Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - X

QUOTE(maze11 @ 2009 02 21, 12:46)
sveikos, jungiuos prie tu, kurios jau vestuves sapnuoja  biggrin.gif Vakar pasidariau daugmaz darbu grafikeli ka kada padaryti reikia, ka nusipirkti, tai oi oi kiek darbelio laukia. O vestuves geguzes 2 (turejo but birzelio 6, bet paankstino, nes jaunosi suzinojo, kad laukiasi 

sijonukai labai faini, ir man reiks tokius pasidaryti  thumbup.gif  thumbup.gif

o man vestuves geguzes 16.. smile.gif ir laukiu, ir jau nerimauju po truputi... nes laikas zaibiskai arteja rolleyes.gif
visus organizacinius asmeninius klausimus susitvarkiau, suknele, makiazas, sukuosena susiradau.
Pasidariau jau ir susiderinau su jaunaisiais scenariju, dabar darau visokius "paisymo" darbelius smile.gif
o per parduotuves zadu lekti kai atsils siek tiek orelis...
dar nuo pernai vestuviu nemazai liko zaidimu atributu nepanaudotu, tai manau leksiu pas mamyte juos susirankioti mirksiukas.gif vis pigiau blush2.gif 4u.gif
dabar reikia saldainius atsispausdinti ir susivynioti, sijonelius pasidaryti, is kazkur plunsknu gauti galvos papuosalams mirksiukas.gif O gal kuri matet ka nors panasaus kur nors rolleyes.gif
Atsakyti
Man gegužės 9, dviejų dienų.
Aš dabar daraus darbų ir pirkinių sąrašiuką. Ir po biškutį po parduotuves vaikštau, ką gražaus ir reikalingo pamatau - nusiperku.
Reikia pasibaigti antros dienos scenarijų, bet taip man jis nesirašo. Kiek lengvai dėliojos pirma diena, tiek čia klimpstu doh.gif
Radau vieną puslapiuką, manau visai nebrangiai piršlio juosta, o ir šiaip kokių idėjų galima pasikopijuoti ar užsisakyti http://www.vestuvini...rsliams/?lang=2
Žaidimus ruošiuos tik gamtoj, baliuj šitą darbą patikėsiu muzikantams. Juk jiems pinigus moka, o ir prizams jie paima.

Dar prisiminiau. Gulbinams sijonams galima už 4Lt/m JYSKe nusipirkt tokio kaip kaprono, kaspinus iš tokios medžiagos darydavo seniau. Tikrai nebrangiai gaunas.
Papildyta:
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 02 21, 12:07)
is kazkur plunsknu gauti galvos papuosalams  mirksiukas.gif O gal kuri matet ka nors panasaus kur nors  rolleyes.gif

Mes su jaunąja nusipirkom iš Rimi tokį raudoną plunksnų šaliką. Bandysim mašinos papuošimui panaudot, bet jaučiu ir tau tiks.Tik buvo vien raudoni. Pirkom per išpardavimą praeitą savaitę, mokėjom netoli 17lt.
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 02 21, 13:07)
o man vestuves geguzes 16..  smile.gif ir laukiu, ir jau nerimauju po truputi... nes laikas zaibiskai arteja  rolleyes.gif
visus organizacinius asmeninius klausimus susitvarkiau, suknele, makiazas, sukuosena susiradau.
Pasidariau jau ir susiderinau su jaunaisiais scenariju, dabar darau visokius "paisymo" darbelius smile.gif
dar nuo pernai vestuviu nemazai liko zaidimu atributu nepanaudotu, tai manau leksiu pas mamyte juos susirankioti  mirksiukas.gif  vis pigiau  blush2.gif  4u.gif 
dabar reikia saldainius atsispausdinti ir susivynioti, sijonelius pasidaryti, is kazkur plunsknu gauti galvos papuosalams  mirksiukas.gif O gal kuri matet ka nors panasaus kur nors  rolleyes.gif

paieškok parduotuvėse- kioskeliuose kur daro papuošalus, arba yra pirkti karoliukų papuošalams, ten plunksų turėtum rasti mirksiukas.gif
sėkmės visoms 4u.gif baltu pavydu pavydžiu tų rūpestėlių ax.gif maniškės jau praėjo prieš savaitę
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 02 21, 12:07)
o man vestuves geguzes 16..  smile.gif ir laukiu, ir jau nerimauju po truputi... nes laikas zaibiskai arteja  rolleyes.gif
dar nuo pernai vestuviu nemazai liko zaidimu atributu nepanaudotu, tai manau leksiu pas mamyte juos susirankioti  mirksiukas.gif  vis pigiau  blush2.gif  4u.gif 
dabar reikia saldainius atsispausdinti ir susivynioti, sijonelius pasidaryti, is kazkur plunsknu gauti galvos papuosalams  mirksiukas.gif O gal kuri matet ka nors panasaus kur nors  rolleyes.gif

Oi, tai tu jau daug pasidarius 4u.gif O man vis atrode, kad to laiko daug, dabar kai menesiu paankstino, tai isvis doh.gif Kirpejos savo neturiu, kuri graziai sukuosenas darytu, del rubu irgi galvos skausmas, neaisku kokie orai dar bus, bet turbut silta tai nebus schmoll.gif . As tai ka, snenariju po truputi baigineju deliotis, bet dar oi kiek daug kabliuku jame
Atsakyti
aš dirbsiu liepos 4 ax.gif pakolkas tik galvoj viskas "rašosi" blush2.gif vienos dienos šventė,ale visi svečiai lieka sodyboj nakvot ir ant ryt ten dar su karštais bus tipo laisva forma,pirtelė ir t.t. tai man ką ruoštis ar ne g.gif nes kai jaunajai užsiminiau ar spaus sūrį,tai sakė ,kad " nu gal" ax.gif tai gal dar sūrį suorganizuot g.gif
Atsakyti
as tavo vietoj bent jau minimaliai kazka suorganizuociau kitai dienai,is wakaro varskes pakeli padovanociau suriui spaust biggrin.gif o ryte suri atnesciau jau suspausta,viduj lsurio lelyte blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 02 21, 14:27)
aš dirbsiu liepos 4 ax.gif pakolkas tik galvoj viskas "rašosi"  blush2.gif vienos dienos šventė,ale visi svečiai lieka sodyboj nakvot ir ant ryt ten dar su karštais bus tipo laisva forma,pirtelė ir t.t. tai man ką ruoštis ar ne  g.gif nes kai jaunajai užsiminiau ar spaus sūrį,tai sakė ,kad " nu gal" ax.gif tai gal dar sūrį suorganizuot  g.gif

mnan irgi taip gaunasi, oficiali pirma diena, o viis lieka ankvoti, ir dar 12 val pietus, tai pasiruosiu minimnaliai..
suri (is vakaro pieno litra jauniesiens iduosiu)
perengima i seimininkus, paskaitysiu tokius patarimus, dar tokia juokimga naujai iskepto vyro / zmonos priesaika turiu..
ir darbu pasidalijima...
o zaidimu irgi turesiu apsiruosusi, bet neiznau ar reiks, ne sirgi bus pirtele, nebus jau nei muzikantu...
nu paziuresim nuo situacijos...
pernai 2 diena tokia pilna buvo ofciali su muzikantais, daug buvau prisiruosusi, bet gal puses net nepanaudojau, nebeuzteko laiko, o ir sveciai jau ne taip imliai dalyvauja kaip pirmaja diena
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 02 21, 14:27)
aš dirbsiu liepos 4 ax.gif pakolkas tik galvoj viskas "rašosi"  blush2.gif vienos dienos šventė,ale visi svečiai lieka sodyboj nakvot ir ant ryt ten dar su karštais bus tipo laisva forma,pirtelė ir t.t. tai man ką ruoštis ar ne  g.gif nes kai jaunajai užsiminiau ar spaus sūrį,tai sakė ,kad " nu gal" ax.gif tai gal dar sūrį suorganizuot  g.gif

pas mus irgi taip pat buvo, vestuvės vienos dienos, bet visi miegojome sodyboje, kadangi muzikantų ir fotografų nebuvo, tai ir buvo tikrai laisva programa, kas ir kada norėjo ėjo miegot, kada norėjo, tada kėlės, taip, kad antrą dieną sūrį būčiau atidavusi tiesiai jauniesiems į rankas, nes niekas tiesiog būtų nesiklausę
Atsakyti
Labutis! hi.gif
Labai idomus puslapelis. good.gif Galima daug idomiu minciu prisigaudyti.
Musu svente tai rugsejo vidury, bet scenariju ipusejau rasyti, svarbiausiai susidaryti reikalingu daiktu sarasa. blush2.gif As zadu, kaip ir Rugsti_uoga elgtis, kai tik atsils orelis, tada per parduotuves pralekti. mirksiukas.gif
O tokiu plunksnu yra pirkti ir bazeje, cia Kaune, kur floristikos reikmenimis prekiauja. Tik nezinau kiek kainuoja. blush2.gif
Geros visoms dienos. bye1.gif
Atsakyti
man teks pasizymeti liepos 11dienele biggrin.gif tai jau beweik visa info susiradus,po kokio menesiuko pradesiu ja igyvendinti,nes laikas praleks laaabai greitai,o kai dar maziukas namie tai suku galva kaip tik viska suspeti,juolab kad wiskas ant mano peciu doh.gif
Papildyta:
beje svotukes,labai nenoriu kartotis,bet kaip ten su tuo tortu is popieriaus? nu radau daug maz kur apie ji aprasyta,bet kaip ji issilankstyt?nu nusaukit mane bet nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(salibaba @ 2009 02 20, 16:53)
gal kurios svociutes viena diena tik pirsliaus?nes as tik viena diena,sunku galvoti kaip viska sukisti i ta viena diena doh.gif plius jaunavedziai nori wisu tradiciju,pirslio korimo ir t.t o kaip suspet?

aš vieną dieną ax.gif bet manau antros dienos į pirmąją negrūsim, korimų nedarysim, nes neįmanoma suspėt... pas mane scenarijus baigiasi su jaunųjų palydėjimu vestuvinei nakčiai blush2.gif

QUOTE(pelze @ 2009 02 21, 11:08)
mums reiktu sarso kada kas darbuojas  ax.gif

aš ruošiuosi liepos 4ai 4u.gif

QUOTE(pekutis @ 2009 02 21, 13:27)
aš dirbsiu liepos 4 ax.gif

dirbsim kartu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(doviler @ 2009 02 21, 11:43)
paieškok parduotuvėse- kioskeliuose kur daro papuošalus, arba yra pirkti karoliukų papuošalams, ten plunksų turėtum rasti  mirksiukas.gif
sėkmės visoms  4u.gif  baltu pavydu pavydžiu tų rūpestėlių  ax.gif  maniškės jau praėjo prieš savaitę

tai pasakok kaip sekesi ,foto imesk bigsmile.gif
Papildyta:
[B]SARASIUKAS
1.maze11-geguzes 2
2.Linarte-geguzes 9
3.rugsti uoga-geguzes 16
4.ingiena-birzelio 20
5.pekutis-liepos 4
6.dowwe-liepos 4
7.salibaba-liepos 11
8.inrinke-rugsejo ?

na va koks saunus sarasiukas gavosi drinks_cheers.gif o dabar tik prisirasys svociutes pacios prie sio sarasiuko mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti