Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - X

na pas mus marijampolej cia viena moterele jas daro g.gif i 1kg 60vnt ieina rolleyes.gif ir dar suvynioja jai nori i tavo popierelius na su jaunuju foto, as praeita kartuka kaip buvau vestuvese jaunieji buvo tokiu prisidare thumbup.gif zinok liuks tai dabar ir as susigundziau biggrin.gif
Papildyta:
SARASIUKAS
1. maze11-geguzes 2
2. Linarte-geguzes 9
3. rugsti uoga-geguzes 16
4. ingiena-birzelio 20
5. pekutis-liepos 4
6. dowwe-liepos 4
7. salibaba-liepos 11
8. inrinke-rugsejo 26
9. skgreta- rugpjucio 8
10.mergaiciuke_ee-geguzes 23
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingiena: 21 vasario 2009 - 18:01
QUOTE(ingiena @ 2009 02 21, 19:07)
na pas mus marijampolej cia viena moterele jas daro g.gif  i 1kg 60vnt ieina rolleyes.gif ir dar suvynioja jai nori i tavo popierelius na su jaunuju foto, as praeita kartuka kaip buvau vestuvese jaunieji buvo tokiu prisidare thumbup.gif zinok liuks tai dabar ir as susigundziau biggrin.gif
Papildyta:

mikliai kontaktus jos duok bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingiena @ 2009 02 21, 19:07)
na pas mus marijampolej cia viena moterele jas daro g.gif  i 1kg 60vnt ieina rolleyes.gif ir dar suvynioja jai nori i tavo popierelius na su jaunuju foto, as praeita kartuka kaip buvau vestuvese jaunieji buvo tokiu prisidare thumbup.gif zinok liuks tai dabar ir as susigundziau biggrin.gif
Papildyta:
SARASIUKAS
1. maze11-geguzes 2
2. Linarte-geguzes 9
4. ingiena-birzelio 20
5. pekutis-liepos 4
6. dowwe-liepos 4
7. salibaba-liepos 11
8. inrinke-rugsejo 26
9. skgreta- rugpjucio 8

'aha, tik blogai, kad as vilniuj blink.gif blink.gif schmoll.gif schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
na ka man svente arciausiai smile.gif kita savaitgali smile.gif vasario 28 ... jei kam bus idomu galesiu savo scenariju duot smile.gif
dabar dar jis intensyviai slifuojamas smile.gif

dar viena ideja gal kam patiks wink.gif prizams ir siaip dovanelems sveciams mes nusipirkom medaus (kur po 25g.) pasigaminom lipdukus su dizainu su jaunuju vardais mazdaug taip Svajuno ir Svajunes VESTUVINIS MEDUS ir data smile.gif
Atsakyti
kazkas norejo ismatavimu saldainiu ir toto lyg ir galiu atsiusti rasykit i az.
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 02 21, 23:44)
kazkas norejo ismatavimu saldainiu ir toto lyg ir galiu atsiusti rasykit i az.

pekutis@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marsil @ 2009 02 21, 20:23)
na ka man svente arciausiai smile.gif kita savaitgali smile.gif vasario 28 ... jei kam bus idomu galesiu savo scenariju duot smile.gif
dabar dar jis intensyviai slifuojamas smile.gif

dar viena ideja gal kam patiks wink.gif prizams ir siaip dovanelems sveciams mes nusipirkom medaus (kur po 25g.) pasigaminom lipdukus su dizainu  su jaunuju vardais mazdaug taip Svajuno ir Svajunes VESTUVINIS MEDUS ir data smile.gif

tai zinoma,kad idomu duok viska ka turi mes panaudosim biggrin.gif
Atsakyti
SARASIUKAS

marsil-VASARIO28 thumbup.gif

1. maze11-geguzes 2
2. Linarte-geguzes 9
4. ingiena-birzelio 20
5. pekutis-liepos 4
6. dowwe-liepos 4
7. salibaba-liepos 11
8. inrinke-rugsejo 26
9. skgreta- rugpjucio 8
Atsakyti
as dabar skaitau skaitau ir man tokia mintis sowe jusu paklaust:pries kiek laiko jus ruosiates westuvem?noriu truputi pagaut orentyra biggrin.gif gal jau uztenka nosi krapstyt ir reik prie darbo kibt biggrin.gif biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 02 20, 22:09)
Na juo sunkus atvejis, reik kazka mastyt  g.gif . ko gero reiks rasytis i cd ir kazkam buti DJ. Juk kazkokia aparatura tai turesit? doh.gif oi galvos skausmas tau. Bet neliudek  4u.gif bus gerai

turesim kazka, be muzikos nebus juk sventes g.gif jauciu pagrindines melodijas kelias isirasysiu i cd, o visa kita tegu jaunieji pagal savo skoni parenka muzika g.gif

QUOTE(ingiena @ 2009 02 21, 09:48)
na manau turetu tuo uzsimti jaunuju artimiausi brolei seserys,gi jus su vyru tai nespesit visko g.gif kaskiek tuo klausimu ir jaunieji turi manau rupintis g.gif gi sveciai tai ju... blink.gif

as ir esu jaunojo sesuo jei ka doh.gif lotuliukas.gif daugiau ju nera doh.gif

QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 02 21, 10:55)
Labukas, aš skaitau skaitau ir suprantu, kad mes čia tiesiog tobulumų norim, nežiūrint to jai tam teks ir per galvą verstis.

drinks_cheers.gif

QUOTE(pelze @ 2009 02 21, 11:08)
murmur - tu nepergyvenk, tikrai gi mes cia nei profesionales nei ka - dusia atiduosi ir pamatysi kaip viskas bus gerai!!! o manau atsiras dar kas ir prie taves prisijunks is musu - juk tikrai daug ka ta krize liecia  g.gif  pasikalbek su jaunaisiais, neviska gi ir padarysi, manau reikia taikytis prie to, kad nebus daug zmoniu... as tai ir siaip nupusau - sapnavau sianakt kad jau vestuves, o as sakau ne ne juk tik liepa, as dar nieko nepasidariau  doh.gif

na man pirmasis sokas praejo, mazdaug galvoj susideliojau viska, atrinksiu pagrindinius sventes atributus (zidinys, "karti karti" ir pan), dabar dar bandysiu kalbet su jaunaisiais kad jaunimo dar bent viena pora pakviestu, nes zaidimai judrus, norisi ju kuo daugiau kad linksmiau butu, bet pagyvenusiu zmoniu labai nepavarinesi.

aciu merginos uz palaikyma, patarimus.
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 02 21, 23:20)
pekutis@gmail.com 4u.gif

isiunciau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(salibaba @ 2009 02 22, 10:47)
as dabar skaitau skaitau ir man tokia mintis sowe jusu paklaust:pries kiek laiko jus ruosiates westuvem?noriu truputi pagaut orentyra biggrin.gif gal jau uztenka nosi krapstyt ir reik prie darbo kibt biggrin.gif  biggrin.gif  blush2.gif

as intensyviai ieskot visko pradejau pries puse metu smile.gif bet cia viskas nuo taves priklauso kiek uzimta gyvenime esi ir tt:) man dar studijos lipa ant galvos tai manau kad paciu laiku pradejau ruostis...smile.gif
Atsakyti
waje man wa pasiskaiciawau penki menesiai iki vestuviu like,tai pradejau info jau ieskoti biggrin.gif as irgi studijuoju ir maza waika auginu,tai ojojojoj prie kompiuterio prisest man tikra svente doh.gif
Atsakyti