Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vyras uz mane daug vyresnis

draugavau su 16m vyresniu... na man tas skirtumas buvo perdidelis ax.gif o gal aš tuo metu buvau perjauna blink.gif jis jau turėjo du vaikus, buvo išsiskyręs ir naujos šeimos kaip ir nenorėjo ax.gif
už tat dabar turi jaunesnį už save tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2009 03 31, 19:53)
lotuliukas.gif Chi chi... tai prisijuokiau skaitydama
Mano vyras uz mane vyresnis 12 metu. Mes kartu jau 10 metu. Kolkas viskas super, tikiuosi kad "senatviniai marazmai" neprasides greit  biggrin.gif
O rimtai tai manau kad geriau rinkciausi kad ir 25 metais vyresni protinga, malonu, issilavinusi vyra negu neapsiplunksnavusi jaunikli.
Manau kad vyresniu vyru didziausias privalumas yra tas kad grubiai tariant jie dazniausiai jau " apdirbti", t.y. kazkas uz tave jau atliko juoda darba ir apslifavo astrius kampus o tau belieka dziaugtis  lotuliukas.gif

as taip pat megstu "na vsio gotovenkoe"...
man irgi tinka vyresni. draugavau su 14 metais vyresniu apie 4 metus. puiku buvo, tikrai. deja, issiskyrem, bet ne del amziaus.. ir tas amzius buvo nieko detas.
Atsakyti
mano irgi uz mane 12m vyresnis, bet neisivaizduoju saves su bendraamziu schmoll.gif
puikiai sutariam ir nematau bedos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 04 01, 15:53)
thumbup.gif  lotuliukas.gif

tik lygiai taip pat jie gali turėtų tokių įsisenėjusių fanaberijų, kad nė labiausiai norėdama "neperdirbsi"  biggrin.gif

Aha, cia irgi teisybe... g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Viskas čia gerai...va jei vyras pasidžiaugtų,kad manoji 16 metų vyresnė ir mes laimingi...nustebčiau...
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 04 01, 14:53)
thumbup.gif  lotuliukas.gif

tik lygiai taip pat jie gali turėtų tokių įsisenėjusių fanaberijų, kad nė labiausiai norėdama "neperdirbsi"  biggrin.gif

Bet tada jau aišku, kad galima ir nesistengti perdirbti, nes vistiek nepavyks smile.gif Iš karto būna aišku su kuo turi reikalą.
Atsakyti
QUOTE(balioonėlis @ 2009 04 01, 15:19)
draugavau su 16m vyresniu... na man tas skirtumas buvo perdidelis ax.gif  o gal aš tuo metu buvau perjauna blink.gif  jis jau turėjo du vaikus, buvo išsiskyręs ir naujos šeimos kaip ir nenorėjo ax.gif
už tat dabar turi jaunesnį už save tongue.gif

niekada nedraugauk su "perdideliu"...nes tapsi "perdurna"...
Atsakyti
QUOTE(cherry pie @ 2009 03 30, 17:44)
Jei santykiai puikūs, tai nėra ką daug galvoti, tiesiog būkite kartu  4u.gif

dekui.... 4u.gif sirdziai neimanoma isakyti, kol kas mes kartu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dios @ 2009 03 28, 15:48)
dar populiaru sakyt -- tai tikriausiai nuviliojai nuo bendraamžės žmonos, šeimą išardei  doh.gif  doh.gif
o apsispręsti dėl ko?  unsure.gif

likti ar viska baigti....mastat atrodo viska reiketu baigti, taciau be jo negaliu...manau meile abipuse, bijau nusivilti... 4u.gif
Atsakyti
Mano vyras uz mane vyresnis 11 metu,buvo vedes,turi dukra is pirmos santuokos 10 m. ax.gif Keistas kai kuriu zmoniu poziuris jei pasakau,kad buvo vedes tai net neisklause puola kaltinti kadangi as jaunesne tai isardziau santuoka doh.gif Nors mes susipazinome praejus 2 metams po skyrybu ax.gif

Privalumai - issilakstes pasiruoses seimyniniam gyvenimui
Trukumai - kaip ir nera kas man nepatiko tai su laiku issiauklejau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Joele @ 2009 04 02, 21:51)
dekui.... 4u.gif sirdziai neimanoma isakyti, kol kas mes kartu 4u.gif
Papildyta:

likti ar viska baigti....mastat atrodo viska reiketu baigti, taciau be jo negaliu...manau meile abipuse, bijau nusivilti... 4u.gif

Kodėl "mąstant reikia viską baigti"? smile.gif Tik dėl amžiaus, ar dėl kažko kito?
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2009 03 31, 19:53)
Manau kad vyresniu vyru didziausias privalumas yra tas kad grubiai tariant jie dazniausiai jau " apdirbti", t.y. kazkas uz tave jau atliko juoda darba ir apslifavo astrius kampus o tau belieka dziaugtis  lotuliukas.gif

Na bet ir kvatojau sitai perskaiciusi..tikra tiesa smile.gif
Papildyta:
QUOTE(eiwile @ 2009 04 02, 22:09)
Trukumai - kaip ir nera kas man nepatiko tai su laiku issiauklejau  tongue.gif

Super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kalissta: 03 balandžio 2009 - 13:20
QUOTE(cherry pie @ 2009 04 03, 11:12)
Kodėl "mąstant reikia viską baigti"? smile.gif Tik dėl amžiaus, ar dėl kažko kito?

tik del amziaus abejoju..... 4u.gif
Atsakyti