Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - X

QUOTE(Varėnė @ 2009 02 17, 19:11)
Pasaka dzūkiška  biggrin.gif
Labai linksma, bet sakyčiau, per ilga  g.gif

man irgi ilgoka bet labai linksma ir sakyciau gyvenimiska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 02 17, 20:18)
man irgi ilgoka bet labai linksma ir sakyciau gyvenimiska smile.gif

tai čia geriausiu atveju tik į laikraštį dėt cool.gif nes reikia pačiam skaityt ,kad suprastum doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 02 17, 19:51)
tai čia geriausiu atveju tik į laikraštį dėt  cool.gif nes reikia pačiam skaityt ,kad suprastum  doh.gif

tai jau tikrai:)
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 02 17, 19:51)
tai čia geriausiu atveju tik į laikraštį dėt  cool.gif nes reikia pačiam skaityt ,kad suprastum  doh.gif

na pas mus Dzūkijoj suprastų biggrin.gif Tik klausimas, kas klausytų tiek laiko biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas ar matėt kur gražių šeimos židinių pirkt?
Ir pasidalinkit idėjomis ką organizuosit slėje per žaidumus? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 02 18, 09:22)
Labas rytas ar matėt kur gražių šeimos židinių pirkt?
Ir pasidalinkit idėjomis ką organizuosit slėje per žaidumus? doh.gif

Saleje per zaidimus organizuosiu zaidimus lotuliukas.gif gal dar pavyks gulbiu ezeras.

O visus savo turimus zaidimus esu sudejusi IX temoj, o vestuvems tereikia is ju atsirinkti idomiausius smile.gif

O zidinuko dar neieskojau, nors reiktu.. tad irgi lauksiu komentaru, kas ka kur grazaus mate ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Manau bus gražių židinių per Kaziuko mugę. Tik kažin, kokiom kainom. g.gif
Atsakyti
user posted image aš tokią žvakidę (lelijos formos)esu gavus dovanų,kažin kaip ji vietoj aukuro būtų g.gif mačiau visokių dydžių yra ax.gif po to galėtų pagal paskirtį panaudot g.gif
Papildyta:
merginos,o kiek reikia maždaug tiulio vienam sijonui g.gif man kažkur 6 vnt reikės mažiausiai doh.gif
pelze,tu jau siuvai,gali įmest foto sijono ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 02 18, 08:53)
user posted image  aš tokią žvakidę (lelijos formos)esu gavus dovanų,kažin kaip ji vietoj aukuro būtų  g.gif mačiau visokių dydžių yra ax.gif po to galėtų pagal paskirtį panaudot  g.gif
Papildyta:
merginos,o kiek reikia maždaug tiulio vienam sijonui  g.gif  man kažkur 6 vnt reikės mažiausiai  doh.gif
pelze,tu jau siuvai,gali įmest foto sijono ? ax.gif

o kur matei tokiu leliju?
beja kaskurioj temoj viena svociute rasius kad laibai graziu bazese yra zidiniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingiena @ 2009 02 18, 10:54)
o kur matei tokiu leliju?
beja kaskurioj temoj viena svociute rasius kad laibai graziu bazese yra zidiniu mirksiukas.gif

mačiau "Žiedūnėj" mirksiukas.gif tai ten yra visokiausių doh.gif bet aš kažkaip galvoju kur po to tą aukurą padės g.gif tokį tai bet kur vietoj žvakidės pasidėsi blush2.gif nu dar bus matyt ką nupirksiu cool.gif
Atsakyti
Oi atsiprašau, už klaidas, košmaras, kokia gėda blush2.gif
O kas čia per Žiedūnė?
O aš bazėje nieko gero nemačiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 02 18, 11:26)

O kas čia per Žiedūnė?

Marijampolėj čia tongue.gif
Atsakyti