seip patiko, gal kuti panaudosit
Kokteiliai ir ne tik...
Karšta naktis50 g brendžio arba balzamo, 100g labai stiprios juodos kavos, cukraus, plaktos grietinėlės.Sumaišykite karščiui atsparioje taurėje. Viršų papuoškite plakta grietinėle. Galima pabarstyti smulkiai sutrintais paskrudintais graikiniais riešutais.Ypač tinkamas kokteilis jam suteiks energijos visai nakčiai.
Išvesk mane iš proto100 g romo arba brendžio , stiklinę mineralinio vandens, šaukštas natūralaus vaisių sirupo (vyšnių, aviečių, apelsinų ir pan.), 2 3 gabaliukai ledo.
I aukštą taurę su ledukais supilkite mineralinį vandenį, sirupą, o paskui romą arba brendį. Paprasta ir malonu ! Po šio kokteilio galva švelniai ir maloniai svaigsta, o tas, kuris greta, tampa mažiausiai du su puse karto patrauklesnis.
Amūro strėlė80 g raudono vermuto, 20 g degtinės, šampano(putojančio vyno), ledukų.Į aukštą taurę įmeskite kelis ledukus ir sluoksniais pilkite vermutą bei degtinę. Ant viršaus - šampanas(kiek liko vietos). Galima papuošti vyšnia.Kokteilis labai apgaulingas:geriamas lengvai, bet labai svaigina. Proporcijų nebūtina laikytis labai tiksliai. Priklausomai nuo situacijos, degtinės galima pilti ir daugiau. Tačiau tada antro kokteilio gali ir neprireikti.
Kuo užkąsti?Nuo seniausių laikų aistrai pažadinti buvo naudojami įvairūs ypatingi ar ypatingai paruošti patiekalai. Kai kurie produktai, dėl vienokių ar kitokių priežasčių taip pat laikomi erotiškais. Štai kelios idėjos, kas galėtų tikti jūsų meilės vakarėliui.
Austrės. Šiuose moliuskuose gausu cinko bei fosforo, tačiau greičiausiai afrodiziako šlovę pelnė dėl seksualiai moteriškos formos. Turbūt neatsirastų nei vieno legendinio meilužio, kuris nebūtų rekomendavęs jų( ir kuo daugiau!). Ką gi, galima pamėginti...
Bananai. Jau pati jų forma kelia įvairių pūkuotų minčių. Be to, juose gausu vitaminų, kalcio bei kitų gerų medžiagų, padedančių atsipalaiduoti ir pasijusti laimingiems. Paragaukite bananų deserto su ledais ar plakta grietinėle. Ypač žadinantis aistrą derinys užkandis iš paukštienos ir bananų, gausiai pagardintas kariu.
Grietinė. Galbūt tai tiesiog vyrų liaudies prietaras, tačiau daug kas mano, jog gausiai grietine pagardintas maistas garantuoja ilgą ir įdomią meilės naktį, nes kelia potenciją ir suteikia energijos. Moteriškesnė versija saldi plakta grietinėlė. Beje, papildomo erotiškumo jai suteikia ir galimybė ją pačią panaudoti meilės žaidimuose.
Ikrai. Idealus aistrą žadinantis patiekalas, įvertintas dar legendinio Kazanovos. Sumuštinukai su ikrais, patiekti į lovą, praktiškai garantuoja naują aistros bangą. Be abejo, juose gausu baltymų ir mineralinių medžiagų, tačiau bene labiausiai vaizduotę kaitinantis dalykas, be abejo, yra jų kaina. O jei jau mylimam žmogui ir jų negaila...
Kokosas. Gaivus kokoso pienas ir riešuto minkštimas turi kažką saldžiai nuodėmingo, bet drauge lengvo ir žaismingo. Rytų medicinos žinovai net teigia, kad kokosas didina vyrų potenciją ir vaisingumą.Puikus derinys po meilės žaidimųkokosas pienas ir ananasų sultys.Norėsis dar, dar...Medus. Padeda greitai ir veiksmingai atgauti jėgas po meilės žaidimų. Ypač medus su šiltu pienu ar žolelių arbata. O neretai ir pats tampa meilės žaidimų priemone.
Papildyta:
kaip jums toks pasakymas
Moterų gyvenimą galima padalinti į 3 dalis:
1. Noriu sekso, nenoriu pastoti; 2. Nenoriu sekso, noriu pastoti; 3. Nenoriu nei sekso, nei pastoti.
Vyrų gyvenimas turi tik vieną etapą: noriu sekso!
Keturios laimingo šeimyninio gyvenimo taisyklės vyrams:
Rask moterį, kuri gerai gamina valgį ir tvarko būstą.
Rask moterį, kuri daug uždirba.
Rask moterį, kuri mėgsta seksą.
Žiūrėk, kad tos moterys niekada nesusitiktų!
[quote=Linarte,2009 02 21, 13:43]
Man gegužės 9, dviejų dienų.
Aš dabar daraus darbų ir pirkinių sąrašiuką. Ir po biškutį po parduotuves vaikštau, ką gražaus ir reikalingo pamatau - nusiperku.
Reikia pasibaigti antros dienos scenarijų, bet taip man jis nesirašo. Kiek lengvai dėliojos pirma diena, tiek čia klimpstu
Radau vieną puslapiuką, manau visai nebrangiai piršlio juosta, o ir šiaip kokių idėjų galima pasikopijuoti ar užsisakyti
o man antra diena buvo lengvesne rasyti , nei pirma. Pirmuoji tokia oficiali, sventine , rimta, daugiau demesio skirta jauniesiems, gal cia man taip. O antroji tai jau linksma, jumoristine, su zaidimais ir isdaigom
Man gegužės 9, dviejų dienų.
Aš dabar daraus darbų ir pirkinių sąrašiuką. Ir po biškutį po parduotuves vaikštau, ką gražaus ir reikalingo pamatau - nusiperku.
Reikia pasibaigti antros dienos scenarijų, bet taip man jis nesirašo. Kiek lengvai dėliojos pirma diena, tiek čia klimpstu
Radau vieną puslapiuką, manau visai nebrangiai piršlio juosta, o ir šiaip kokių idėjų galima pasikopijuoti ar užsisakyti
o man antra diena buvo lengvesne rasyti , nei pirma. Pirmuoji tokia oficiali, sventine , rimta, daugiau demesio skirta jauniesiems, gal cia man taip. O antroji tai jau linksma, jumoristine, su zaidimais ir isdaigom
bet kad dabar tos antros dienos nelabai kas daro, tik taip gaunasi slankiojimas is kampo i kampa,nes visi pavalge nori namo tai darbai,tai vaikai,tai pailseti norisi...
ir lieka istikimiausi
ir lieka istikimiausi
Rugsejo 26 diena. Isties labai toli. Na, bet kai tiek vaikuciu, tai geriau pamazu ir uztikrintai.
Antra diena kaip tik patys artimiausi, istvermingiausi, energingiausi pasilieka...
Antra diena kaip tik patys artimiausi, istvermingiausi, energingiausi pasilieka...
SARASIUKAS
1.maze11-geguzes 2
2.Linarte-geguzes 9
3.rugsti uoga-geguzes 16
4.ingiena-birzelio 20
5.pekutis-liepos 4
6.dowwe-liepos 4
7.salibaba-liepos 11
8.inrinke-rugsejo 26
Papildyta:
gryztam prie saldainiu
as irgi darau 4variantus ir visus juos panaudosiu manau bus idomiau skirtingus saldainius gauti sveciam na darbelio gal daugiau bet smagu uz tat,na as imu dar 2kg saldainiu(kur buna per sventes is cukraus prie baznyciu su blizganceis popieriukais ) (nezinau kaip paaiskint) blondine as tai dabar nezinau kiek dar pirktis vafliniu saldainiu, nes tu bus 120vienetu
1.maze11-geguzes 2
2.Linarte-geguzes 9
3.rugsti uoga-geguzes 16
4.ingiena-birzelio 20
5.pekutis-liepos 4
6.dowwe-liepos 4
7.salibaba-liepos 11
8.inrinke-rugsejo 26
Papildyta:
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 02 20, 11:41)
as darausi juos pati, aisku galima uzsakyti kad padarytu kokia firma, bet jie brangus tuomet gaunasi..
O visai paprastai darau, isimatuoju saldainio matmenis, exelyje pasidarau maketuka, ikeliu apkarpyta jaunuju nuotraukele ir pritaikau koki paveiksliuka, ar kas tik sauna i galva...
jau pasidariau 4 variantus, galvoju ar is ju viena koki isirinkti, ar visus 4 ir spausdinnti.
tuomet isiskerpu ir apvynioju juo saldainius.. ir viskas...
pernai folija apsukau saldainius, ir klijavau kaip etiketes ant vienos ir kitos puses saldainio paveiksliuka.. irgi sauniai ir graziai gavosi.. tik jie buvo humoristiniai, be nuotrauku... o si karta darau rimtesnius ir su nuotrauka..
o kiek esu maciusi firmu darytu popiereliu, tai jau taip nieko ypatingo, kad nesinori uz nieka pinigelius moketi... tik gal ten popierius koks nors ypatingesnis, bet jo keliones galas vistiek siuksliu deze..
O visai paprastai darau, isimatuoju saldainio matmenis, exelyje pasidarau maketuka, ikeliu apkarpyta jaunuju nuotraukele ir pritaikau koki paveiksliuka, ar kas tik sauna i galva...
jau pasidariau 4 variantus, galvoju ar is ju viena koki isirinkti, ar visus 4 ir spausdinnti.
tuomet isiskerpu ir apvynioju juo saldainius.. ir viskas...
pernai folija apsukau saldainius, ir klijavau kaip etiketes ant vienos ir kitos puses saldainio paveiksliuka.. irgi sauniai ir graziai gavosi.. tik jie buvo humoristiniai, be nuotrauku... o si karta darau rimtesnius ir su nuotrauka..
o kiek esu maciusi firmu darytu popiereliu, tai jau taip nieko ypatingo, kad nesinori uz nieka pinigelius moketi... tik gal ten popierius koks nors ypatingesnis, bet jo keliones galas vistiek siuksliu deze..
gryztam prie saldainiu
as irgi darau 4variantus ir visus juos panaudosiu manau bus idomiau skirtingus saldainius gauti sveciam na darbelio gal daugiau bet smagu uz tat,na as imu dar 2kg saldainiu(kur buna per sventes is cukraus prie baznyciu su blizganceis popieriukais ) (nezinau kaip paaiskint) blondine as tai dabar nezinau kiek dar pirktis vafliniu saldainiu, nes tu bus 120vienetu
Na ir as jungiuosi i jusu sarasiuka, man vestuves rugpjucio 8, dar tik susirinkau medziaga, ir deliojosi viska galvoj, nes tiek daug minciu kilo cia beskaitant, kad net nezinau kaip viska reiks igyvendinti, o taip norisi .
Pasirodo ne as viena cia baisius kosmarus apie vestuves sapnuoju
O as jum toki klausima dar turiu. Kai jus renkat per vestuves meiles ministrus seseles, gaisrininkus ir t.t. ar jie turi atlikti kokia pareiga na kaip pavyzdziui komendantai ar reikia jiems kita diena kazka sakyti ir daryti, ar ji seip sau cia renkami?
Papildyta:
ai ir dar toks klausimelis, ka dovanojat islydint pamerges ir pabrolius miegoti, zinau tik ta kur masinytes ir stringus dovanoja su plytos zenklu, bet buvo per musu vestuves,o jaunieji buvo vyriausia pora musu vestuvese, tai nenoriu kartotis, ai dar zinau kad ten pamergem vainikelius rutu dovanoja, o ka pabroliams, nu kazkaip nieks man nelenda i galva ka jiems padovanoti
O as jum toki klausima dar turiu. Kai jus renkat per vestuves meiles ministrus seseles, gaisrininkus ir t.t. ar jie turi atlikti kokia pareiga na kaip pavyzdziui komendantai ar reikia jiems kita diena kazka sakyti ir daryti, ar ji seip sau cia renkami?
Papildyta:
ai ir dar toks klausimelis, ka dovanojat islydint pamerges ir pabrolius miegoti, zinau tik ta kur masinytes ir stringus dovanoja su plytos zenklu, bet buvo per musu vestuves,o jaunieji buvo vyriausia pora musu vestuvese, tai nenoriu kartotis, ai dar zinau kad ten pamergem vainikelius rutu dovanoja, o ka pabroliams, nu kazkaip nieks man nelenda i galva ka jiems padovanoti
QUOTE(ingiena @ 2009 02 21, 16:51)
tai pasakok kaip sekesi ,foto imesk
Papildyta:
[B]SARASIUKAS
1.maze11-geguzes 2
2.Linarte-geguzes 9
3.rugsti uoga-geguzes 16
4.ingiena-birzelio 20
5.pekutis-liepos 4
6.dowwe-liepos 4
7.salibaba-liepos 11
8.inrinke-rugsejo ?
na va koks saunus sarasiukas gavosi o dabar tik prisirasys svociutes pacios prie sio sarasiuko
Papildyta:
[B]SARASIUKAS
1.maze11-geguzes 2
2.Linarte-geguzes 9
3.rugsti uoga-geguzes 16
4.ingiena-birzelio 20
5.pekutis-liepos 4
6.dowwe-liepos 4
7.salibaba-liepos 11
8.inrinke-rugsejo ?
na va koks saunus sarasiukas gavosi o dabar tik prisirasys svociutes pacios prie sio sarasiuko
vau kokia tu saunuole, kad musu sarasiuka sudarei. dabar zinosim is ko pasakojimu laukti ir kam sekmytes linketi
SARASIUKAS
1.maze11-geguzes 2
2.Linarte-geguzes 9
3.rugsti uoga-geguzes 16
4.ingiena-birzelio 20
5.pekutis-liepos 4
6.dowwe-liepos 4
7.salibaba-liepos 11
8.inrinke-rugsejo 26
9.skgreta- rugpjucio 8
skgreta sveika atvykus
1.maze11-geguzes 2
2.Linarte-geguzes 9
3.rugsti uoga-geguzes 16
4.ingiena-birzelio 20
5.pekutis-liepos 4
6.dowwe-liepos 4
7.salibaba-liepos 11
8.inrinke-rugsejo 26
9.skgreta- rugpjucio 8
skgreta sveika atvykus
QUOTE(skgreta @ 2009 02 21, 18:20)
Na ir as jungiuosi i jusu sarasiuka, man vestuves rugpjucio 8, dar tik susirinkau medziaga, ir deliojosi viska galvoj, nes tiek daug minciu kilo cia beskaitant, kad net nezinau kaip viska reiks igyvendinti, o taip norisi .
Papildyta:
Papildyta:
as siemet merginoms dovanosiu maziukus kvepaliukus - kad ju bernai jas pagal kvapa rastu, o bernams - svilpukus, kad juos merginos pagal garsa rastu...
o jokiu seseliu ir policininku nerinksiu, tik stalo komendantus, bet ju pareiga tik pilstyti snapsa bus, ir neiko neprasysiu atsiskaitineti...
Papildyta:
jau susidariau viska pirkiniu, daiktu, smulkmenu ir "rastu" sarasiuka.. nu gavosi dauuuug... apie 50 eiluciu... o pliusiuka galiu tik prie scenarijaus, saldainiu popiereliu ir keliu "rastu" prisideti..
o kai pagalvoju, kad dar ir visas mergvakaris ant mano vienos vargses galveles... kurio net neapmasciau dar. nes kazkaip vestuves manau svarbesnis reikalas yr..
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 02 21, 16:38)
as siemet merginoms dovanosiu maziukus kvepaliukus - kad ju bernai jas pagal kvapa rastu, o bernams - svilpukus, kad juos merginos pagal garsa rastu...
o jokiu seseliu ir policininku nerinksiu, tik stalo komendantus, bet ju pareiga tik pilstyti snapsa bus, ir neiko neprasysiu atsiskaitineti...
Papildyta:
jau susidariau viska pirkiniu, daiktu, smulkmenu ir "rastu" sarasiuka.. nu gavosi dauuuug... apie 50 eiluciu... o pliusiuka galiu tik prie scenarijaus, saldainiu popiereliu ir keliu "rastu" prisideti..
o kai pagalvoju, kad dar ir visas mergvakaris ant mano vienos vargses galveles... kurio net neapmasciau dar. nes kazkaip vestuves manau svarbesnis reikalas yr..
Papildyta:
oho dar mergvakaris laukia suorganizuot na tu ir saunuole darbelio socei turi
beja merginos gal kuri pamenat kur yra saldainiu popierelio maketas ir ismatavimai
QUOTE(ingiena @ 2009 02 21, 18:02)
SARASIUKAS
1.maze11-geguzes 2
2.Linarte-geguzes 9
3.rugsti uoga-geguzes 16
4.ingiena-birzelio 20
5.pekutis-liepos 4
6.dowwe-liepos 4
7.salibaba-liepos 11
8.inrinke-rugsejo 26
Papildyta:
gryztam prie saldainiu
1.maze11-geguzes 2
2.Linarte-geguzes 9
3.rugsti uoga-geguzes 16
4.ingiena-birzelio 20
5.pekutis-liepos 4
6.dowwe-liepos 4
7.salibaba-liepos 11
8.inrinke-rugsejo 26
Papildyta:
gryztam prie saldainiu
as is kur gavai tu cukriniu saldainiu "prie baznycios"? gal kokioj parduotuvej ju yra, kazkiap neus maciusi.. reik turbut laukti kaziuko muges
man cia mintis kilo tokiu ciulpinuku papirkti sirdeles formos, apklijuoti folija ir uzklijuoti grazu linksma vestuvini lipduka... ir padovanoti sveciams - kaip zaidimu nugaletojams, arba stala isperkant - nes siaip apdovanojimu si karta nebus jokiu - jaunieji sito nenorejo..
Papildyta:
QUOTE(ingiena @ 2009 02 21, 18:42)
oho dar mergvakaris laukia suorganizuot na tu ir saunuole darbelio socei turi
beja merginos gal kuri pamenat kur yra saldainiu popierelio maketas ir ismatavimai
zinok sito nezinau, bet irgi labai noreciau suzinoti.. . turbut stadartiniai tai tie vafliniai visur figuruoja, ania ?
pati zadejau pirkti saldainiu ir matuotis, nes dabar "is akies" maketuku prisidariau
QUOTE(ingiena @ 2009 02 21, 15:51)
tai pasakok kaip sekesi ,foto imesk
Papildyta:
[B]SARASIUKAS
1.maze11-geguzes 2
2.Linarte-geguzes 9
3.rugsti uoga-geguzes 16
4.ingiena-birzelio 20
5.pekutis-liepos 4
6.dowwe-liepos 4
7.salibaba-liepos 11
8.inrinke-rugsejo ?
Papildyta:
[B]SARASIUKAS
1.maze11-geguzes 2
2.Linarte-geguzes 9
3.rugsti uoga-geguzes 16
4.ingiena-birzelio 20
5.pekutis-liepos 4
6.dowwe-liepos 4
7.salibaba-liepos 11
8.inrinke-rugsejo ?
o as geguzes 23:)