Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vyras uz mane daug vyresnis

QUOTE(Adrė @ 2009 02 07, 12:48)
Blogiausia yra visuomenes nuomone, kad o dieve kaip ji gali su tokiu senu. Mes nesame tolerantiska tauta  verysad.gif

Kiek skaičiau šia tema arba girdėjau kitų pamąstymus, dažniausiai apie tokius santykius yra dvi nuomonės: mergina ištekėjo už vyresnio dėl pinigų arba jei trūko tėvo vaikystėje doh.gif Net psichologai tvirtina, kad būtent taip yra! Žmonėms trūksta mąstymo laisvės, dažniausiai jie įsikimba stereotipų ir nieko daugiau nenori žinoti. Na man pačiai visada patiko jaunesni, bet taip jau išėjo... ir esu laiminga. Niekada dar neturėjau tokių sklandžių santykių kaip dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cherry pie @ 2009 02 07, 12:01)
Niekada dar neturėjau tokių sklandžių santykių kaip dabar smile.gif

Reiškia trūko tėvo vaikystėje...
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2009 02 07, 13:10)
Reiškia trūko tėvo vaikystėje...

o jeigu ir trūko? nesvarbu ko -- tėvo ar pinigų, didelis blogis? bigsmile.gif
kiba vyrai nesiženija tokių "kad į mamą panašesnė"? lotuliukas.gif
Atsakyti
mano vyras uz mane beveik 12 metu vyresnis, na ir
pinigu turi ir jis ir as
puiku teti turiu ir as ir jis
tai kaip cia dabar?
mes esam be galo laimingi, nes mes suradom vienas kita, net neziuredami i tas aplinkybes ar mes ka turim ar ne ar mum ko truksta ar ne, mes paprasciausiai du zmones kurie vienas kito ieskojo ir surado, tik tas kad jam teko ilgiau ieskot nei man biggrin.gif
Atsakyti
O kokia cia blogybe , kad pinigu turi? doh.gif

Kvaila visuomenes nuomone, kad pinigai valdo viska, juk blogi butu negyventume tik del pinigu tongue.gif

O del tevo nesiginciju... smile.gif Visos mes sirdyje juk dukrytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2009 02 06, 10:39)
Me-Ula, o prieš santuoka, koks jis buvo?

Net negaliu tiksliai atsakyti. Susituokeme deja gerai nepazindami vienas kito, jo iniciatyva. Bet cia jau kita ilga istorija.

Tiesa, nepastebejau to jo pomegio sedeti namuose pries santuoka, tad buvo keista, kad beveik niekur kartu neidavome kai susituokeme...
Atsakyti
Gaila kaip seimos isyra verysad.gif
Atsakyti
Mano vyras vyresnis 13 metu,ir tas mums,netrukdo ir net negalvojam apie tai...sutariam puikiai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu va kolkas as didziausio skirtumo atstove lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vyras vyresnis 11 metų. Amžiaus skirtumo nejauciu nei as, nei jisai. Mes laimingi.
Atsakyti
QUOTE(Adrė @ 2009 02 09, 01:08)
Nu va kolkas as didziausio skirtumo atstove  lotuliukas.gif

Ehm... atimu titulą smile.gif Pas mus 22 metai first.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cherry pie @ 2009 02 06, 20:07)
Pas mus irgi didelis skirtumas (22 m.), bet jis nesijaučia vyresnis smile.gif Bendravime esame visiškai lygiaverčiai, aišku, jis žino už mane daugiau, bet to niekada nepabrėžia. Nelinkęs sėdėti namuose, jam dar mane reikia visur tempti.
Vienas minusas - aplinkinių požiūris į tai. Kad ir tai santykiams įtakos neturi, bet vistiek nėra malonu. Nesame dar vedę, nežinau kas bus po vestuvių  biggrin.gif
Papildyta:
Aha, maniškis taip ir sako, kad galiu būti rami biggrin.gif Nors žinau vieną personažą, kuris 20 metų jaunesnę merginą iškeitė į dar jaunesnę  unsure.gif
Jei esam statistinė pora, tada taip... Tačiau kad ir ne 50 metų kartu gyvensim, bet užtai laimingai smile.gif

Na pas mus irgi skirtumas 22 metai, kol kas santykiai - puikus, tokiu neturejau su ne vienu buvusiuoju, tik va atėjo laikas kai turiu apsispręsti? Ka patartumėt? 4u.gif
Atsakyti