Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vyras uz mane daug vyresnis

Na dar nežinau ar tai tikrai tas žmogus, manau, kad man dar tikrai reikia stipriai išsilakstyti ir esu per daug jauna žiūrėti rimtai į kokius nors labai rimtus santykius. O ir jam manau, kad gerai kai jau tiek žmonų turėjo jauna šalia, ir nereikalaujanti jokių įsipareigojimų... smile.gif
Labai ačiū, be galo smagu ir svarbu sulaukti padrąsinimo ir teigiamo požiūrio iš aplinkinių. Taigi dar kartą dėkoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muuzika @ 2009 06 18, 20:17)
Na dar nežinau ar tai tikrai tas žmogus, manau, kad man dar tikrai reikia stipriai išsilakstyti ir esu per daug jauna žiūrėti rimtai į kokius nors labai rimtus santykius. O ir jam manau, kad gerai kai jau tiek žmonų turėjo jauna šalia, ir nereikalaujanti jokių įsipareigojimų... smile.gif
Labai ačiū, be galo smagu ir svarbu sulaukti padrąsinimo ir teigiamo požiūrio iš aplinkinių. Taigi dar kartą dėkoju smile.gif

Na va ir pas pačią abejonių yra g.gif tikriausiai jam gardus kasnelis esi ir ta padėtim jis labai patenkintas blush2.gif na kaip sakoma gyvenkim šia diena, o dėl išsilakstymo čia ir individualus dalykas,vienom to reikia,kitom-ne...Pasirink sau geriausią variantą mirksiukas.gif ir pagalvok kokie šiuo metu tavo prioritetai...
Atsakyti
Na šiaip jo.. Nors ir bandau save įtikinti, kad esu labai tikra ir užtikrinta. Bet manau taip tikrai nėra. Nes gal tai yra tiesiog įsitikinimas, kad siekiau tiek laiko ir dabar gausiu. Nes kiek pamenu dar buvau labai jauna mokinukė, kai jį stebėdavau scenoje ir žavėdavausi, vėliau susipažinome netikėtai. Niekada nesitikėjau, kad susipažinsime, nes tiesiog dievinau jo jauną šeimą, žmoną, mažą mergytę. ir maniau, kad jos jam viskas. Bet paaiškėjo, kad taip nėra, o ir panelių reikia.
Dabar esu tiek scenoje, tiek gyvenime, tiek pastoviajame darbe šalia jo. Ir nežinau ar džiaugtis, ir ar tai tikrai Tas tikrasis žmogus, ir ar pati tikrai to noriu... smile.gif
Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 04 01, 16:28)
draugavau su 14 metais vyresniu apie 4 metus. puiku buvo, tikrai. deja, issiskyrem, bet ne del amziaus.. ir tas amzius buvo nieko detas.

Maidenana, tavo postas man sutaupe rasymo biggrin.gif Lygiai tokia pati situacija.

QUOTE(gaudyk @ 2009 03 31, 20:53)
O rimtai tai manau kad geriau rinkciausi kad ir 25 metais vyresni protinga, malonu, issilavinusi vyra

Buvo man tokia labai reali ir grazi galimybe. Vis delto 25 metu skirtumas man pasirode per didelis... Tiesiog neisivaizdavau, kaip vien savo tevams ji pristatyciau, kai mano tete uz ji vos pora metu vyresnis.

Zodziu, mano gyvenime visalaik dominavo vyresni vyrai. Neisivaizduoju (is psichologo perspektyvos), kodel. Bet man tikrai patinka tai, kad su jais jautiesi, na, tooookia dievinama ir nepakartojama. Bendraamziai gal perdaug galimybiu aplink turi? g.gif O istekejau visgi uz 5 metais vyresnio - ilga laika i ji net neziurejau, per jaunas buvo biggrin.gif O dabar kartais pagaunu save galvojant, kas butu, jei kada nors jis susizaves tokia, kuriai dabar 12... doh.gif
Atsakyti
Pagalvojau, gal į temą bus biggrin.gif

Mano svajonių vyras!

1. Gerai atrodo.
2. Žavingas.
3. Turtingas.
4. Moka išklausyti.
5. Sumanus.
6. Gražiai treniruotas kūnas.
7. Stilingai rengiasi.
8. Gerai išauklėtas.
9. Pamalonina siurprizais.
10. Išradingas ir švelnus meilužis.

Mano svajonių vyras – pakeistas aprašymas (32 metai)

1. Gerai atrodo (Pagal galimybes – dar nepraradęs plaukų).
2. Atveria man duris.
3. Turi pakankamai pinigų apmokėti vakarienę.
4. Daugiau klausosi, nei šneka.
5. Juokiasi man pasakojant anekdotus.
6. Gali panešti pirkinius namo.
7. Turi bent viena kaklaraištį.
8. Vertina gerą mano pačios virtą maistą.
9. Nepamiršta svarbios gimtadienio ar kitos sukakties datos.
10. Bent kartą per savaitę vakarieniaujame romantiškoje aplinkoje.

Mano svajonių vyras – pakeistas aprašymas (42 metai)

1. Ne per baisus (plikė - ok).
2. Nepradeda važiuoti man dar neįsėdus į mašiną.
3. Turi nuolatinį darbą – retkarčiais užmoka už pietus restorane.
4. Man šnekant su juo, linksi galva dažniausiai tinkamais momentais.
5. Pasakodamas anekdotus, dažnai atsimena jų atomazgą.
6. Pakankamai treniruotas, kad galėtų perstatyti baldus.
7. Dėvi marškinius, paslepiančius pilvą.
8. Neperka šampano su užsukamu kamščiu.
9. Pasinaudojęs tualetu nepamiršta nuleisti klozeto sėdynės.
10. Skutasi beveik kiekvieną savaitgalį.

Mano svajonių vyras – pakeistas aprašymas (52 metai)

1. Šalina nosies ir ausų plaukus.
2. Viešumoje neraugėja ir nesikaso sėdynės.
3. Ne per dažnai skolinasi pinigus.
4. Neužmiega man pasakojant svarbius dalykus.
5. Ne per dažniausiai pasakoja vieną ir tą patį anekdotą.
6. Pakankamai treniruotas, kad savaitgaliais pasikeltų iš krėslo.
7. Avi kojinėmis iš vienos poros ir dėvi švarias apatinukes.
8. Vertina gerą maistą.
9. Dažniausiai nepamiršta kuo aš vardu.
10. Skutasi bent kas kelintą savaitgalį.

Mano svajonių vyras – pakeistas aprašymas (62 metai)

1. Savo pasirodymu negąsdina mažu vaiku.
2. Prisimena kur yra tualetas.
3. Ne per brangus išlaikyme.
4. Miegodamas knarkia ne per garsiai.
5. Dažniausiai nepamiršta, iš ko juokiasi.
6. Pakankamai treniruotas, kad savarankiškai laikytųsi ant kojų.
7. Dažniausiai dėvi drabužius.
8. Mėgsta lengvai kramtomą maistą.
9. Prisimena, kur pasidėjo savo dantis.
10. Pastebi, kad prasidėjo savaitgalis.

Mano svajonių vyras – pakeistas aprašymas (72 metai)

1. Kvėpuoja.
2. Savarankiškai naudojasi tualetu.

Atsakyti
o sakykit merginos, kaip ten su kvapais? girdejau kad seni vyrai pradeda skleisti specifini kvapa...kai pagalvoju, senas kunas, parodontoze, plike, o dar jei gyvenimo tiesas pradeda porinti...fu...

dar kas slyksciusia, kad tokie gaslus seniai dazniausiai varvina seile del nepilnameciu. kitaip tariant, santykiai tarp jaunos merginos ir senio yra gristi tik senio seksualiniais interesais...

nu nenoriu cia labai issiplest, bet va tokia mazdaug mano nuomone. nors pazistu ir isimciu, bet daznai tai tik fasadas - visi seniai nori dulkinti jaunas ir dar kad jos butu nuo ju visapusiskai priklausomos.
Atsakyti
Na man 20m, maniškiui 30m, senatvinių fanaberijų jokių dar neišlindę, o kvepia jis dabar Gucci kvepalais lotuliukas.gif ,plikumas,žilumas dar taip pat nepasireiškia lotuliukas.gif lotuliukas.gif pasikartosiu: jis ir už dvidešimtmetį geriau atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Borderline @ 2009 06 20, 00:47)
dazniausiai varvina seile del nepilnameciu.

visi seniai nori dulkinti jaunas

Labai jau cia kategoriskai.
Atsakyti
QUOTE(Borderline @ 2009 06 20, 00:47)

dar kas slyksciusia, kad tokie gaslus seniai dazniausiai varvina seile del nepilnameciu. kitaip tariant, santykiai tarp jaunos merginos ir senio yra gristi tik senio seksualiniais interesais...

nu nenoriu cia labai issiplest, bet va tokia mazdaug mano nuomone. nors pazistu ir isimciu, bet daznai tai tik fasadas - visi seniai nori dulkinti jaunas ir dar kad jos butu nuo ju visapusiskai priklausomos.

Taip, vyrai nori dulkinti jaunas, bet nespjauna ir i senes.
Jauna, stangri, naivi kirbina sirdi ir norisi ja buciuot ir visur liesti.
Atsakyti
O plike man apskritai ne problema... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2009 06 20, 11:12)
O plike man apskritai ne problema... rolleyes.gif

Kazkaip manau kad cia tai isvis skonio reikalas. Juk praplinka ir vyrai, kuriu ''seniais'' nepavadintum. Tas pats ir su zilumu. Maniskis zilti po plaukeli pradejo, budamas apie 22-ju. Dabar smilkiniai taip saikingai pasidabruoti. Zavinga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie20 @ 2009 06 20, 08:04)
Na man 20m, maniškiui 30m, senatvinių fanaberijų jokių dar neišlindę, o kvepia jis dabar Gucci kvepalais  lotuliukas.gif  ,plikumas,žilumas dar taip pat nepasireiškia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  pasikartosiu: jis ir už dvidešimtmetį geriau atrodo  biggrin.gif

na čia nėra ko 20-mečio su 30-mečiu lyginti. Pirmasis dar nesubrendęs iki galo, antrasis - pačiame tame amžiuje.
Atsakyti