Mano draugai per savo vestuves uzsisake ARAMI.Viskas buvo normaliai,patiko,visiems buvo smagu.Sake,tik kad kapitonas labai didelis bambeklis ir del kainu ir plaukimo laiko labai bambejo.be to dar jaunieji laive fotografavosi,tai isklause nervacijos O kas nori sutaupyti ir nuomotis jachteles,tai labai nepatartina.Nes butent ta diena nebuvo vejo ir jie pluduriavo Kauno Mariose,o mano draugai smagiai pasiplaukiojo
Orientaciniai, siemet kokia 1val kaina plaukimo jachta?
QUOTE(atsringa @ 2007 04 06, 21:52)
Orientaciniai, siemet kokia 1val kaina plaukimo jachta?
Man irgi labai įdomu
O kas esate nuomave laiva Klaipedoje? Konkreciai: Forelle? labai butu idomus atsiliepimai, mes planuojam 3 val pasiplaukiojima - cia tik tiek ir tesis musu svente bus trumpai ir aiskiai..
na va siandien uzsisakem jachta "Hidra" tai va rugpjucio menesiui emem dviem valandom tai mums kainuos 250 lt. jau ir avansa sumokejom 50lt . ten talpina 20 zmoniu sake.na tai buvau isiropstus as i ja tai is isores patiko ir vietos atrodo turi uztekti, na o viduj kajutej truputuka ir geriau galetu buti, bet sake noeko dulkes nusivalys, savo skudurus issines atseit , o be to mes viduj kajutej planuojam but tik tuo atveju jei lytu, o siaip planuojam lauke but, tiesa kajuteje jau ir apie 15 zmoniu turetu but ankstoka mano manymu na bet tikekimes viskas bus ok. o siaip tai tikrai nebloga ispudi paliko ta "Hidra"
O čia valanda tai ne atskiriems žmonėms, bet visai grupei tiek kainuoja? Pvz., Aramiu 80Lt valanda, o ne vienam žmogui valanda?
QUOTE(chaineezas @ 2007 05 02, 21:57)
na va siandien uzsisakem jachta "Hidra" tai va rugpjucio menesiui emem dviem valandom tai mums kainuos 250 lt. jau ir avansa sumokejom 50lt . ten talpina 20 zmoniu sake.na tai buvau isiropstus as i ja tai is isores patiko ir vietos atrodo turi uztekti, na o viduj kajutej truputuka ir geriau galetu buti, bet sake noeko dulkes nusivalys, savo skudurus issines atseit , o be to mes viduj kajutej planuojam but tik tuo atveju jei lytu, o siaip planuojam lauke but, tiesa kajuteje jau ir apie 15 zmoniu turetu but ankstoka mano manymu na bet tikekimes viskas bus ok. o siaip tai tikrai nebloga ispudi paliko ta "Hidra"
o ir mes ,, hidra" paemem ta pati mokesim.
Mums ji patiko, kaip per draugu vestuves plaukiojom, labai fainu foto turiu kaip ant buriu pasodinta buvau
QUOTE(rutadobke @ 2007 06 12, 21:56)
o ir mes ,, hidra" paemem ta pati mokesim.
Mums ji patiko, kaip per draugu vestuves plaukiojom, labai fainu foto turiu kaip ant buriu pasodinta buvau
O čia Kaune? Gal kontaktus galima, jei taip?
QUOTE(groovy @ 2007 06 13, 12:02)
O čia Kaune? Gal kontaktus galima, jei taip?
aha ir as dabar galvoju ar cia Kaune
jei Kaune, tai ir man kontaktus i AZ prasau
as ir kontaktu noreciau aciu
Kas plaukiojot su Hydra per vestuves, noreciau daugiau info.
vestuves si sestadieni. jei galite sms. 8686 92341.
klausimai tokie - ar uztenka vietos 20 zmoniu
ar patogu
ar yra vietos gerimams
ar saugu
vestuves si sestadieni. jei galite sms. 8686 92341.
klausimai tokie - ar uztenka vietos 20 zmoniu
ar patogu
ar yra vietos gerimams
ar saugu
kodel niekas nieko neatsako