Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - X

Sveikos 4u.gif ,
Mokslai uzpuole, tai nera laiko visai vestuvems ruostis.
Kas del zidinio inesimo, tai bent per musu vestuves buvo jis per antra uzsedima, nes per pirma uzsedima, ten ir taip visokiu reikalu yra ner kada ji inesti, o zmones prie stalo norisi laikyti kuo trumpiau. As ir darysiu per antra uzsedima, tik manau nedarysim kad inestu teveliai zidini, o tiesiog ji padesime ant stalo, paskaitysiu kokius grazius zodelius ir teveliai uzdegs zvakutes ir perduos jauniesiems kad jie uzdegtu zidinuka, pas mus irgi taip dare, nereikia ten niekam vaiksciot ir viskas labai paprastai.
Zidiniu tai eisiu paieskoti per visas senamiescio parduotuves, bohemijoj paziuresiu, dabar savaitgali vaziuosiu i Rumsiskes i uzgavines tai ten dar paziuresiu, seip su jaunaja derinu, jai visada parodau kad issirinktu, nenoriu savo nuoziura rinkti.

QUOTE(salibaba @ 2009 02 20, 11:45)
Sweikos merginos ir busimos svociutes ar jau buwusios jomis lotuliukas.gif esu dar naujoke jusu forume bet jau dabar negaliu jumis atsizaweti kiek cia wisokiu nuostabiu jusu minciu,saunuoles!!!  4u.gif labai norejau paprasyti gal kas galit man paaiskinti kaip daryti saldainiu popierelius su jaunuju foto,nes man visvien neaisku kaip ten kas,gal kad blondine biggrin.gif  blush2.gif

Saldainius tai as darau su photo shop ir corel draw programomis, visada darau pati nes taip pigiau nei kazkur uzsisakyti, o be to nieks tokiu kaip as darau man nepadarytu tongue.gif arba labai brangiai uzsiprasytu, na kiek dariau tai visi labai patenkinti buvo ir labai patiko visiems.
Atsakyti
rugsti uoga dekui tau labai,pries tawe lenkiu galva biggrin.gif wub.gif as buciau per worda kazkaip bandzius maketuot,o pasirodo per exeli,nu reiks butinai pabandyti kas ten kaip gausis man ax.gif joa is firmu uzsisakineti tai man jau per brangu butu,tu pinigeliu ir taip visokioms smulkmenoms isejna,o dar kiek iseis doh.gif dar karta didelis aciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(salibaba @ 2009 02 20, 14:10)
rugsti uoga dekui tau labai,pries tawe lenkiu galva biggrin.gif  wub.gif as buciau per worda kazkaip bandzius maketuot,o pasirodo per exeli,nu reiks butinai pabandyti kas ten kaip gausis man ax.gif joa is firmu uzsisakineti tai man jau per brangu butu,tu pinigeliu ir taip visokioms smulkmenoms isejna,o dar kiek iseis doh.gif dar karta didelis aciu thumbup.gif

man puikiausiai pavyko Worde biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, svociutes! biggrin.gif
As tai saldainiu popierelius, sampano etiketes per SM paslaugas visada uzsisakau. blush2.gif Nera brangu... Zinoma, kai viska pradedi skaiciuoti... doh.gif
Kazkaip man labai patinka tos mamytes darbeliai. Pati nelabai turiu laiko tokiais dalykais uzsiimti. blush2.gif
Geros visoms dieneles. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2009 02 20, 14:06)
Sveikos, svociutes! biggrin.gif
As tai saldainiu popierelius, sampano etiketes per SM paslaugas visada uzsisakau. blush2.gif Nera brangu... Zinoma, kai viska pradedi skaiciuoti... doh.gif
Kazkaip man labai patinka tos mamytes darbeliai. Pati nelabai turiu laiko tokiais dalykais uzsiimti. blush2.gif
Geros visoms dieneles. mirksiukas.gif

o gal galetum pasakyt, pas ka dareisi?
Atsakyti
Pas Kondraciuka (Laura) mirksiukas.gif . Man patinka kaip ji dirba. ax.gif
Atsakyti
na jeigu nera jau taip brangu gal ir man teks jos paprasyti 4u.gif ech dar ttiek galvojimo,kad kolkas tie saldainiai nelabai galvoj biggrin.gif gal kurios svociutes viena diena tik pirsliaus?nes as tik viena diena,sunku galvoti kaip viska sukisti i ta viena diena doh.gif plius jaunavedziai nori wisu tradiciju,pirslio korimo ir t.t o kaip suspet? verysad.gif
Atsakyti
nu , as bandau idet savo sijonus - bais nesijuokit nes ir sijonai siaip sau - bet tam kartui tikrai tiks, o ir nuotraukos dar geresnes blush2.gif

user posted image

http://s200.photobuc...nt=sijonas1.jpg
Papildyta:
siaubas, viena idejau - kitos - niekaip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelze: 20 vasario 2009 - 17:27
Liuks sijonukai. thumbup.gif As tai is karto ir sokeja su siuo sijonuku isivaizduoju. hihihi.gif Tikrai bus smagi atrakcija. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pelze @ 2009 02 20, 18:27)
nu , as bandau idet savo sijonus - bais nesijuokit nes ir sijonai siaip sau - bet tam kartui tikrai tiks, o ir nuotraukos dar geresnes  blush2.gif
user posted image
http://s200.photobuc...nt=sijonas1.jpg
Papildyta:
siaubas, viena idejau - kitos - niekaip

o is kokios medziagos tie sijonokau ? kur gavai ir kiek kainuoja ? lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos svociutes 4u.gif

as dar tik pradedu scenariju deliotis, tiksliau deliojausi, kol suzinojau kad is dideliu vestuviu beliko 20 artimiausiu zmoniu svente (krize gi) blink.gif nebus muzikantu, bet vestuves tai bus, o mes busim pirsliais, dabar man ant peciu visa sventes sekme kabo doh.gif doh.gif pasimetus esu ir nezinau nei ka nei kaip daryt, daug kas is standartinio scenarijaus netinka, nes nebus nei pamergiu nei pabroliu, dauguma sveciu vyresnio amziaus, labai nepavaikysi, vienu zodziu surrender.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikutes, sveikutes kazkaip senokai buvau cia, tai jau prirasiusios oi oi kiek.
Zidinuka mes darem prie antrojo uzsiedimo. Tevams nereikejo keltis, o padavem jiems zvakes pasventintas baznycioi( taip jie norejo) ir uzdege vaiku zidini, muzikantai grojo ir tyliai dainavo:STOK ANT AKMENELIO.
Sinukai tavo bus labai faini ir gerai atrodys sokant, nes medziagos daug sudejai thumbup.gif
Papildyta:
Stai mano zidinukas ir sampano buteliu papuosimas
user posted image
Atsakyti