dariausi mazylyje - neverta buvo bžnieko ypatinga ten nesimate, jei vaisius nevisai tinkamoje padetyje, tai veltui ismesti pinigeliai fotkino fotkino puse valandos, o nei vienos padorios foto negavom, kazkokios issitaske, nosyte va pamatem, bet nei vieno veiduko bruozo buna kam ir gerai gaunasi, mum neisejo...placenta priekineje sienoje, tai salia veidelio prisipaudus buvo. geriau jau kokbisko aparato 2d echo ir ten viska gerai mato ir foto neblogos gaunasi, na bent jau man su pirmaja (gyd turejo nauja gera aparata, o dabartini nestuma priziuri kita gyd ir jos ne toks jau raiskus tas vaizdas)...
Mes darėm 4D klinikoj "Motina ir vaikas". Tai labai patiko - viskas ryškiai matėsi, veidukas, akytės, lūpytės, bendri bruožai - grynas tetukas... Dar davė CD su keliais video ir nuotraukyčių...
QUOTE(MRT @ 2012 04 01, 22:33)
Mes darėm 4D klinikoj "Motina ir vaikas". Tai labai patiko - viskas ryškiai matėsi, veidukas, akytės, lūpytės, bendri bruožai - grynas tetukas... Dar davė CD su keliais video ir nuotraukyčių...
kokia kaina to malonumo?
Mes darem "Bonus eventus" be gyditojo konsultacijos mokejom 170lt.Daugiau nebedaryciau,bet norejau busimam leliukui nuotraukyciu ir siaip idomu labai buvo.Tai jei turite "lishnu" pinigu darykit.
Mes darėm 2D/3D/4D Klaipėdoje, Vėtrungės pasaže, tai iš pradžių reikėjo susimokėti tik už 2D echoskopija (berods 90 Lt), ir pasakyt kad jei gausis, kad įrašytų ir 3D/4D. Jei lialius tinkamoj padėty ir vaizdas gaunasi neblogas, tada įrašo ir tą 2D ir 4D video į diską, tada papildomai susimoki dar 100 Lt.
QUOTE(Astro @ 2012 04 12, 13:56)
Mes darėm 2D/3D/4D Klaipėdoje, Vėtrungės pasaže, tai iš pradžių reikėjo susimokėti tik už 2D echoskopija (berods 90 Lt), ir pasakyt kad jei gausis, kad įrašytų ir 3D/4D. Jei lialius tinkamoj padėty ir vaizdas gaunasi neblogas, tada įrašo ir tą 2D ir 4D video į diską, tada papildomai susimoki dar 100 Lt.
o kaip faina
nes kaip tik zadu eit ir galvoju daryt ta 4d,bet pradejau abejot jei sumokesiu pinigelius o nieko nesimatys,nes ir placenta pas mane priekineje puseje/ Labai super jei pinigelius galima moketi po to
QUOTE(Astro @ 2012 04 12, 14:56)
Oj, tai is viso 190lt gaunasi? as irgi norejau, maniau cia 90lt tas 3d4d
QUOTE(vai2te0528 @ 2012 04 12, 20:10)
Oj, tai is viso 190lt gaunasi? as irgi norejau, maniau cia 90lt tas 3d4d
90 lt moki uz 2d echo plius 30 lt uz irasa. jei nori 4d papildomai 100lt
QUOTE(dangiskas_migdolas @ 2012 04 13, 21:19)
90 lt moki uz 2d echo plius 30 lt uz irasa. jei nori 4d papildomai 100lt
Taip, 2D ir 4D padaro, iš viso 190 Lt, o jokio 30 Lt už išrašą man nereikėjo mokėt. Padarė dar plius vieną 2D nuotrauką. Nuotrauką, 2D ir 4D įrašė į CD.
QUOTE(dangiskas_migdolas @ 2012 04 12, 17:43)
o kaip faina
nes kaip tik zadu eit ir galvoju daryt ta 4d,bet pradejau abejot jei sumokesiu pinigelius o nieko nesimatys,nes ir placenta pas mane priekineje puseje/ Labai super jei pinigelius galima moketi po to
na ar daretes jau, normaliai gavosi?
nuo keliu savaiciu geriausiai eiti? As irgi nooooooooriu galvoju geguzes gale darytis
QUOTE(vai2te0528 @ 2012 04 29, 16:07)
na ar daretes jau, normaliai gavosi?
nuo keliu savaiciu geriausiai eiti? As irgi nooooooooriu galvoju geguzes gale darytis
aha dariausi mum buvo 29 sav. Sake nuo 28 jau normaliai matosi. Matesi visas veidukas, putlus zandukai, lupos. Labai geras vaizdas Visas tikras leliukas Net keista kad toks pilve sedi
Sveikos,
As dariausi 3D kai buvo 29 savaites ir 3 dienos. Papuoliau pas kazkokia moteri Mazylyje. Na zinot, antra karta tikrai to nedaryciau, bent jau pas ja Visu pirma prigasdino, kad vaisiaus padetis skersa, nors laiko jai pasikeisti yra nemazai, visu antra kazka ten sau po nosim murmejo, kad su inkstais kazkas negerai.. Bet kai pasakiau, kad mano gydytoja neseniai ziurejo ir viskas buvo gerai, o be to buvo atlikti genetiniai, tada sako: cia nieko tokio, laiko dar yra.. Ir galiausiai - lyties net nepasake... Na kazkaip jos ir nesimate taip aiskiai, bet as vistiek likau nusivylus. Aisku, dave lelytes foto, bet vien del jos tokius pinigus moket.. Na, bet juk nebuna kad visoms viskas idealiai butu
As dariausi 3D kai buvo 29 savaites ir 3 dienos. Papuoliau pas kazkokia moteri Mazylyje. Na zinot, antra karta tikrai to nedaryciau, bent jau pas ja Visu pirma prigasdino, kad vaisiaus padetis skersa, nors laiko jai pasikeisti yra nemazai, visu antra kazka ten sau po nosim murmejo, kad su inkstais kazkas negerai.. Bet kai pasakiau, kad mano gydytoja neseniai ziurejo ir viskas buvo gerai, o be to buvo atlikti genetiniai, tada sako: cia nieko tokio, laiko dar yra.. Ir galiausiai - lyties net nepasake... Na kazkaip jos ir nesimate taip aiskiai, bet as vistiek likau nusivylus. Aisku, dave lelytes foto, bet vien del jos tokius pinigus moket.. Na, bet juk nebuna kad visoms viskas idealiai butu