Įkraunama...
Įkraunama...

Laivuko/jachtos nuoma

QUOTE(Forgete @ 2006 05 11, 07:07)
Mum tai grieztai fotografas liepe net atsisakyt tokios minties apie laiva. Nes labai nera ko fotkint, ir jokio veiksmo smile.gif dar ir uzsupt nuotaka gali wink.gif

Bijau kad ne taip supratot - jis ne laivą turėjo omeny, o LAIVELĮ. Tikras didelis laivas, kaip Nemunas ar Algirdas, kurie plaukioja Kauno mariose ar toks, kaip Trakuose - yra labai labai gerai. Vietos per akis, pakanka net šokiams, yra stogas virš galvos net jeigu ir lyja, laivas pakankamai didelis ir nepasakyčiau kad jį suptų. O štai maži laiveliai - taip, patvirtinu, nelaimė, sėdi vestuvininkai susigrūdę ir net pasisukt šonu negali, nieko nevyksta, dar išmetamom dujom smirda.
Tiek kad - dauguma žmonių laivelius painioja su laivais smile.gif
Atsakyti
Mes uzsisakinesjom jachta HIDRA. Max 20 zmoniu. Tiesa jie mus truputuka pavede - atsiunte vietoje saves visai kita laiva blink.gif . Bet Hidra man labai grazi, tik reiketu pasistengti isvengti tokiu nesklandumu
Atsakyti
Mes uzsisakinesjom jachta HIDRA. Max 20 zmoniu. Tiesa jie mus truputuka pavede - atsiunte vietoje saves visai kita laiva blink.gif . Bet Hidra man labai grazi, tik reiketu pasistengti isvengti tokiu nesklandumu

mes per savo vestuves su situo plaukem (pries dvi savaites), siaip tai fainai, tik kad kapitonai buvo girti, tai is [pradziu net galvojom neplaukti. beplaukiant pradejo daryti visokias nesamones- sukineti visaip ta laiva, viskas ka buvom pasideje ant stalo isivarte, pamerges sukneles apsiliejo, mane pradejo pykinti. bet siaip tai buvo smagu, pailsejom po visu stresu, pakaupem jegu baliui, geriau nei po kokius laukus lakstyti.
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2006 09 04, 08:07)
mes per savo vestuves su situo plaukem (pries dvi savaites), siaip tai fainai, tik kad kapitonai buvo girti, tai is [pradziu net galvojom neplaukti. beplaukiant pradejo daryti visokias nesamones- sukineti visaip ta laiva, viskas ka buvom pasideje ant stalo isivarte, pamerges sukneles apsiliejo, mane pradejo pykinti. bet siaip tai buvo smagu, pailsejom po visu stresu, pakaupem jegu baliui, geriau nei po kokius laukus lakstyti.

Ohooo.. po tkių atrakcijų dar ir pailsėt sugebėjot.. blink.gif doh.gif Mane turbūt būtų panikos ir isterijos priepuolis ištikęs.. lotuliukas.gif

Mes plaukėm su ALGIRDU.. smile.gif Nu nerealiai smagu buvo.. wub.gif Kapitonas dar pasitiko su šampanu.. labai maloniai priėmė.. smile.gif Ir oras nusklilo superinis.. wub.gif Nu žodžiu tikrai smagu.. smile.gif O ir vietos labai daug.. smile.gif Nors yra ir dvi kajutės su stalais, kur galima įsikurti.. bet žymiai smagiau (kas be ko) buvo lauke.. smile.gif Didžiulis stalas.. kėdžių padėta.. muzika groja.. ech.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2006 09 04, 08:07)

Labai tikiu, kad taip galejo nutikti. Tiesa sakant ir as apie tai buvau pagalvojus, bet va taip ir neteko isitikint...
Atsakyti
Ohooo.. po tkių atrakcijų dar ir pailsėt sugebėjot..  Mane turbūt būtų panikos ir isterijos priepuolis ištikęs.. 

ka kompanija, tai visa tai nesugadino sventes mirksiukas.gif
Papildyta:
nu cia dabar kas? blink.gif
norejau pasakyti, kad kai kompanija smagi ir faina, tai visa tai tikrai nesugadino nuotaikos ir oras buvo geras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pele @ 2006 09 04, 11:51)
Labai tikiu, kad taip galejo nutikti. Tiesa sakant ir as apie tai buvau pagalvojus, bet va taip ir neteko isitikint...

Pele laaabai grazios tavo nuotraukossss vestuves tiesiog thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif atrodo. Kas buvo jusu fotografas??? kur kelete vestuves???
Atsakyti
Mes plaukiojom Trakuose su SKAISČIIU thumbup.gif labai pailsėjom, paužkandžiavom - žodžiu nesigailim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2006 09 04, 16:03)
Pele laaabai grazios tavo nuotraukossss vestuves tiesiog  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  atrodo. Kas buvo jusu fotografas??? kur kelete vestuves???

Dekui labai ax.gif Ir mes dziaugiames rezultatu.

Musu vestuves vadinose Palanga-Kaunas biggrin.gif (operatorius buvo suzavetas musu vestuviu scenarijumi todel taip ir pavadino musu vestuviu filma thumbup.gif )
Vestuviu ryta fotografavomes Palangoje, po keliu valandu sokom i automobilius ir lekem i Kauna, i ceremonija baznycioje. Vakarine dalis "Romo uoste".
Mus fotografavo Faustas Augustinas is Alytaus.
Atsakyti
QUOTE(T L @ 2006 08 11, 09:16)
Bijau kad ne taip supratot - jis ne laivą turėjo omeny, o LAIVELĮ. Tikras didelis laivas, kaip Nemunas ar Algirdas, kurie plaukioja Kauno mariose ar toks, kaip Trakuose - yra labai labai gerai. Vietos per akis, pakanka net šokiams, yra stogas virš galvos net jeigu ir lyja, laivas pakankamai didelis ir nepasakyčiau kad jį suptų. O štai maži laiveliai - taip, patvirtinu, nelaimė, sėdi vestuvininkai susigrūdę ir net pasisukt šonu negali, nieko nevyksta, dar išmetamom dujom smirda.
Tiek kad - dauguma žmonių laivelius painioja su laivais smile.gif

Plaukem liepos men. Is Minges su 12 vieciu laiveliu, pavadinimo laivuko kazkaip neisidemejau, kaina 60 Lt/val. Buvom 15 zmoniu, nepasakyciau kad buvo labai anksta. Ir nuotrauku graziu buvo, reportaziniu. nu man asmeniskai patiko.
Atsakyti
Mergaitės, kas plaukiojot Kaune, prieš maždaug kiek laiko reikėtų tartis dėl laivo nuomos? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Kovas @ 2006 09 13, 14:01)
Mergaitės, kas plaukiojot Kaune, prieš maždaug kiek laiko reikėtų tartis dėl laivo nuomos?  Ačiū

Cia turbut svarbu, koks laivukas g.gif Mes taremes gal pries pora menesiu, nors maniau, kad derejo kiek anksciau. Nieko - suspejom thumbup.gif Laivas HIDRA
Atsakyti