Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - X

[quote=gutė pinkutė,2009 02 23, 13:30]
as derinau tik tiek kad nesipjautu spalvos smile.gif jei viskas bus kaip mumatyta tai pamerges bus raudom iki keliu suknelesm o as persikine ilga smile.gif
cia galit paziuret: http://public.fotki....iukeee/suknele/
ilgai nelaikysiu ten isimsiu pp keliu dienu.
[/quote]
man graži
[/quote]

man ir grazi 4u.gif turetu labai puosniai atrodyti 4u.gif
tik tokia pusta, ar neuzgosi jaunosios smile.gif
o mano zinokit merginos suknia bus juoda su geltonais ir trukio spalvos karoliukais suvinetais ant krutines. Derinausi prie geltonu su turkio akcentais pamergiu.
Zodziu ir issiksiriu is tolo, nes juoda ir panasi, nes spalvine gama atitinka lotuliukas.gif
Labai nenorejau juodos, nes siaip nemegsut juodos spalvos vestuvese, bet kad ji labiausiai tiko prie pamergiu tongue.gif
Atsakyti
bigsmile.gif acha, as ir jau bais laukiu to pavasario, manau dar bus visko po biski, nu aisku cia taip neatsala kaip lt, bet... ryt kepsim blynus ir varysim ziema lauk, nes jau reikia pavasario clap.gif

del suknios - as ja pirkau pries koki menesi jauciu blush2.gif dabar galva rami, liko tik dukryte aprengt tongue.gif ir as savo nederinau nei prie ko, nes jaunieji pamergem ir nesako kaip rengtis. as is tu, kad jei jau peremem tradicija pamerges vienodai rengt, reikejo perimt ir ta kad tas vienodas suknias perka ar nuomoja jaunieji... kadangitai brangu, manau pamerges turi teise pacios issirinkt... nu pas mum bus senobiskai - kas kaip nores, tas taip rengsis mirksiukas.gif tai as busiu tradicine - raudona, bet tokia gal labiau vysnine thumbup.gif

del spirito viska supratau lotuliukas.gif aisku man dabar viskas - be komentaru thumbup.gif uztai lovoj atsiminiau kad pilna parduotuvej tu mazu mazu medaus tokiu, tik kad niekad nesu pirkus, bet atsimenu stebejaus kam jie tokie mazi biggrin.gif reiks paziuret kainas

klausykit, kas daret ar planuojat ta zaidima su pompom ir balionais - kokias pompas naudojat? nes as ziuriu jos brangokos...

gute-pinkute - tavo suknia labai grazi thumbup.gif
Atsakyti
[quote=rugsti_uoga,2009 02 23, 09:

ir kas ta kraicio skyrnia ? ? ? 4u.gif 4u.gif 4u.gif

KRAIČIO SKRYNELĖ
DEIMANTĖ IR RAMŪNAI, KAIP GREITAI TARSI VIENA DIENA PRABĖGO JŪSŲ VAIKYSTĖS DIENOS. RODOS TAIP NESENIAI JŪS SUPO ANT RANKŲ, MOKĖ TARTI PIRMĄ ŽODĮ, ŽENGTI PIRMĄ ŽINGSNĮ. O ŠIANDIENĄ JŪS STOVIT ANT NAUJO NEPAŽĮSTAMO GYVENIMO SLENKSČIO, NEŽINIA KAS LAUKIA PERŽENGUS JĮ, KAIP JŪS PASITIKS TOJI ATEITIS. IR IŠLEISDAMI JŪS Į NAUJĄ GYVENIMĄ NORIM DOVANOTI ŠIĄ SIMBOLINĘ KRAIČIO SKRYNELĘ, Į KURIĄ SUDĖTA TAI KAS TAPS JŪSŲ GYVENIMO TIKROVE.
ŠTAI VYSTYKLAS – TAI MOTINYSTĖS SIMBOLIS. NE VIENĄ NAKTĮ PRALEISIT PRIE KŪDIKIO LOVELĖS, NE VIENA RAUKŠLELĖ ĮSIRĖŠ JŪSŲ VEIDE, NE VIENA SIDABRO SRUOGA, PAPUOŠ JŪSŲ GALVĄ, KOL IŠ MAŽO BEJĖGIO KŪDIKĖLIO IŠAUGINSIT DIDELĮ ŽMOGŲ.
ČIA JUOSTA – TAI KELIO SIMBOLIS, Į KURĮ JŪS ŠIANDIENĄ ŽENGIAT PIRMĄ KARTĄ, JIS NĖRA LYGUS, KAIP VEJA, SU KALNAIS, PAKALNĖM, VINGIAIS IR DAUBOMIS, TIK EIDAMI PRISIMINKIT ŠIUOS ŽODŽIUS, GERIAU SUNKUS KELIAS, BET GARBINGAS, O JEIGU SUKLUPSIT, SKUBĖKIT ATSIKELTI. ŽINOKIT GYVENIMAS NEGAILESTINGAS TIEMS, KAS NERANDA JĖGŲ ATSIKELTI.
TAURĖ-TAI NEPAPRASTA TAURĖ –O KANTRYBĖS TAURĖ. KANTRYBĖ JUMS REIKALINGA, KAIP DUONA, KAIP VANDUO IR ORAS,O JEI PAJUSIT, KAD KANTRYBĖ SENKA, PRIGLAUSKIT TAURĘ PRIE LŪPŲ IR JI SUTEIKS JUMS STIPRYBĖS IR JĖGŲ NAUJAM GYVENIMUI.
ŽVAKĖ – TAI VILTIES SIMBOLIS. LAI JI NELEIS UŽGESTI PASKUTINEI VILTIES KIBIRKŠTĖLEI NET BEVILTIŠKIAUSIU GYVENIMO MOMENTU. KAS NEPRARANDA VILTIES TIKĖJIMO, TAS NELIEKA VIENIŠAS.
VARPELIS – TAI MEILĖS IR LAUKIMO SIMBOLIS. LINKIME, KAD VISADA, KUR BEBŪTUMĖT, LAUKTUMĖT VIENAS KITO, KAIP PAUKŠČIAI LAUKIA PAVASARIO IR PATEKANČIOS SAULĖS. LINKIME, KAD NUAIDĖJĘS ŠIS VARPELIS TYLIAI KVIESTŲ JUS, PAVARGUSIUS IR NULIŪDUSIUS, BESIDŽIAUGIANČIUS IR LAIMINGUS, PRIE ŠEIMOS ŽIDINIO, KAD ŠIRDIN ĮSILIETŲ JO ILGESINGAS SKAMBESYS.
MONETA – LINKIME, KAD TURTAS JŪSŲ NEAPLENKTŲ.
DRUSKA – KAD NEPRITRŪKTŲ MEILĖS VIENAS KITAM. SUNKIAUSIOMIS MINUTĖMIS DALINKITĖS JĄ PUSIAU.
DUONOS RIEKELĖ – KAD JŪSŲ GYVENIME BŪTŲ SKALSA IR NIEKADA NETURI STIGTI DUONOS.
AKMENĖLIAI – KURIE TEBUS JŪSŲ ŠEIMOS RŪMO LIETINIAI AKMENYS.
MEDŽIO GABALĖLIS – TAI ŠILUMA, KURIA JŪS TURĖSITE KURSTYTI SAVO ŠEIMOS ŽIDINĮ.

SAUGOKITE KRAIČIO SKRYNIĄ VAIKAMS IR ANŪKAMS

Na kiti daro skarele su 4kampais. As surinkau kas ka reiskia ir pasirinkau daryti skrynia. Nupirkau grazia senoviska skrynute nedidele, kad viskas tilptu. Pasirinkimo laisve smile.gif

Papildyta:
QUOTE(pelze @ 2009 02 23, 14:02)
bigsmile.gif  acha, as ir jau bais laukiu to pavasario, manau dar bus visko po biski, nu aisku cia taip neatsala kaip lt, bet... ryt kepsim blynus ir varysim ziema lauk, nes jau reikia pavasario  clap.gif

del suknios - as ja pirkau pries koki menesi jauciu  blush2.gif  dabar galva rami, liko tik dukryte aprengt  tongue.gif  ir as savo nederinau nei prie ko, nes jaunieji pamergem ir nesako kaip rengtis. as is tu, kad jei jau peremem tradicija pamerges vienodai rengt, reikejo perimt ir ta kad tas vienodas suknias perka ar nuomoja jaunieji... kadangitai brangu, manau pamerges turi teise pacios issirinkt... nu pas mum bus senobiskai - kas kaip nores, tas taip rengsis  mirksiukas.gif  tai as busiu tradicine - raudona, bet tokia gal labiau vysnine  thumbup.gif

del spirito viska supratau  lotuliukas.gif  aisku man dabar viskas - be komentaru  thumbup.gif  uztai lovoj atsiminiau kad pilna parduotuvej tu mazu mazu medaus tokiu, tik kad niekad nesu pirkus, bet atsimenu stebejaus kam jie tokie mazi  biggrin.gif  reiks paziuret kainas
klausykit, kas daret ar planuojat ta zaidima su pompom ir balionais - kokias pompas naudojat? nes as ziuriu jos brangokos...

gute-pinkute - tavo suknia labai grazi  thumbup.gif

thumbup.gif ryt jau blynus kepsim ir mes, o kokius kepsit ar su mielem,ar paprastus, bet dar reik ir saldainiu nusipirkt, o prie blynu tai issiimsiu braskiu saldytu essen.gif
Papildyta:
QUOTE(pelze @ 2009 02 23, 14:02)

blush2.gif As tai nedarieu tu vulgariu zaidimu, nes nenorejo jaunimas, buvo visi linksmi ir ,kad tiktu vyresnio amziaus.

thumbup.gif suknyte tai grazi. As ir buvau tokios spalvos tik truputi ryskesne, o pamerges raudonom suknem buvo
Papildyta:
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 02 23, 09:59)
as sita pernai irgi norejau i laiksrati ideti.. bet man jaunoji perkalbejo, sako, gi vaiku bus nemazai per vestuve,s ir aisku jiems tas laikrastis bus idomiausias.. o cia taip prirasyta, vaikai nelabai supras  4u.gif  4u.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif ..  doh.gif
zodziu, isemiau is laikrascio visus panasius tekstukus.. buvo toks nekaltas grazus humoristinis laikrastelis..  rolleyes.gif

Papildyta:
o gal gali paplatinti man gyvenimo zenklus jei negaila? 
mano emailas: akunickyte@gmail.com
  4u.gif  4u.gif  4u.gif as ju taip ieskojau ir niekur neradau sad.gif

Zinok tikrai negaila, bet paziurejau savo dokumentuose , pasirodo as ju neissaugojau doh.gif . Turiu tik pacius zenklus kurios naudojau. Nes dariau segtuva ir ji padovanojau jauniesiems. Jei negreit reikes tai paprasysiu kad nuskanuotu ar nufotkintu ir atsiustu man ., o as tau :0 SORRY
Atsakyti
Sveikos Svociutes buvusios ir busimos,
mums taip pat teko garbe seses vestuvese pirsliauti. Vestuves birzelio men., o as tik dabar supratau, kad visikai nieko neturiu, nezinau nuo ko pradeti doh.gif Atrodo laiko kaip ir daug, bet deje galiu scenariju daryti tik iki balandzio 1d. Nes paskui vaziuoju i lietuva del sveikatos, gulsiuosi i ligonine, paskui sanatorija.
Ar galesiu kreiptis i Jus jei bus kas neaisku? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pelze @ 2009 02 23, 13:02)

Suknelė čia ne mano ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2009 02 23, 14:42)
Sveikos Svociutes buvusios ir busimos,
mums taip pat teko garbe seses vestuvese pirsliauti. Vestuves birzelio men., o as tik dabar supratau, kad visikai nieko neturiu, nezinau nuo ko pradeti  doh.gif Atrodo laiko kaip ir daug, bet deje galiu scenariju daryti tik iki balandzio 1d. Nes paskui vaziuoju i lietuva del sveikatos, gulsiuosi i ligonine, paskui sanatorija.
Ar galesiu kreiptis i Jus jei bus kas neaisku?  blush2.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif prasom prasom, cia visos kurybingos ir pades kuom gales ax.gif
Atsakyti
O man jau stogas ciuozia. Tiek daug reikia perskaityti visko. Jau skauda galva.
Dabar nerandu jokios informacijos apie gausynbes raga. Dar kokiu graziu zodziu iteikiant seimos zidini.
Atsakyti
nu as kaip pastoviai blush2.gif skaitau - greit vsika ir sumaisau kas prie ko - atsiprasau lotuliukas.gif bet vsitiek suknia grazi ir tavo gute pinkute irgi bus grazi - as cia isanksto drinks_cheers.gif

nu tikrai, kazkaip va nesekas man ir vsikas - nu nieko as pasitaisysiu - nemaisysiu daugiau mirksiukas.gif

del vulgarumo su pompo - as tai ta zaidima ziurejau internte, tai ten nebuvo isvis merginu padejo pompas ant kedziu, uzdejo baliona ant galo ir liepe vyrukam kas greiciau susprogdins. patys laike su ranka taip soene, tai visai nieko ten vulgaraus g.gif idomiai siaip. Kai ten sako merginos atsiseda ir t.t. man ir nepatinka schmoll.gif bet jei tik pust baliona kas greiciau susprogdins thumbup.gif o kas jau kaip isivaizduos kas ten vyksta - ju paciu reikalas, viskas nuo iskrypimo laipsnio tongue.gif

del gausybes rago, man tai jis kazkaip nedera niekur - nu cia kaip kam, tai nieko apie ji ir neturiu. O ir zodziu nezadu jokiu sakyt - bandysiu viska siaip, tiesiog jei zidinys tai savais zodziais kas tas zidinys ir kam jo reikia ir ko ten linkim mirksiukas.gif
nors siaip yra tu zodziu kur is cia prisirinkau. Lediete - parasyk savo email man i az as persiusiu ka turiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, SuperSvocios! biggrin.gif
Kiek daug sauniai pridiskutave, kad vos informacija speju smegeninen krauti. lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=gutė pinkutė,2009 02 23, 12:30]
as derinau tik tiek kad nesipjautu spalvos smile.gif jei viskas bus kaip mumatyta tai pamerges bus raudom iki keliu suknelesm o as persikine ilga smile.gif
cia galit paziuret: http://public.fotki....iukeee/suknele/
ilgai nelaikysiu ten isimsiu pp keliu dienu.
[/quote]
man graži
[/quote]
dekui smile.gif
Atsakyti
labai grazi suknute mergaiciuke_ee mirksiukas.gif
beja naujos svociutes prisiregistruokit i sarasiuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2009 02 23, 12:46)
grazi suknele labai  wub.gif

as kazkokia ryskesne noreciau, bet modelis super  thumbup.gif  kiek nuoma kainuos? neisivaizduoju net kokios dabar kainos  blush2.gif

kad n=man uztenka ir tokio ryskuma pati tamsi esu tai uztenka...
o klaipedoj sita suknele 300lt kainuoja.... pigiau nieko beveik nera kiek apejau.
pastebejau kad kaune galima kai kur suknele pigiau nei klp rast smile.gif
Papildyta:
[quote=rugsti_uoga,2009 02 23, 12:55]
man graži
[/quote]

man ir grazi 4u.gif turetu labai puosniai atrodyti 4u.gif
tik tokia pusta, ar neuzgosi jaunosios smile.gif
o mano zinokit merginos suknia bus juoda su geltonais ir trukio spalvos karoliukais suvinetais ant krutines. Derinausi prie geltonu su turkio akcentais pamergiu.
Zodziu ir issiksiriu is tolo, nes juoda ir panasi, nes spalvine gama atitinka lotuliukas.gif
Labai nenorejau juodos, nes siaip nemegsut juodos spalvos vestuvese, bet kad ji labiausiai tiko prie pamergiu tongue.gif
[/quote]
salia idejau jaunosios tik jos balta bus galit palygint ar nenugosiu tikkiuosi kad ne smile.gif
Atsakyti