Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - X

loretita2 - labai grazus papuosimai wub.gif

merginos gal duosit minti - dabar man tik dasilo kad muzika tai bus is CD, reiskia visokius jaunuju valsus ir liaudiskas dainuskas reik is kazkur gauti blink.gif gal turit minciu kur jas gauti? juk reiks ne vien sokiams muzikos bet ir i tema prie scenarijaus g.gif tures kazkas but DJ doh.gif
Atsakyti
O stai cia naktiniai jauniesiems, viduryje baltos sirdutes, bus rasomi palinkiejimai tongue.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(murmur @ 2009 02 20, 22:39)
loretita2 - labai grazus papuosimai  wub.gif

merginos gal duosit minti - dabar man tik dasilo kad muzika tai bus is CD, reiskia visokius jaunuju valsus ir liaudiskas dainuskas reik is kazkur gauti  blink.gif  gal turit minciu kur jas gauti? juk reiks ne vien sokiams muzikos bet ir i tema prie scenarijaus  g.gif  tures kazkas but DJ  doh.gif

Dekui. blush2.gif
O tai neturesi muzikantu g.gif Viska is cd grosi, tai tada kazka turi susirasti ir isirasyti pagal ruosiama scenariju. Nes pas mus tai muzikantai grojo, as savo scenariju daviau ir jie mate kas po ko eina. Labai saunius turejau , tai nebuvojokiu problemu
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 02 20, 21:43)
O tai neturesi muzikantu g.gif  Viska is cd grosi, tai tada kazka turi susirasti ir isirasyti pagal ruosiama scenariju. Nes pas mus tai muzikantai grojo, as savo scenariju daviau ir jie mate kas po ko eina. Labai saunius turejau , tai nebuvojokiu problemu

tai va tame ir reikalas, kad bus tik jaunuju tevai, broliai, seserys ir kriksto tevai unsure.gif o vestuviu nori jaunieji graziu, zenijas mano brolis, noriu pasiruost kuo geriau, jauni zmones, neturi daug pinigiuku unsure.gif

butu pigesni muzikantai tai pasamdyciau vietoj dovanos, bet kainos ju...... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2009 02 20, 22:46)
tai va tame ir reikalas, kad bus tik jaunuju tevai, broliai, seserys ir kriksto tevai  unsure.gif  o vestuviu nori jaunieji graziu, zenijas mano brolis, noriu pasiruost kuo geriau, jauni zmones, neturi daug pinigiuku  unsure.gif

butu pigesni muzikantai tai pasamdyciau vietoj dovanos, bet kainos ju...... verysad.gif

Kazin kiek kainuoja dabar, gal vienai dienai ar keliom valandom nebutu brangiai. O seip kur vyks vestuves?
Papildyta:
Gal kam kas patiks ir pasinaudos biggrin.gif

MYLIU - NEMYLIU
Vedantysis prašo visų svečių, sėdinčių prie stalo, pasakyti ką jie myli ir ko nemyli pas kaimyną iš dešinės. Pvz.: "Pas kaimyną iš dešinės aš myliu ausį ir nemyliu peties.". Poto kai visi tai pasako, vedantysis iš eilės prašo pabučiuoti tai ką jie myli ir įkasti ten ko jie nemyli.

KOMPROMITUOJANTYS KLAUSIMAI
Iš anksto paruošiami dviejų tipų lapeliai. Jie turėtų skirtis forma arba iš kitos pusės būti skirtingai. Vieno tipo lapeliuose surašomi įvairūs kompromituojantys klausimai, pvz. „Ar dažnai miegate vienas?“, „Ar būnate neištikimas?“, „Ar mėgstate vaikščioti nuogas?“ ir pan. Ant kito tipo lapelių surašomi universalūs atsakymai, pvz. „Nejaugi aš taip atrodau“, „Tik po sunkios darbo dienos“, „Rizikuoti yra tauru“ ir pan. Žaidimo metu vienas žaidėjas traukia klausimą ir neperskaitęs jo nurodo asmenį, kuris ištrauks atsakymą. Taip kuriami juokingi ir intymūs dialogai

VĖJAS
Dviems žaidėjams ar dviems žaidėjų grupėms, sėdinčioms priešais duodami šiaudeliai. Viduryje ant stalo padedamas vatos gabalėlis. Žaidėjai turi pūsdami šiaudeliais nupūsti vatos gabalėlį į priešininkų pusę

MADŲ ŠOU
Konkurso dalyviai suskirstomi į 2-3 komandas. Kiekviena iš jų turi sukurti naują drabužių kolekciją, besinaudodama renginio vedėjo duotais drabužiais.

BADMINTONAS
Duodamas balionas ir musių muštukai. Tada stoja visi prie starto ir turi atmušinėti jį iki finišo. Laimi tas, kas pirmas pasiekia finišą.

GYVŪNŲ KONCERTAS
Kiekvienam dalyviui piršlys ar svočia pasako kokį nors gyvūno atliekamą garsą.Pvz.; vienam pasako į ausį :Am am“, kitam- „Mekeke“, trečiam- „ Cip cip“, ‚kva kva“, „miau miau“ ir t.t. Tada garsiai sako visiems:“ Šiandien pradėsime koncertą. Kai pasakysiu :“ trys keturi“, Jūs visi kuo garsiau sakysite tai, ką aš Jums pasakiau. Laimės tas, kuris garsiausiai girdėsis“. Ir pasigirsta tokie garsai...Jei sunku prieiti prie kiekvieno žmogaus per vestuves, galite pasidaryti lapelius su užrašytais gyvūnų mėgdžiojimo garsais ir duoti išsitraukti visiems žmonėms.

KAMBARYS
Vienas iš žaidėjų pasako raidę, pvz. S ir visi kiti turi vardinti šia raide prasidedančius daiktus, kurie yra kambaryje, pvz.: stalas, spinta, stiklinė... Laimi tas, kuris paskutinis pasako daiktą ir po kurio jau niekas nebesuranda ką įvardinti

ĮDOMIOS VIETOS
Keliems žaidėjams (trims–penkiems) ant nugarų pakabinami vietų užrašai, pvz. „Viešnamis“, „Gėjų baras“, Tualetas“, „Pirtis“ ir pan. Po to žaidimo vedėjas kiekvieno iš jų klausia – „kodėl tau patinka ten lankytis?“, „kaip dažnai ten lankaisi?“, “ką ten veikia?“, „kokį garsų asmenį norėtum kartu ten pasikviesti“ ir pan. Kitiems žaidėjams būna saldaus juoko.

KLAUSIMAI - ATSAKYMAI
Sukarpomi laikraščiai po skiautę. Tada išdalinami žaidimo dalyviams. Piršlys arba svočia užduoda klausimus, o žaidėjas turi atsakyti. Atsakymas yra jo gautoje skiautėje. Klausimai gali būti labai įvairūs. Piršlys ar svočia sugalvoja patys.Ar tavo meilė tikra? Kuo baigėsi paskutinis tavo susitikimas su draugu? Kiek kainavo tavo kvepalai? Kaip įsivaizduoji romantišką savaitgalį dviese? Kokią moterį ar kokį vyrą kviesi į pasimatymą? Kuo vaišintum moterį ar vyrą, užsukusią ar užsukusį į svečius? Kokios dovanosi gėles? Kam prisipažinsi meilėje? Kaip tai padarysi? Ir t.t. Šis žaidimėlis tinka ir gamtoje, ir sugrįžus.

KLAUSIMYNAS
Ar pripažystate daugkartinį išsiskyrimą?
Ar dažnai važiuojate visuomeniniu transportu be bilieto?
Ar keliatės anksti ant savo reikalo?
Ar mėgstate vaikščioti į svečius?
Ar patinka jums lovos gyvenimas?
Ar su malonumu bučiuojate svetimą moterį?
Ar patinka jums meilės istorijos?
Ar turite polinkį mylėtis su svetimomis moterimis?
Ar dažnai nubundate svetimame patale?
Ar dažnai flirtuojate su svetimomis moterimis?
Ar užtenka valios pasipriešinti svetimų moterų meilinimuisi?
Ar jaučiate švelnumą savo uošvei?
Ar užsiimate sportu?
Ar turite įprotį pataikauti savo viršininkams?
Ar mėgstate dovanoti brangias dovanas savo melužėms?
Ar priklausote sąjūdžiui?
Ar dažnai pasiduodate nukrypimui į slidų kelią?
Ar pripažystate nuogo kūno kultą?
Ar pasiduodate staigiam paviliojimui?
Ar slepiate savo amžių?
Ar pasitaiko darbe imtymių santykių su bendradarbėmis?
Ar mėgstate riebius anegdotus?
Ar kišatės į svetimus šeimyninius reikalus?
Ar galima būtų jus pabučiuoti?
Ar dažnai susigundote?
Ar užtenka jėgų ir valios atsisakyti nuo gėrimo?
Ar mėgstate prižiūrėti save?
Ar patinka girtos moterys?
Kada slepiate pinigus nuo manęs?
Ar mylite savo viršininką?
Ar bučiuojatės viešose vietose?
Ar patinka jums atsiduoti meilės jausmams?
Ar jus kalbatės po pusės akto?
Ar turite įprotį susipažinti gatvėje?
Ar dažnai pažadate daugiau negu galite?
Ar dažnai pasiduodate baimei?
Ar traukia jus alkoholis ir nusikaltimai?
Indus ir grindis jus su malonumu plaunate?
Ar mylite savo žmoną?
Ar mėgstate skaniai pavalgyti?
Ar mėgstate moteris ir alkoholį?
Ar mėgstate gyvūnus?
Ar jūs patenkintas?
Atsakymai:
Jei manes labai paprašo.
Apie tai pakalbėsime be liūdininkų.tiktai per išeigines.
Labai gaila bet taip.
Apie tai manęs paklauskite, kai būsiu blaivesnis.
Kodėl užduodate tokius klausimus solidžioje kompanijoje.
Stengiuosi, kad nepamatytų.
Labai, labai.
Jei šitas nereikalauja gydytojo pagalbos.
Susilaikysiu nuo atsakymo, kad nesugadinčiau savo reputacijos.
Kada aš išgėręs – o girtas visada.
Mani įsitikinimai rodo, kad man geriau patylėti.
Jei tėvynė to iš manęs pareikalautų.
Visada kai aš būnu stipriai išgėręs.
Jei tai nereikalauja materialinių išlaidų.
Kiekvieną dieną.
Tiktai per šventes.
Tiktai neduodat.
Dėl kilnaus reikalo rizikuoju.
Labai keblus klausimas.
Mane labiau domina kiti klausimai.
Žinant mano vaikystę jums turėtų būti gėda užduoti tokius klausimus.
Kartais kai būna nemalonumai darbe ar šeimoje.
Jūsų nuosavybėje.
Tiktai nubudęs naktį.
Aš į kvailus klausimus principe neatsakau.
Tai yra natūralus dalykas.
Be šito aš neįsivaizduoju savo gyvenimo.
Į politinius klausimus neatsakau.
Tai priklauso nuo jūsų.
Lyg ir taip lyg ir ne.
Tiktai kraštutinais atvejais.
Tiktai sapne.
Aš priešinuosi tiek, kiek leidžia jėgos.
Prašau manęs nestatyti į nepatogią padėtį.
Tiktai po pachmielkos.
Tai mano hobis.
Finansinė padėtis man šito neleidžia.
Kiekvieną naktį.
Šito nebuvo ir negali būti.
Principe ne, bet kaip išimtis taip.
Gal būt kada nors po išgertuvių.
Tiktai, kad niekas nematytų.
Šis reikalas įaugęs į mane nuo pat vaikystės.
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 02 20, 21:49)
Kazin kiek kainuoja dabar, gal vienai dienai ar keliom valandom nebutu brangiai. O seip kur vyks vestuves?

vestuves bus jaunosios tevu namuose, sodyboj kaime. Vasara vyks vestuves, kieme statysim palapine, ten ir vyks balius g.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2009 02 20, 22:54)
vestuves bus jaunosios tevu namuose, sodyboj kaime. Vasara vyks vestuves, kieme statysim palapine, ten ir vyks balius  g.gif

Na juo sunkus atvejis, reik kazka mastyt g.gif . ko gero reiks rasytis i cd ir kazkam buti DJ. Juk kazkokia aparatura tai turesit? doh.gif oi galvos skausmas tau. Bet neliudek 4u.gif bus gerai
Atsakyti
Nu matyt muzikantams tikrai teks bent rėmus palikt. Dar keliose atrakcijose juos norėsiu įtraukt, kad man padėtų. Tikiuos suprasim vieni kitus.

Oj, mano mažiui dantys ko gero pirmieji kalas, tai vaje vaje nusivarau sad.gif

pelze, faini sijonai thumbup.gif

murmur,sunki situacija. Jei moki torrentais naudotis, gal ką parsisiųstum. Valsui ką nors iš Štrauso valsų gal rastum. Įmesk paiešką waltz ir turėtų pavykti.

Dėl židinių. Aš darysiu apie 22val, ir prieš tai būtinai bus pertraukėlė su šokiais, parūkymais, kad ne taip į akis kristų kad tėvų nėr prie stalo. Kol vyks šokiai, ant stalų uždegsiu žvakeles. Ir susėdus svečiams, užgesinsim šviesas (paprašysiu padavalkų, kad čia man pagelbėtų).
O per mano pačios vestuves tai židinį darė iš kart po sveikinimų, atnešė mums tėvai po fakelą (tą, kur būna po kelis litus), perėmėm mes tuos fakelus ir nuėjom prie židinio (tam restorane kur šventėm buvo tikras židinys), o ten dar vienas toks fakelas, tai jį patys ir uždegėm. Man tai fainai taip buvo, bet va, dabar ir neturim tokio kaip šeimos židinio sad.gif

Ir klausimuks dar vienas. Kur rasti gražų ir nebrangų albumą linkėjimams rašyti? Jaunoji labai pageidauja tokios atrakcijos antrą dieną.

Etiketes buteliams tai mano jaunoji pati darosi, nes dirba reklamos agentūroj dizainere. Dar jai pasiūliau kad dovanų svečiams pasimaketuotų ir pasidarytų kalendorius nuo vestuvių datos metams, ir antroj pusėj įdėtų vestuvių metinių sąrašą su prierašu "Lauksim jūsų sveikinimų vestuvių metinių porgom". Tai jai visai patiko šita idėja.
Ech, noris jai siurprizų daug, kiek kartu pasidarytume....
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2009 02 20, 20:54)
vestuves bus jaunosios tevu namuose, sodyboj kaime. Vasara vyks vestuves, kieme statysim palapine, ten ir vyks balius  g.gif

na manau turetu tuo uzsimti jaunuju artimiausi brolei seserys,gi jus su vyru tai nespesit visko g.gif kaskiek tuo klausimu ir jaunieji turi manau rupintis g.gif gi sveciai tai ju... blink.gif
Atsakyti
Labukas, aš skaitau skaitau ir suprantu, kad mes čia tiesiog tobulumų norim, nežiūrint to jai tam teks ir per galvą verstis.
Atsakyti
nu ot - vakar vakare tokia zinia cia buvau sukurpus, bet internetas biski striginejo - ziurau... ner mano viso meno doh.gif
nu nieko, bandau isnaujo - dekui uz grazius zodzius apie mano sijonus smile.gif nu jie siaip paprasti labai, medziaga tai kaip veliumas jaunosios kad buna - nuejau i medziagu parduotuve ir pacia pigiausia nusipirkau blush2.gif nes juk vistiek tik tam kartui istikruju. O kainuoja tai nezinau kiek lietuvoj kainuoja, nes as tai anglijoj esu. bet tikiu, kad ir lietuvoj nebrangi ta medziaga turi buti ir turetu buti visose audiniu parduotuvese, dar reikia gumos ir siulu - susiuvi taip kad vienas krastas uz kita butu ilgesnis (nu as cia taip dariau ir kad liktu vietos gumai ivert - psio baigta thumbup.gif

murmur - tu nepergyvenk, tikrai gi mes cia nei profesionales nei ka - dusia atiduosi ir pamatysi kaip viskas bus gerai!!! o manau atsiras dar kas ir prie taves prisijunks is musu - juk tikrai daug ka ta krize liecia g.gif pasikalbek su jaunaisiais, neviska gi ir padarysi, manau reikia taikytis prie to, kad nebus daug zmoniu... as tai ir siaip nupusau - sapnavau sianakt kad jau vestuves, o as sakau ne ne juk tik liepa, as dar nieko nepasidariau doh.gif

o si savaitgali kas dirba??? mums reiktu sarso kada kas darbuojas ax.gif

Atsakyti
QUOTE(pelze @ 2009 02 21, 12:08)
nu ot - vakar vakare tokia zinia cia buvau sukurpus, bet internetas biski striginejo - ziurau... ner mano viso  meno  doh.gif
nu nieko, bandau isnaujo - dekui uz grazius zodzius apie mano sijonus smile.gif nu jie siaip paprasti labai, medziaga tai kaip veliumas jaunosios kad buna - nuejau i medziagu parduotuve ir pacia pigiausia nusipirkau  blush2.gif  nes juk vistiek tik tam kartui istikruju. O kainuoja tai nezinau kiek lietuvoj kainuoja, nes as tai anglijoj esu. bet tikiu, kad ir lietuvoj nebrangi ta medziaga turi buti ir turetu buti visose audiniu parduotuvese, dar reikia gumos ir siulu - susiuvi taip kad vienas krastas uz kita butu ilgesnis (nu as cia taip dariau ir kad liktu vietos gumai ivert - psio baigta  thumbup.gif

murmur - tu nepergyvenk, tikrai gi mes cia nei profesionales nei ka - dusia atiduosi ir pamatysi kaip viskas bus gerai!!! o manau atsiras dar kas ir prie taves prisijunks is musu - juk tikrai daug ka ta krize liecia  g.gif  pasikalbek su jaunaisiais, neviska gi ir padarysi, manau reikia taikytis prie to, kad nebus daug zmoniu... as tai ir siaip nupusau - sapnavau sianakt kad jau vestuves, o as sakau ne ne juk tik liepa, as dar nieko nepasidariau  doh.gif

o si savaitgali kas dirba??? mums reiktu sarso kada kas darbuojas  ax.gif

o as maniau, kad as viena tokia nupusus sapnuoju kosmaru,s kad vyskta vestuve,s o as nieko nepasiruosusi...

Papildyta:
O as maniau, kad as viena tokia nupususi sapnuoju kosmarus, kad vestuves jau vyksta, o as nieko nepasiruosusi, nieko nesuplanavusi ir jokiu "pribumbasu" nepasiemusi laugh.gif
pairodo ir kitoms ta pati baime kokia tai uzslepta giliai smegenyse tongue.gif blink.gif
Atsakyti
sveikos, jungiuos prie tu, kurios jau vestuves sapnuoja biggrin.gif Vakar pasidariau daugmaz darbu grafikeli ka kada padaryti reikia, ka nusipirkti, tai oi oi kiek darbelio laukia. O vestuves geguzes 2 (turejo but birzelio 6, bet paankstino, nes jaunosi suzinojo, kad laukiasi

sijonukai labai faini, ir man reiks tokius pasidaryti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti