Įkraunama...
Įkraunama...

Laivuko/jachtos nuoma

QUOTE(llauruze @ 2007 08 08, 23:56)
http://www.trakai.lt...x.php?885325628
cia yra jachtos ir kainos, bet realiai vis tiek reikia nuvažiuot apsižiūrėt.

Aciu, llauruze! 4u.gif ieskosim...
Svarbiausia, kad oras butu palankus buriavimui ax.gif
Atsakyti
Sveikutes
Gal kas plauke nuo is Kauno iki Rumsiskiu? Kiek laiko tai trunka?
Buciau labai dekinga uz informacija 4u.gif
Atsakyti
Labukas. Po truputi planuojame savo šventę, tiksliau renkame idėjas 4u.gif vestuvės planuojamos vasara, nesinori tos ilgai trunkančios tradicinės "veselės". Mane sudomino variantas švęsti vestuves laive. Švediškas stalas, sugalvotas maršrutas su tam tikromis stotelėmis ir pan. Gal kam teko taip sudalyvauti ? Kokie būtų atsiliepimai ? Pliusai? Minusai?
Atsakyti
Labai idomi mintis,bet jei vesele trunka tik viena dienele smile.gif
Atsakyti
Na, aš ir noriu vestuvių vienos dienos. ta diena įsivaizduoju taip, pasiruošimas, bažnyčia, laivelis, visi svečiai ten, plaukiojam, linksminamės, po to parplaukiam ir i kelionę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2007 11 19, 22:53)
Sveikutes
Gal kas plauke nuo is Kauno iki Rumsiskiu? Kiek laiko tai trunka?
Buciau labai dekinga uz informacija  4u.gif

Valanda į vieną pusę ir valanda atgal gryžt
Atsakyti
Mes uzsisakme laiva yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(gintreja @ 2007 12 20, 15:55)
Mes uzsisakme laiva  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

Papasakok placiau bigsmile.gif Nes as irgi ieskau, teisingiau, radau, ir rasiau jiems el.laiska, bet kol kas nieko neatsake. Bandysiu tartis gruodzio pabaigoj, kai busiu LT. As noriu laivo, kuris Traku ezere plaukia www.barta.lt . Tik kazin kodel nieko man neatsako g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deidra @ 2007 12 20, 18:27)
Papasakok placiau bigsmile.gif  Nes as irgi ieskau, teisingiau, radau, ir rasiau jiems el.laiska, bet kol kas nieko neatsake. Bandysiu tartis gruodzio pabaigoj, kai busiu LT. As noriu laivo, kuris Traku ezere plaukia www.barta.lt . Tik kazin kodel nieko man neatsako g.gif

Mes Kaune uzsisakem ta dideli. Tik nezinau, ar Algirda ar Nemuna, nes brangusis uzsakinejo. O apie Trakus tai nezinau nieko, nes nesidomejom, nes mum neaktualu buvo smile.gif
Atsakyti
o kiek Kaune kainuoja?
kokiam laikui užsisakėt? verysad.gif
Atsakyti
Klaipėdoje nedidelėm grupėm pasiplaukiot kainuoja nuo 150 iki 400Lt/h. Jei šventimui, jau su visais svečiais nuo 700 iki 1500Lt/h. Mes patys plaukėm su jaunimu šią vasarą su mažiuku, tai visiems labai didelį įspūdį paliko. Plaukioja po marias ir išplaukia į jūrą.
Atsakyti
Tai kaip ten su tais laivais? Vyksta veiksmas sia vasara kaip ir anksciau? rolleyes.gif
Atsakyti