Įkraunama...
Įkraunama...

Laivuko/jachtos nuoma

QUOTE(groovy @ 2007 06 13, 13:02)
O čia Kaune? Gal kontaktus galima, jei taip?

Labas rytas biggrin.gif
,, Hidros" kapitono nr : 868812243 Gedas
Taip cia kaune
del kainos tartis, mums 1 val 100 pinigu
Atsakyti
dekui uz kontaktus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutadobke @ 2007 06 15, 15:20)
Labas rytas  biggrin.gif
,, Hidros" kapitono nr : 868812243 Gedas
Taip cia kaune
del kainos tartis, mums 1 val 100 pinigu

O ta Hidra kiek zmoniu talpina? Ar galima ten atsistojus but kaip su talpa?
Mes uzsisakem jachta Linas bet jau imu dvejot kai paziurejau ten but tik susedus ir vietos ne taip jau daug doh.gif
Jau perskaiciau kad talpina 20 zmoniu doh.gif Bet ar realiai tiek is tikruju laisvai telpa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mammy: 20 birželio 2007 - 09:58
QUOTE(mammy @ 2007 06 20, 11:55)
O ta Hidra kiek zmoniu talpina? Ar galima ten atsistojus but kaip su talpa?
Mes uzsisakem jachta Linas bet jau imu dvejot kai paziurejau ten but tik susedus ir vietos ne taip jau daug  doh.gif
Jau perskaiciau kad talpina 20 zmoniu  doh.gif  Bet ar realiai tiek is tikruju laisvai telpa?

Sveika,
kapitonas sako 20 ,
as pries 2-metus buvau vestuvese tai musu buvo 20 + kapitonas su padejeju, yra staliukas ant denio ir viduje, kadangi buvo karsta sedejom lauke, tiesa pasakius pasispaude, bet............. vietos uzteko visiems+ biggrin.gif leidzia pasedeti ant buriu biggrin.gif liuks foto buna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutadobke @ 2007 06 21, 03:21)
Sveika,
kapitonas sako 20 ,
as pries 2-metus buvau vestuvese tai musu buvo 20 + kapitonas su padejeju, yra staliukas ant denio ir viduje, kadangi buvo karsta sedejom  lauke, tiesa pasakius pasispaude, bet............. vietos uzteko visiems+  biggrin.gif  leidzia pasedeti ant buriu  biggrin.gif  liuks foto buna  thumbup.gif

Musu su filmuotoju ir fotografu bus 10, tai tada manau vietos mum uztektu. Reiks vaziuot apziuret jei patiks imsim ir savo jau uzsakyta atsauksim doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Mes vakar uzsisakeme" Skaisti" Trakuose smile.gif Jei kas galvoja apie ji,tai reikia uzsisakyti is anksto, tad nedelskite, nes mes vos gavome mums tinkanti laika smile.gif Jei kam reikes kontaktu kapitono, sakykite smile.gif Mielai padesiu smile.gif
Atsakyti
o man HIDROJ nepatiko ne pries satliuko ant denio tilpo kokie 10 zmoniu tiktai ir kiti liko nuosaly, o jau sedejom ir tai susispaude sad.gif

Atsakyti
QUOTE(Irmule @ 2007 06 27, 13:43)
Sveikutes 4u.gif Mes vakar uzsisakeme" Skaisti" Trakuose smile.gif Jei kas galvoja apie ji,tai reikia uzsisakyti is anksto, tad nedelskite, nes mes vos gavome mums tinkanti laika smile.gif Jei kam reikes kontaktu kapitono, sakykite smile.gif Mielai padesiu smile.gif

O kokia Skaisčio kaina valandai?
O kiek ten žmonių telpa?
Atsakyti
QUOTE(Irmule @ 2007 06 27, 12:43)

Sveika!

Gal galetum informuoti kokia kaina butu nuomos? Idomu ar nuomuoja tik keliom valandom? Ir siaip kaip ten bendras vaizdas to laivelio? Nesu Lietuvoje, tad man kebloka paciai apziureti smile.gif
Atsakyti
Šiaip laivas labai grzžus, aš norėjau rezervuotis, bet jau buvo užimtas tam laikui kuriam man tiko, o kainos net nepaklausiau doh.gif
Tik aš galvoju kad jis pakankamai didelis, tai ir kaina turėtų būti nemaža ax.gif
Atsakyti
Padekit merginos ax.gif gal kas plaukiojo su laivuku Nemunu link Jurbarko? Noreciau jei imanomas toks plaukimas nuo Raudones iki Vilkijos ar panasiai pasiplaukiot per savo vestuves, tik niekur nerandu jokios info g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmule @ 2007 06 27, 12:43)

Labas, gal gali parasyti daugiau informacijos, kiek zmoniu telpa, kaina kokia valandai, bei kaip atrodo?
Atsakyti