Labukas!
Lauksim, Marsil, tavo pasakojimo, kaip pasiseks vestuvese. Zinoma, kad viskas idomu.
O vietoj medaus galima "Sirsiu medu" daryti ir visiems duoti skanauti.
QUOTE(ingiena @ 2009 02 21, 17:28)
SARASIUKAS
1.maze11-geguzes 2
2.Linarte-geguzes 9
3.rugsti uoga-geguzes 16
4.ingiena-birzelio 20
5.pekutis-liepos 4
6.dowwe-liepos 4
7.salibaba-liepos 11
8.inrinke-rugsejo 26
9.skgreta- rugpjucio 8
skgreta sveika atvykus
1.maze11-geguzes 2
2.Linarte-geguzes 9
3.rugsti uoga-geguzes 16
4.ingiena-birzelio 20
5.pekutis-liepos 4
6.dowwe-liepos 4
7.salibaba-liepos 11
8.inrinke-rugsejo 26
9.skgreta- rugpjucio 8
skgreta sveika atvykus
Aš balandžio 24dieną.
As mastyt pardejau jau nuo rugsejo, kai pakviete but liudininkais
bet intensyviai viska daryt pradesiu dabar... nors viska esu jau apgalvojusi, sarasiuskus susidariusi ir pan.
beliko sturmuot parduotuves ir uzsiimti kurybiniais darbeliais. Nors laiko irgi nedau teturiu, diena nuo 8 iki 17 dirbu, po to lekiu i paskaitas, is kuriu parsliauziu 21.30. Lieka savaitgaliai. Ir dar magistro rasymas, kuri reikia pribaigti kazkaip iki geguzes men. Dziaugiuosi kad si sesemtra su paskaitom laisviau... vis vakarai atlieka ..
O kur dar asmeninis sioks toks gyvenimas .... jo nera paskutiniu metu...
bet nesiskundziu, juk pati viska apsiemiau daryti..be to, man kaifas tokius dalykelius kurti
bet intensyviai viska daryt pradesiu dabar... nors viska esu jau apgalvojusi, sarasiuskus susidariusi ir pan.
beliko sturmuot parduotuves ir uzsiimti kurybiniais darbeliais. Nors laiko irgi nedau teturiu, diena nuo 8 iki 17 dirbu, po to lekiu i paskaitas, is kuriu parsliauziu 21.30. Lieka savaitgaliai. Ir dar magistro rasymas, kuri reikia pribaigti kazkaip iki geguzes men. Dziaugiuosi kad si sesemtra su paskaitom laisviau... vis vakarai atlieka ..
bet nesiskundziu, juk pati viska apsiemiau daryti..be to, man kaifas tokius dalykelius kurti
QUOTE(salibaba @ 2009 02 22, 13:58)
waje man wa pasiskaiciawau penki menesiai iki vestuviu like,tai pradejau info jau ieskoti as irgi studijuoju ir maza waika auginu,tai ojojojoj prie kompiuterio prisest man tikra svente
na tada suskubk nes as be vaiko ir tai jau galvoju po truputi kaip viska jau lipdyt kad butu vaizdas o ne tik kompiuterinis variantas:)
Papildyta:
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 02 22, 15:42)
as galiu prisipazinti kaip ir tu man patinka net kartai iskeiciu kokia valanda kuria mokymjuisi galeciau skirt i visokiu dalykeliu paieska ar panasiai na aisku su saiku bet man patinka irgi tokie rupesteliau. kaip sakau tik smagiau nuo ju gyvent nes ne visi rupesciai tokie idomus:)
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 02 22, 14:42)
na pas mane poanasi sutuacija tik anyta prizadejo priziureti mano maziu kol as ruosiuosi ar po pardes lakstysiu nes mes einam vietoj ju i pirslius tai jie dabar mum nori but geri
Papildyta:
SARASIUKAS
marsil-VASARIO28
1. maze11-geguzes 2
2. Linarte-geguzes 9
3. rugsti uoga-geguzes 16
4. ingiena-birzelio 20
5. pekutis-liepos 4
6. dowwe-liepos 4
7. salibaba-liepos 11
8. inrinke-rugsejo 26
9. skgreta- rugpjucio 8
10.mergaiciuke_ee-geguzes 23
11.gutė pinkutė-balandzio 24
sveikutes. Kaip iseigines ,ar neuzpuste jusu. As tai pries pusmeti pradejau ruostis, kol surinkau visa medziaga, o poto rinkausi ir spauzdinau kas man patiko, ir derinau kai ka su sese(jaunosios mama),bet ji poto sako daryk kuma( tai as jaunajai) pagal save, nes zinau kad viskas bus gerai N a seip pavyko viskas, tik neviska spejau padaryti. Na savo scenariju daug kam nusiunciau, tai skaitet.
Kazkas klause ka dovanot pabroliam, tai gal koki sex energijos gerima
As einu rugpjucio 22diena, bet cia bus uosviu AUKSINES. Bet ruosios jau dabar, nes laikas bega.
Papildyta:
As dziaugios tavo mazyliais, kaip norejau dvynuku . Na as dariau " Sirsiu medu", tai buvo tokiu sveciu kurie net nebuvo dar jo ragave. Dariau keliu rusiu, su razinom, su aguonom, su riesutais.
Kazkas klause ka dovanot pabroliam, tai gal koki sex energijos gerima
As einu rugpjucio 22diena, bet cia bus uosviu AUKSINES. Bet ruosios jau dabar, nes laikas bega.
Papildyta:
QUOTE(inrinke @ 2009 02 22, 15:19)
Labukas!
Lauksim, Marsil, tavo pasakojimo, kaip pasiseks vestuvese. Zinoma, kad viskas idomu.
As dziaugios tavo mazyliais, kaip norejau dvynuku . Na as dariau " Sirsiu medu", tai buvo tokiu sveciu kurie net nebuvo dar jo ragave. Dariau keliu rusiu, su razinom, su aguonom, su riesutais.
marsil-VASARIO28
1. gutė pinkutė-balandzio 24
2. maze11-geguzes 2
£. Linarte-geguzes 9
4. rugsti uoga-geguzes 16
5. mergaiciuke_ee-geguzes 23
6. ingiena-birzelio 20
7. pekutis-liepos 4
8. dowwe-liepos 4
9. salibaba-liepos 11
10. pelze - liepos 18
11. skgreta- rugpjucio 8
12. inrinke-rugsejo 26
biski bandau patvarkyti sarasa, ingiena nepyk
klausykit, man tas sirsiu medus va domina, as atsimenu kaip mes ten ji darem, bet o is kur gaunat spirito? ir dar vienas - o ji reikia palaikyt kazkiek? ar galima iskart vartot pagal paskirty butu gerai, bet o is kur gaunat tu mazu indeliu... kad ir medaus tikro - kur perkat? kiek kainuoja?
dar vienas klausimas jei kas atsimenat - kazkur yra pirkt dirbtiniu pinigu...
as tai ruostis pradejau kai tik pakviete - t.y. pries 7 menesius as prie tu kur biski darbo, biski vaiku ir biski paskaitu
dabar kazkaip palikau ramybej ta scenariju ir kibau i kurybinius darbus dabar va darau prijuoste jaunajai ir klijuoju papke tiksliau bandau aptraukt paprasta papke medziaga ziuresim kaip gausis
loretita2 - pas mum tai jau narcizai lauke skleidziasi - taip jau kvepia pavasariu...
Sveikos svociutes
As tai siandien buvau Rumsiskese, tai biskiuka apsiprekinau vestuvems, nusipirkau sirdels formos lentele ir medini plaktuka mesai musti, ir dar visokiu smulkmeneliu. Likuius ka planavau kazkaip nespejau, norejau dar moliniu svilpuku komendantams nupirkti, seimos banka, bet tik poroj vietu maciau ir dar pasaga norejau nusipirkti.
Ai cia kazkas del zidiniu klauset, tai as toki grazu maciau ps "Savas" (cia Kaune) prie "drogo"parduotuves yra tokia graziu dalykeliu parduotuve, ten ir tauriu tokiu fainu yra ir tie zidinukai tokie balti porcelianiniai nedidukai, tik jie ten 68 lt kainuoja, o siandien Rumsiskese toki pati uz 40 lt matem, tai jaunieji jau norejo nusipirkti, bet sakiau kad palauktu, per Kaziuko muge tikrai bus.
aha cia tikrai nebloga ideja su pamergem ir pabroliais, aciu . Na nezinau ka reiks del tu seseliu,policininku ir kitu daryti, gal reiks nerinkti na dar pagalvosiu
as ir "sirsiu"medu galvoju duot ragauti, gal darysim antra diena pasizadejimus, ir kad neuzmirstu pazado duosim paragauti medaus sirsiu, mes taip per krikstynas darem
As tai siandien buvau Rumsiskese, tai biskiuka apsiprekinau vestuvems, nusipirkau sirdels formos lentele ir medini plaktuka mesai musti, ir dar visokiu smulkmeneliu. Likuius ka planavau kazkaip nespejau, norejau dar moliniu svilpuku komendantams nupirkti, seimos banka, bet tik poroj vietu maciau ir dar pasaga norejau nusipirkti.
Ai cia kazkas del zidiniu klauset, tai as toki grazu maciau ps "Savas" (cia Kaune) prie "drogo"parduotuves yra tokia graziu dalykeliu parduotuve, ten ir tauriu tokiu fainu yra ir tie zidinukai tokie balti porcelianiniai nedidukai, tik jie ten 68 lt kainuoja, o siandien Rumsiskese toki pati uz 40 lt matem, tai jaunieji jau norejo nusipirkti, bet sakiau kad palauktu, per Kaziuko muge tikrai bus.
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 02 21, 18:38)
as siemet merginoms dovanosiu maziukus kvepaliukus - kad ju bernai jas pagal kvapa rastu, o bernams - svilpukus, kad juos merginos pagal garsa rastu...
o jokiu seseliu ir policininku nerinksiu, tik stalo komendantus, bet ju pareiga tik pilstyti snapsa bus, ir neiko neprasysiu atsiskaitineti...
o jokiu seseliu ir policininku nerinksiu, tik stalo komendantus, bet ju pareiga tik pilstyti snapsa bus, ir neiko neprasysiu atsiskaitineti...
aha cia tikrai nebloga ideja su pamergem ir pabroliais, aciu . Na nezinau ka reiks del tu seseliu,policininku ir kitu daryti, gal reiks nerinkti na dar pagalvosiu
QUOTE(inrinke @ 2009 02 22, 15:19)
as ir "sirsiu"medu galvoju duot ragauti, gal darysim antra diena pasizadejimus, ir kad neuzmirstu pazado duosim paragauti medaus sirsiu, mes taip per krikstynas darem
Dekui, Loretita 2, uz grazius zodzius.
As neskaiciau tavo scenarijaus, jei butu nesunku, tai gal galetum duot paskaityti. Buciau labai dekinga.
As neskaiciau tavo scenarijaus, jei butu nesunku, tai gal galetum duot paskaityti. Buciau labai dekinga.
Aš irgi neskaičiau Loretinos scenarijaus
Na dabar man reik patarimo pamergėm dovanosiu vonios kepurėles, kad šukuosenų nesugadintų, ir būtų tokios pat gražios, o ką tiek pabroliam tai nesugalvoju, kokios mintys šauna a?
Jūs manęs negąsdinkit aš dar nieko neturiu, net scenarijus nesudėliotas, tik skaityta priskaityta visko
Na dabar man reik patarimo pamergėm dovanosiu vonios kepurėles, kad šukuosenų nesugadintų, ir būtų tokios pat gražios, o ką tiek pabroliam tai nesugalvoju, kokios mintys šauna a?
Jūs manęs negąsdinkit aš dar nieko neturiu, net scenarijus nesudėliotas, tik skaityta priskaityta visko
Tai jau tikrai, Pelze, spirituko labai sunku gauti. Sirsiu medu galima vartoti is karto, bet gali ir kelias dieneles pastoveti saldytuve, nieko blogo, tik dar geriau: visi komponentai susidraugauja tarpusavy ir gaunasi subtilus skonis.
O pinigeliu (monetu) maciau pirkti Saldziuosiuose majuose.
O pinigeliu (monetu) maciau pirkti Saldziuosiuose majuose.
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 02 22, 21:17)
Aš irgi neskaičiau Loretinos scenarijaus
o mano scenarijus beveik sudeliotas:) liko paskutiniai potepiai:) kurie tesisi turbut iki paskutines dienos
siaip jau po kaziuko muges galvoju ranku darbelius pradet