Įkraunama...
Įkraunama...

Laivuko/jachtos nuoma

Mano draugai per savo vestuves uzsisake ARAMI.Viskas buvo normaliai,patiko,visiems buvo smagu.Sake,tik kad kapitonas labai didelis bambeklis ir del kainu ir plaukimo laiko labai bambejo.be to dar jaunieji laive fotografavosi,tai isklause nervacijos biggrin.gif O kas nori sutaupyti ir nuomotis jachteles,tai labai nepatartina.Nes butent ta diena nebuvo vejo ir jie pluduriavo Kauno Mariose,o mano draugai smagiai pasiplaukiojo biggrin.gif
Atsakyti
Orientaciniai, siemet kokia 1val kaina plaukimo jachta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(atsringa @ 2007 04 06, 21:52)
Orientaciniai, siemet kokia 1val kaina plaukimo jachta?  smile.gif

Man irgi labai įdomu ax.gif
Atsakyti
O kas esate nuomave laiva Klaipedoje? Konkreciai: Forelle? labai butu idomus atsiliepimai, mes planuojam 3 val pasiplaukiojima - cia tik tiek ir tesis musu svente smile.gif bus trumpai ir aiskiai..
Atsakyti
thumbup.gif na va siandien uzsisakem jachta "Hidra" cool.gif tai va rugpjucio menesiui emem dviem valandom tai mums kainuos 250 lt. jau ir avansa sumokejom 50lt tongue.gif . ten talpina 20 zmoniu sake.na tai buvau isiropstus as i ja tai is isores patiko thumbup.gif ir vietos atrodo turi uztekti, na o viduj kajutej truputuka ir geriau galetu buti, bet sake noeko dulkes nusivalys, savo skudurus issines atseit g.gif , o be to mes viduj kajutej planuojam but tik tuo atveju jei lytu, o siaip planuojam lauke but, mirksiukas.gif tiesa kajuteje jau ir apie 15 zmoniu turetu but ankstoka mano manymu blink.gif na bet tikekimes viskas bus ok. o siaip tai tikrai nebloga ispudi paliko ta "Hidra"
Atsakyti
O čia valanda tai ne atskiriems žmonėms, bet visai grupei tiek kainuoja? Pvz., Aramiu 80Lt valanda, o ne vienam žmogui valanda?
Atsakyti
QUOTE(chaineezas @ 2007 05 02, 21:57)
thumbup.gif na va siandien uzsisakem jachta "Hidra"  cool.gif  tai va rugpjucio menesiui emem dviem valandom tai mums kainuos 250 lt. jau ir avansa sumokejom 50lt  tongue.gif . ten talpina 20 zmoniu sake.na tai buvau isiropstus as i ja tai is isores patiko  thumbup.gif  ir vietos atrodo turi uztekti, na o viduj kajutej  truputuka ir geriau galetu buti, bet sake noeko dulkes nusivalys, savo skudurus issines atseit g.gif , o be to mes viduj kajutej planuojam but tik tuo atveju jei lytu, o siaip planuojam lauke but, mirksiukas.gif  tiesa kajuteje jau ir apie 15 zmoniu turetu but ankstoka mano manymu blink.gif  na bet tikekimes viskas bus ok. o siaip tai tikrai nebloga ispudi paliko ta "Hidra"

o ir mes ,, hidra" paemem ta pati mokesim.
Mums ji patiko, kaip per draugu vestuves plaukiojom, labai fainu foto turiu kaip ant buriu pasodinta buvau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutadobke @ 2007 06 12, 21:56)
o ir mes ,, hidra" paemem ta pati mokesim.
Mums ji patiko, kaip per draugu vestuves plaukiojom, labai fainu foto turiu kaip ant buriu pasodinta buvau  biggrin.gif

O čia Kaune? Gal kontaktus galima, jei taip?
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2007 06 13, 12:02)
O čia Kaune? Gal kontaktus galima, jei taip?

aha ir as dabar galvoju ar cia Kaune g.gif

jei Kaune, tai ir man kontaktus i AZ prasau 4u.gif
Atsakyti
as ir kontaktu noreciau smile.gif aciu
Atsakyti
Kas plaukiojot su Hydra per vestuves, noreciau daugiau info.
vestuves si sestadieni. jei galite sms. 8686 92341.
klausimai tokie - ar uztenka vietos 20 zmoniu
ar patogu
ar yra vietos gerimams
ar saugu

Atsakyti
kodel niekas nieko neatsako verysad.gif unsure.gif
Atsakyti