Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vyras uz mane daug vyresnis

QUOTE(eiwile @ 2009 04 02, 22:09)
1. Mano vyras uz mane vyresnis 11 metu,buvo vedes,turi dukra is pirmos santuokos 10 m.  ax.gif Keistas kai kuriu zmoniu poziuris jei pasakau,kad buvo vedes tai net neisklause puola kaltinti kadangi as jaunesne tai isardziau santuoka  doh.gif Nors mes susipazinome praejus 2 metams po skyrybu  ax.gif

2. Privalumai - issilakstes pasiruoses seimyniniam gyvenimui
3. Trukumai - kaip ir nera kas man nepatiko tai su laiku issiauklejau  tongue.gif

1. A-ha. kaip visada.
2. Ne tik tas. yra daug daugiau.
3. Jie labai "dresiruojami". Ore tiesiog. ir labai pavaldus. i istikimi. ir nuostabus....
Atsakyti
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 03 30, 22:08)
Bendrauti, leisti laiką, mylėtis galima su kokiu nori amžiaus skirtumu. Bet kurti šeimą ir gimdyti vaikus- čia jau reikia ir atsakomybę prisiimti. Anksti likti vaikams našlaičiais - ne pati geriausia perspektyva. schmoll.gif

Turiu viena drauga - daaaug vyresni. Nei buciniu, nei seksiuko nebuve tarp musu nei karto, bet jausmai is jo puses buvo dideli blush2.gif Tai jis nuo pat pradziu pasakes, kad as gyvensiu apie 20 metu dar (+-) ir jei nori but su manim, tai turi ta priimt ir suprast ir kad vaikiukus reikia daryt greitai, nes po to nespesiu uzaugint. Zodziu iskart nuteike realybei.

Draugavus esu ir su siek tiek vyresniais, ir su jaunesniais, nu bet galiausiai issirinkau pora matu vyresni tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Ula @ 2009 02 06, 01:11)

Be to jis buvo tikras namiseda. Jeigu ir eidavo kur, tai tik draugu pakviestas. Tuo tarpu man norejosi su juo ir i restorana ir i bara nueit, pasivaikscioti po parka ar siaip kur paselti. Kelis kartus tempiausi ji ten kur as noredavau, aisku jis nepriestaraudavo, bet deja man norejosi vyro, kuris pats rodytu iniciatyva ir mane kur nusivestu. Deja jam tai suprast buvo be sansu sad.gif

QUOTE(sena niekšė @ 2009 02 06, 17:20)
mano vyras irgi daug vyresnis. nežinau ar nuo amžiaus tai, bet kas susiję su namų ūkiu -- viską tingi juodai. gali stogas įgriūt ir bus dzin. bet linksmybes kokias nors tik padavai doh.gif

MAnau, jau čia ne amžiuje problema, o žmogaus būde smile.gif Juk kitas būdamas ir 20 gali būti namisėda, ar nevykęs namų meistras...
Atsakyti
QUOTE(Adrė @ 2009 02 06, 13:42)
Ghm labai idomi istorija. Maniskis ir kartais leidzia suprasti, jog jis labaiu viska zino, nes "labiau patyres"  doh.gif  Bet pliusai tie, kad nesedi namuose, neburba, neturi senatviniu fanaberiju (uz sita posaki ziauriai pyksta  lotuliukas.gif  ) ir VISADA MAN NUSILEIDZIA, todel gincams niekada nebuna palanki terpe. Dar mane zavi mintis, kad galiu buti rami, jog nepaliks manes susirades kita, nes vyresni vyrai jau paprastai nori pastovumo.
Aisku gali sakyti yra daug visokiu pavyzdziu, bet kolkas nenusiskundziau nei karto saviskiu (tfu tfu tfu)

tai kodel vyresni vyrai iesko jaunesniu moteru? lotuliukas.gif
jei butu pastovumas, tai su ta pacia gyventu iki amzeliaus galo
Atsakyti
Mano draugas uz mane vyresnis 18m, man 21m, jam 39. Kartu jau beveik 4m. Per visa si laika kol esam kartu buvo visko, ir skyremes ir taikemes. Skiriasi kai kurie pomegiai, nuomone. Buvo ir taip, kad nrejau dar issilakstyt, paseliot su draugemis (palakstyt po klubus ir pan), o jis ta nelabai supranta. Neretai pabrezia, kad daugiau gyvenimo nugyveno, todel daugiau patirties turi. Nors daug patyrem ir liudnu ir dziugiu akimirku kartu, bet man su juo yra labai gera. Jauciuosi saugi, kad neiskeis i kita, neieskos meiluzes. Nemoku apsakyt to jusno, bet jauciuosi, kazkaip ypatingai. Su panasaus amziaus vaikinu taip nesijauciu. Nezinau kaip bus po 10m jei vis dar busim kartu, bet dabar mums labai gerai kartu, ir as tuo dziaugiuosi. Meilei amzius nera svarbu. Tokia mano nuomone.
Atsakyti
Gal ir nesvarbu, kol diedai netvirkina septyniolikmeciu vaiku.
Atsakyti
QUOTE(Adrė @ 2009 02 05, 21:59)
Kadangi senoji tema pasieke maksimalu puslapiu skaiciu , pradekime is naujo 4u.gif
Susiburkime visos , kuriu vyrai vyresni uz jus daugiau nei desimt metu smile.gif padiskutuokite kas uz kas pries...Maniskis uz mane vyresnis 20 metu... ir mes laimingi  4u.gif

g.gif poarašyk po 10 metų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(BRAŠKĖ68 @ 2009 05 10, 16:20)
g.gif poarašyk po 10 metų  tongue.gif

Labai apsidžiaugsit, jei parašys "išsiskyrėm dėl amžiaus skirtumo"? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(BRAŠKĖ68 @ 2009 05 10, 17:20)
g.gif poarašyk po 10 metų  tongue.gif

10 laimingo gyvenimo metu, ne tiek jau ir mazai. Ka manai?
Atsakyti
Na matyt kiekvienas laimę supranta skirtingai, man jau tie 20 m. skirtumas būtų nelaimė.
Matyt niekada nesuprasiu kam jaunoms merginoms ar moterims reikalingi pagyvenę vyrai, o jau kai pasako, kad man 20 m., o vyras 40 m. tai jau kažkokiu nesveikumu kvepia, kaip buvo pasakyta replika kažkur, tokiai moteriai reikia pas psichologą, o vyrui pas urologą.
Atsakyti
QUOTE(Fruzina @ 2009 05 11, 10:23)
Na matyt kiekvienas laimę supranta skirtingai, man jau tie 20 m. skirtumas būtų nelaimė.
Matyt niekada nesuprasiu kam jaunoms merginoms ar moterims reikalingi pagyvenę vyrai, o jau kai pasako, kad man 20 m., o vyras 40 m. tai jau kažkokiu nesveikumu kvepia, kaip buvo pasakyta replika kažkur, tokiai moteriai reikia pas psichologą, o vyrui pas urologą.

Kodel "nesveikumu kvepia"? Jeigu tie zmones sugyvena, papildo vienas kita ar tiesiog yra laimingi kartu, tai reikia tik dziaugtis.
Atsakyti
QUOTE(Giddy @ 2009 05 11, 11:36)
Kodel "nesveikumu kvepia"? Jeigu tie zmones sugyvena, papildo vienas kita ar tiesiog yra laimingi kartu, tai reikia tik dziaugtis.

Iš tikrųjų man netrukdo, kaip žmonės gyvena, bet savo nuomonę galiu turėti.
Man toks skirtumas niekada nebus normalus, na gal dar kai žmonės vyresni, tai gal, bet kai 20 m. jauna mergina tvirtina, kad ji laiminga su tokiu vyru, tai doh.gif . Taigi realiai ji net nežino kokia yra laimė su jaunu, nes tokio dar kaip ir neturėjus rimtai.
Atsakyti