Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - X

QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 02 18, 20:32)
na as is vis zadu muzikantam ta pacia diena iduot scenariju kai per vestuves susitiksim. ir kiek kalbejau us pazystama viena ji nekarta ejus tai visad sake vestuviu diena su muzikantais tartusi, mano nuomone jei jau taip reikia su tais muzikantais scenariju derint tai galima paskutine savaite pries vestuves kam jiem ankciau tavo scenarijus juk jie kiekviena savaitgali vestuves ir manau per savaite spes prie tavo scenarijaus prisitaikyt. na cia as taip galvoju.... 4u.gif

Su tuo pagrindiniu kai telefonu kalbėjau, tai supratau, kad jiem svarbu žinot ką aš maždaug ruošiuos, o kur jau jiem ruoštis, kad nesidubliuotume. Apie juos pasakojo, kad jie tokių jumoristinių bajkių ruošias, dovanas svečiam perka.
Manau ir man geriau žinot, ką jie gali, kur galiu jais pasitikėt, o kur jau pačiai reik viską nuo a iki z ruoštis.
Jei bus tokie muzikantai kaip kad per mano brolio vestuves, tai geriau jau susiderint, nes bus vienas galas trauks kitą galą, ir bus ne balius, o varžytuvės.
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 02 18, 16:48)
viskas gerai kai eini ne pirma karta o kai pirma tai viska manu drebes:D

ėjom pirmą kartą. Scenarijų turėjau pintinėj po stalu, kad ko neužmirščiau lotuliukas.gif Bet skaityt nereikėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 02 18, 22:56)
Su tuo pagrindiniu kai telefonu kalbėjau, tai supratau, kad jiem svarbu žinot ką aš maždaug ruošiuos, o kur jau jiem ruoštis, kad nesidubliuotume. Apie juos pasakojo, kad jie tokių jumoristinių bajkių ruošias, dovanas svečiam perka.
Manau ir man geriau žinot, ką jie gali, kur galiu jais pasitikėt, o kur jau pačiai reik viską nuo a iki z ruoštis.
Jei bus tokie muzikantai kaip kad per mano brolio vestuves, tai geriau jau susiderint, nes bus vienas galas trauks kitą galą, ir bus ne balius, o varžytuvės.

O as pernai tai gal menesi pries su vienu muzikantu is grupes susitikau, aptarem, palikau scenariju, ir paprasiau, kad iki kito susitikimo, paskaitytu, pasizymetu kokias pastabas ir pan. iterptu i ji savo bajeriukus kokius.
O savaite ar dvi pries vestuves susitkom ir viska smulkiai aptarem mano scenariju.. ir per vestuves vadovavosi mano scenairjumi, aisku kai kur iterptdami savo kazka,

O siai metais ir manau gal koki menesiuka pries susitiksim ir aptarism, juk vistiek ir jie turi savo scenariju, tad reiktu abiem pusem prisiderinti, jeigu reikes kazka pakeisti ar pan.
Atsakyti
Sveikos visos svočios, piršlienės!

Visoms noriu pasakyti didelį AČIŪ, kad yra tokia sukurta tema, ir kad joje dalinatės savo patirtimi, informacija bei vestuvių scenarijais!!!
JŪS ESAT ŠAUNUOLĖS!!! 4u.gif

Šioje temoje skaitinėju ir aš, nes noriu padėti savo būsimai svočiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 02 18, 21:56)

na tada taip is tikro gal ir gerai butu taip... Tik kai pagalvoju apie savo varianta tai man jau baisu daros nes jaunieji patys nezino kada su muzikantais susitiks vos na kad tipo zada per vestuves juos pirma kart pamatyt tai net nzn ka daryt man... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(vaiduuse @ 2009 02 19, 07:30)
ėjom pirmą kartą. Scenarijų turėjau pintinėj po stalu, kad ko neužmirščiau  lotuliukas.gif Bet skaityt nereikėjo  biggrin.gif

na man kai ka reikes skaityt tai tikrai turesiuu scenariju po ranka bet aisku stengsiuos kiek imanoma viska savais zodziai kuo paprasciau ir nuosirdziau.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, svociutes! mirksiukas.gif
Norejau pasiteirauti, ar seimos zidinuka kursit is karto, kai susesit uz stalo, ar dar po keliu tostu? Skaiciau, kad zmones ivairiai daro. Atsimenu, musu seimos zidinuka iziebem 24 val. Dabar mastau, kad seima juk jau susikurusi, tai ar tikslinga laukti 24 val.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2009 02 19, 13:46)
Sveikos, svociutes! mirksiukas.gif
Norejau pasiteirauti, ar seimos zidinuka kursit is karto, kai susesit uz stalo, ar dar po keliu tostu? Skaiciau, kad zmones ivairiai daro. Atsimenu, musu seimos zidinuka iziebem 24 val. Dabar mastau, kad seima juk jau susikurusi, tai ar tikslinga laukti 24 val.? g.gif

Aš kiek žiūrėjau juostų ir perskaičius tikrąją židinio reikšmę esu linkusi kurti iš karto, bet žiūrėsi jaunūjų nuomonės.
Atsakyti
sveikos, ikeliu zidini, kuri gavom per savo vestuves, jis yra isgraviruotas (musu vardai ir data). Gaila, bet neturiu vestuvines nuotraukos, nes buvo labai graziai gyvom gelem papuostas, daug geriau atrode.

[attachmentid=170614]

kazkas klause kada geriau inesti zidini, is pradziu galvojau per pirma uzsedima po karsto, bet muzikantai mane atkalbejo, sako labai negraziai atrodo, kai visi sedi prie stalo, tada tevai keliasi nuo stalo (tuo momentu sveciai pradeda dometis kur jie iseina ir t.t.), eina pasiimt zidinio. Tipo gaunasi truputi balaganas. Jie patare mums po pertraukos per antra uzsedima. Visi suseda, o tevai iskarto pasiruosia zidini, uzgesinam sviesas ir ieina tevai su deganciu zidiniu. Tai turbut mes taip darysim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maze11: 19 vasario 2009 - 15:02
aga turbut geriausei per antra uzsedima ax.gif reiks ir man taip susireguliuoti ax.gif
Atsakyti
oi, man vaiku atostogos tai as kazkaip uzsikasiau darbais cia, biski zemiskesniais nei vestuves doh.gif
aciu uz pasaka - paskaiciau, bet kai as prie zemaiciu tai man nelabai tinka mirksiukas.gif

del sijonu tai as pala kaip cia pasakyt kiek tos medziagos sunaudojau vienam g.gif apie 2 - 2,5 metro ilgio bet 2 sijonams, nes buvo bais plati ir kirpau ja perpus is plocio. Tai jei 6 reikia sakyciau 6 metru minimum, gausis tokie nieko, nu dar priklauso nuo vaikinu gabaritu lotuliukas.gif o jei 7.5 metro tai turetu gautis gerai jau pasibangave. nuotrauka ryt badysiu idet, nes kazkaip nenusifotkinau as ju smile.gif as bais paprastus siuvau blush2.gif
Atsakyti
Sweikos merginos ir busimos svociutes ar jau buwusios jomis lotuliukas.gif esu dar naujoke jusu forume bet jau dabar negaliu jumis atsizaweti kiek cia wisokiu nuostabiu jusu minciu,saunuoles!!! 4u.gif labai norejau paprasyti gal kas galit man paaiskinti kaip daryti saldainiu popierelius su jaunuju foto,nes man visvien neaisku kaip ten kas,gal kad blondine biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(salibaba @ 2009 02 20, 11:45)
Sweikos merginos ir busimos svociutes ar jau buwusios jomis lotuliukas.gif esu dar naujoke jusu forume bet jau dabar negaliu jumis atsizaweti kiek cia wisokiu nuostabiu jusu minciu,saunuoles!!!  4u.gif labai norejau paprasyti gal kas galit man paaiskinti kaip daryti saldainiu popierelius su jaunuju foto,nes man visvien neaisku kaip ten kas,gal kad blondine biggrin.gif  blush2.gif

as darausi juos pati, aisku galima uzsakyti kad padarytu kokia firma, bet jie brangus tuomet gaunasi..
O visai paprastai darau, isimatuoju saldainio matmenis, exelyje pasidarau maketuka, ikeliu apkarpyta jaunuju nuotraukele ir pritaikau koki paveiksliuka, ar kas tik sauna i galva...
jau pasidariau 4 variantus, galvoju ar is ju viena koki isirinkti, ar visus 4 ir spausdinnti.
tuomet isiskerpu ir apvynioju juo saldainius.. ir viskas... smile.gif
pernai folija apsukau saldainius, ir klijavau kaip etiketes ant vienos ir kitos puses saldainio paveiksliuka.. irgi sauniai ir graziai gavosi.. tik jie buvo humoristiniai, be nuotrauku... o si karta darau rimtesnius ir su nuotrauka..

o kiek esu maciusi firmu darytu popiereliu, tai jau taip nieko ypatingo, kad nesinori uz nieka pinigelius moketi... tik gal ten popierius koks nors ypatingesnis, bet jo keliones galas vistiek siuksliu deze..
Atsakyti