na pas mus marijampolej cia viena moterele jas daro i 1kg 60vnt ieina ir dar suvynioja jai nori i tavo popierelius na su jaunuju foto, as praeita kartuka kaip buvau vestuvese jaunieji buvo tokiu prisidare zinok liuks tai dabar ir as susigundziau
Papildyta:
SARASIUKAS
1. maze11-geguzes 2
2. Linarte-geguzes 9
3. rugsti uoga-geguzes 16
4. ingiena-birzelio 20
5. pekutis-liepos 4
6. dowwe-liepos 4
7. salibaba-liepos 11
8. inrinke-rugsejo 26
9. skgreta- rugpjucio 8
10.mergaiciuke_ee-geguzes 23
QUOTE(ingiena @ 2009 02 21, 19:07)
na pas mus marijampolej cia viena moterele jas daro i 1kg 60vnt ieina ir dar suvynioja jai nori i tavo popierelius na su jaunuju foto, as praeita kartuka kaip buvau vestuvese jaunieji buvo tokiu prisidare zinok liuks tai dabar ir as susigundziau
Papildyta:
Papildyta:
mikliai kontaktus jos duok
QUOTE(ingiena @ 2009 02 21, 19:07)
Papildyta:
SARASIUKAS
1. maze11-geguzes 2
2. Linarte-geguzes 9
4. ingiena-birzelio 20
5. pekutis-liepos 4
6. dowwe-liepos 4
7. salibaba-liepos 11
8. inrinke-rugsejo 26
9. skgreta- rugpjucio 8
Papildyta:
SARASIUKAS
1. maze11-geguzes 2
2. Linarte-geguzes 9
4. ingiena-birzelio 20
5. pekutis-liepos 4
6. dowwe-liepos 4
7. salibaba-liepos 11
8. inrinke-rugsejo 26
9. skgreta- rugpjucio 8
'aha, tik blogai, kad as vilniuj
na ka man svente arciausiai kita savaitgali vasario 28 ... jei kam bus idomu galesiu savo scenariju duot
dabar dar jis intensyviai slifuojamas
dar viena ideja gal kam patiks prizams ir siaip dovanelems sveciams mes nusipirkom medaus (kur po 25g.) pasigaminom lipdukus su dizainu su jaunuju vardais mazdaug taip Svajuno ir Svajunes VESTUVINIS MEDUS ir data
dar viena ideja gal kam patiks prizams ir siaip dovanelems sveciams mes nusipirkom medaus (kur po 25g.) pasigaminom lipdukus su dizainu su jaunuju vardais mazdaug taip Svajuno ir Svajunes VESTUVINIS MEDUS ir data
kazkas norejo ismatavimu saldainiu ir toto lyg ir galiu atsiusti rasykit i az.
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 02 21, 23:44)
kazkas norejo ismatavimu saldainiu ir toto lyg ir galiu atsiusti rasykit i az.
pekutis@gmail.com
QUOTE(marsil @ 2009 02 21, 20:23)
na ka man svente arciausiai kita savaitgali vasario 28 ... jei kam bus idomu galesiu savo scenariju duot
tai zinoma,kad idomu duok viska ka turi mes panaudosim
SARASIUKAS
marsil-VASARIO28
1. maze11-geguzes 2
2. Linarte-geguzes 9
4. ingiena-birzelio 20
5. pekutis-liepos 4
6. dowwe-liepos 4
7. salibaba-liepos 11
8. inrinke-rugsejo 26
9. skgreta- rugpjucio 8
marsil-VASARIO28
1. maze11-geguzes 2
2. Linarte-geguzes 9
4. ingiena-birzelio 20
5. pekutis-liepos 4
6. dowwe-liepos 4
7. salibaba-liepos 11
8. inrinke-rugsejo 26
9. skgreta- rugpjucio 8
QUOTE(loretita2 @ 2009 02 20, 22:09)
Na juo sunkus atvejis, reik kazka mastyt . ko gero reiks rasytis i cd ir kazkam buti DJ. Juk kazkokia aparatura tai turesit? oi galvos skausmas tau. Bet neliudek bus gerai
turesim kazka, be muzikos nebus juk sventes jauciu pagrindines melodijas kelias isirasysiu i cd, o visa kita tegu jaunieji pagal savo skoni parenka muzika
QUOTE(ingiena @ 2009 02 21, 09:48)
na manau turetu tuo uzsimti jaunuju artimiausi brolei seserys,gi jus su vyru tai nespesit visko kaskiek tuo klausimu ir jaunieji turi manau rupintis gi sveciai tai ju...
as ir esu jaunojo sesuo jei ka daugiau ju nera
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 02 21, 10:55)
Labukas, aš skaitau skaitau ir suprantu, kad mes čia tiesiog tobulumų norim, nežiūrint to jai tam teks ir per galvą verstis.
QUOTE(pelze @ 2009 02 21, 11:08)
murmur - tu nepergyvenk, tikrai gi mes cia nei profesionales nei ka - dusia atiduosi ir pamatysi kaip viskas bus gerai!!! o manau atsiras dar kas ir prie taves prisijunks is musu - juk tikrai daug ka ta krize liecia pasikalbek su jaunaisiais, neviska gi ir padarysi, manau reikia taikytis prie to, kad nebus daug zmoniu... as tai ir siaip nupusau - sapnavau sianakt kad jau vestuves, o as sakau ne ne juk tik liepa, as dar nieko nepasidariau
na man pirmasis sokas praejo, mazdaug galvoj susideliojau viska, atrinksiu pagrindinius sventes atributus (zidinys, "karti karti" ir pan), dabar dar bandysiu kalbet su jaunaisiais kad jaunimo dar bent viena pora pakviestu, nes zaidimai judrus, norisi ju kuo daugiau kad linksmiau butu, bet pagyvenusiu zmoniu labai nepavarinesi.
aciu merginos uz palaikyma, patarimus.
QUOTE(pekutis @ 2009 02 21, 23:20)
pekutis@gmail.com
isiunciau
Papildyta:
QUOTE(salibaba @ 2009 02 22, 10:47)
as dabar skaitau skaitau ir man tokia mintis sowe jusu paklaust:pries kiek laiko jus ruosiates westuvem?noriu truputi pagaut orentyra gal jau uztenka nosi krapstyt ir reik prie darbo kibt
as intensyviai ieskot visko pradejau pries puse metu bet cia viskas nuo taves priklauso kiek uzimta gyvenime esi ir tt:) man dar studijos lipa ant galvos tai manau kad paciu laiku pradejau ruostis...