Įkraunama...
Įkraunama...

Laivuko/jachtos nuoma

sveikutes,
o gal kuri zinot laivuka Kaune, kad talpintu 20 - 30 zmoniu? o gal tokiu isvis nebuna g.gif . na skaiciau, kad hidra talpina apie 20, o idomu didesniu buna dar? buciau labai dekinga uz informacija ax.gif
Atsakyti
"Skaiscio" Trakuose nuomos kaina valandai-1000,-lt. Jis talpina iki 150 zmoniu smile.gif Rytoj mergaites, ikelsiu jo nuotraukele mirksiukas.gif
Atsakyti
Paisrodo man del zinuciu stokos neleidzia ikelti nuotraukos verysad.gif
Atsakyti
O koks dar Trakuose plaukioja laivelis, i kuri tilptu apie 20 zmoniu, ir kuris butu padorios isvaizdos?
Atsakyti
Tai kad nieko padoraus nėra, mes užsisakėm tokią senovinę valtį, berods Bartis, irkluoja du vyrai, per vidurį stalas yra.
O šiaip yra tikrai neblogi laivai su trasalio reklama, bet talpina 10 berods žmonių, o mes atskirai nenorėjom....
Taip kad nelabai yra ką rinktis ax.gif
Atsakyti
Jei kauno mariose tai yra 2 dideli laivai kurie talpina tikrai daug zmoniu gal 100 o kitas daugiau. Vienas Algirdas(mazesnis) kitas lyg Nemunas g.gif Mes tam kur 100zm talpina buvom nuvaziave paziuret tai visai nieko vietos tikrai daug o kaina lyg 240valanda o didesnio 300 valanda. Ir kaip kapitonas aiskino stovejimas vietoj 80lt valanda lyg. Cia jei kas nori plaukt i rumsiskes ar kur ir ten stoves lauks laivas tai po 80lt valanda.
Atsakyti
laba smile.gif mes per savo vestuves planuojam plaukti is minges kaimo kur nors tai norejau patarimo gal zinot koki geresni marsruta kur butu galima nuplaukti g.gif plaukiojimo trukme butu apie 2 val. (rugsejo vidury)
Ir seip gal kas plaukiojot ir patartumet katras ten laivas saunesnis (zmoniu bus 40) dekuj is anksto notworthy.gif
Atsakyti
laba, gal kas galit informuoti, kiek laiko trunka kelione iki rumsiskiu?aciu smile.gif
Atsakyti
o kaip jachtos ar mazesni laiveliai trakuose? gal kas ka zinote? kokios kainos, kaip ispudziai... ?
Atsakyti
Jachtos Trakuose apie 70-80 litų, na žmonių skaičius tai aš tiksliai nepamenu, kiek mūsų tilpo, bet kažkur apie 10. Dar yra trys berods trys laivai su trasalio reklama, tai tie man patiko, tikrai gražūs, labai tvarkingi, super, tai ten telpa 10 žmonių, o kaina 100 Lt. valanda.
Gal dar yra kažkas kito, bet aš daugiau nežinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(llauruze @ 2007 07 17, 14:54)
Jachtos Trakuose apie 70-80 litų, na žmonių skaičius tai aš tiksliai nepamenu, kiek mūsų tilpo, bet kažkur apie 10.

Gal kas nors galetu mesteleti tel. nr. tokios Trakuose nuomojamos jachtos savininku?
Ar geriau vaziuoti ir asmeniskai tartis?
Atsakyti
http://www.trakai.lt...x.php?885325628
cia yra jachtos ir kainos, bet realiai vis tiek reikia nuvažiuot apsižiūrėt.
Atsakyti