sveikutes visos naujuose namuose - pliurpiam toliau, tik nepamirstam nauju ideju
del gulbiu ezero - as galvoju darysiu taip: iskart po 12 sakysiu, kad jaunuju pasveikinti atvyko nu ka as zinau koks garsus sokiu kolektyvas - sikviesiu visus kazkur, nu tikriasia i sokiu aikstele ar panasiai ir paprasysiu muzinaktu pradeti groti anciuku soki tai soks pamergeles

ir tada jau muzikantai keicia i gulbiu ezera ir iskrenda gulbinai

Nezinau, man atrodo turetu but gerai - nu visos sako kad gerai buna. Sijonus as tai siaip labai paprastus darau - tiulio medziagos nusipirkau baltos, dedu 3 sluoksnius skirtingo ilgio (siaip jie neilgi, nes as neliepsiu kelniu mautis, tik sakysiu atsiraitokit auksciau keliu ir sijona ant virsaus) tai va, susiuvu ir tuopaciu padarau vieta gumai - iveriu guma - psio sijonai liuks

man jau paciai patinka
del metaliniu tauriu - o as nusipirkau jas, as tokias sidabru dengtas tipo ir jos yra kaip taure bet kai issiskiria tada sirdutes dvi gaunas

man garzu, bet tik kaip dekoro detale ar tiesiog staigmen jauniesiems, nes maniskiai taures uzsisake patys, pasipuose jas, tai man kaip ir atkrenta normalios taures, tai galvojau o is ko tada jiems duotg amtoj ta sampana gert? ir sugalvojau kad nupirksiu tas taures, papuosiu jas gyvom gelem, jei iseis isgraviruosiu vardus ir data ir kai jau gersim po baznycios kazkur ta sampana sakysiu kazka panasaus i tai - gyveni nevisi dalykai yra patogus, kurie yra malonus

ir stai nuo siandien viska turesite dalintis perpus net jei tai ir nebus labai patogu, nors visada labai malonu (Laikysiu tas taures taip, kad atrodytu tik viena) ipils pirslelis sampano ir tada isskirsiu tas taures ir paduosiu kiekvienam po sirdele -taure
nu cia, tokia ideja, kas gausis - dar neaisku, nes laiko daug

tai va, manosios metalines taures bus gamtoje, o paskui jaunieji gales jas pasidet su kitais vestuviu atsiminimais - linkejimu knyga, ziedu pagalvele ir t.t. cia jau ju reikals - dezej ar nat lentynos, nemanau kad kas is ju gers siaip kasdien, nu nebent per vestuviu metine