Mokslai uzpuole, tai nera laiko visai vestuvems ruostis.
Kas del zidinio inesimo, tai bent per musu vestuves buvo jis per antra uzsedima, nes per pirma uzsedima, ten ir taip visokiu reikalu yra ner kada ji inesti, o zmones prie stalo norisi laikyti kuo trumpiau. As ir darysiu per antra uzsedima, tik manau nedarysim kad inestu teveliai zidini, o tiesiog ji padesime ant stalo, paskaitysiu kokius grazius zodelius ir teveliai uzdegs zvakutes ir perduos jauniesiems kad jie uzdegtu zidinuka, pas mus irgi taip dare, nereikia ten niekam vaiksciot ir viskas labai paprastai.
Zidiniu tai eisiu paieskoti per visas senamiescio parduotuves, bohemijoj paziuresiu, dabar savaitgali vaziuosiu i Rumsiskes i uzgavines tai ten dar paziuresiu, seip su jaunaja derinu, jai visada parodau kad issirinktu, nenoriu savo nuoziura rinkti.
QUOTE(salibaba @ 2009 02 20, 11:45)
Sweikos merginos ir busimos svociutes ar jau buwusios jomis esu dar naujoke jusu forume bet jau dabar negaliu jumis atsizaweti kiek cia wisokiu nuostabiu jusu minciu,saunuoles!!! labai norejau paprasyti gal kas galit man paaiskinti kaip daryti saldainiu popierelius su jaunuju foto,nes man visvien neaisku kaip ten kas,gal kad blondine
Saldainius tai as darau su photo shop ir corel draw programomis, visada darau pati nes taip pigiau nei kazkur uzsisakyti, o be to nieks tokiu kaip as darau man nepadarytu arba labai brangiai uzsiprasytu, na kiek dariau tai visi labai patenkinti buvo ir labai patiko visiems.