QUOTE(pelze @ 2009 02 08, 17:40)
tai as dabar jau isvis nieko nesuprantu - tai ka tas keliaraistis reiskia????

nu ot zioplas daiktas, as kai perskaiciau kad pirsliui mokint tai pirma mintis buvo - nu tai tas pats kas sakytu mokint rutu vainikeli nuimt ir tada pirslys pirslienei rutu vainika nuima... o ne skaistybes zenklas tas keliariastis? aciu uz paprotinima
as tai ir viska saziningai perskaiciau ir galvojau - nieko as neklasinesiu - tyliai viska darysiu pati ir bandysiu kazka naujo sukurt

bet bais uzsikabinau uz tos minties - zvakiu sirdele pirmajam valsui

vakar kaio tik pradejau jau su jaunaisias sokt ta valsa - nu cia iki tiek scenariju pasirasiau tipo

ir dabar isivaizduoju ant zemes ten 1000 zvakiu - grazu bais, soka, mes tik burbulus puciam, ar rozes metom ir ziuriu jaunosios suknia dega.... taip nebuna? juk kai pasuks tas jaunasis ta savo naujaja zmona - gali netycia uzkliut - ne? nu jus man

papasakokit prasau, zinau akd apie tai jau kalbeta, bet...

bet as va tokia dar sitam reikale
Keliaraiščio tikroji istorija tai visai nieko bendro neturi su skaistybę, čia vyrai taip pažymėdavo savo moteris, kad ji jau užimta.Niekad negirdėjau, kad nuiminėtų piršlys, čia tik jaunūjų reikalas.
Aš tas žvakutes širdyje įsivaizuoju 12 val su gražiais žodžiais, o valsui man per daug rizikonga.
Nes iš tikro pas mane per vestuves bažnyčioje buvo nudėtas visas kelias jomis, tai aš jau labai atsargiai ėjau(nes fotografas dar perspėjo)bijojau užsidegti.
O čia vis vien veiksmas, sukasi