu pati, bet lygtais praeitoje temoje viena siūlės padaryt tokius kaip tarybiniais laikais kad būdavo. O šokoladinius medalius tai jau kokiam saldainių fabrike ar kokiam "AJ šokolade" užsakyt gausi.

Nupirkau šiandien šinkoriams tokius nedidelius matuojamuosius ąsotėlius, o jų pavaduotojams dovanosim po piltuvėlį. O komendantas bus vienas - piršlio dešinioji ranka, ir jam nupirkau iš IKI tokią sypiančią vištą, kur būna su saldainukais. Ji taip linksmai cypia lotuliukas.gif
Atsakyti
o as pasidariau keleta etikeciu ant sampano buteliu su jaunuju foto.., kuriuos gersime lauke ir susiksirciau i tokius kaip "jaunuju vestuvinis" (gersim per islydejima), cmb sampanas, sanutokos sakramento sampanas, burtu purslai (cia gamtoj toki zaidimuka sugalvojau su seimos burtazodziu), dar padarysiu pulkelio etikete ir liudininku...

ir stalo ispirkimui duosiu buteliu su etiketem. o kelis maziukus padarysiu bromamsi, jei prireiktu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 02 23, 15:23)
mergaiciuke, labai fainos suknelės.
Pas mus pamergės bus raudonom suknelėm, o aš - rožine, MB dėsis ryškiai rožinius baltinius (pagaliau šiandien radom mugėj už normalią kainą), ir vilksis šampaninę liemenę su kaklaskare. Ir jam reikia išsiskirti iš būrio.

Liudijimą darysiu pati, bet lygtais praeitoje temoje viena siūlės padaryt tokius kaip tarybiniais laikais kad būdavo. O šokoladinius medalius tai jau kokiam saldainių fabrike ar kokiam "AJ šokolade" užsakyt gausi.

Nupirkau šiandien šinkoriams tokius nedidelius matuojamuosius ąsotėlius, o jų pavaduotojams dovanosim po piltuvėlį. O komendantas bus vienas - piršlio dešinioji ranka, ir jam nupirkau iš IKI tokią sypiančią vištą, kur būna su saldainukais. Ji taip linksmai cypia lotuliukas.gif

na mano MB tai sake nenori kaklaskares bet gal kai uzrisim apsigalvos aisku dar visu pirma reikia tokius marskinius rast kaip mano suknele bus vargelio tikiu.

na bent tiek kad popieriaus papkem tai maciau tokis spalvos kaip suknele tai bent tiek ramiau:)
Atsakyti