Labutis,
ir aš radau savo gražuolytes, jau pradygusius gumbelius. Jau sukišti visi į lovelį, pradeda leisti lapelius.
QUOTE(vikutea @ 2009 03 15, 20:41)
Aš pasodinau ant palangių 60 gumbelių....pernai turėjau 10, o šį pavasarį jau 60. Buvau užsienyje tai neatsispyriau toms gražuolėms, prisipirkau visokiausių, nesančių lietuvoj.
vaje tai visas palanges apdejai! ,tai jau kiemas vasara atrodys
QUOTE(egleja @ 2009 03 15, 20:45)
vaje tai visas palanges apdejai! ,tai jau kiemas vasara atrodys
NU taip, prikabinėsiu visur nes dauguma svyrančios, o pas mane rytų pusej labai gerai auga.Svarbiausia kad palangių nepritruktų, nes tas daiginimo metas pakol išneši y lauką tai baisu
Tai matau mano 39 kazkas perspjove Kaip gerai, kad visdelto ne vienu esu tokia
QUOTE(vikutea @ 2009 03 15, 19:41)
Aš pasodinau ant palangių 60 gumbelių....
.....60...... o tai jos visos skirtingos???, bet jau kaip atrodys butinai gausi pasirodyt
zana34 siaip as niekad nemirkinu (gal ir nepakenktu), bet man kol kas 100proc po ziemos miego prabunda , o persodinu tik pries nesant i lauka ir nelabai giliai, o vazona pasirenku didesni, nes jos kaip subujoja per vasara, tai maza vercia ant sono, jei kur pastatai, o ne pakabini
QUOTE(aistejukas @ 2009 03 16, 11:08)
Tai matau mano 39 kazkas perspjove Kaip gerai, kad visdelto ne vienu esu tokia
Taip, turiu silpnybę..... . Iš tų 60 tai 38 svyrančios...
Papildyta:
QUOTE(Livai @ 2009 03 16, 13:09)
.....60...... o tai jos visos skirtingos???, bet jau kaip atrodys butinai gausi pasirodyt
zana34 siaip as niekad nemirkinu (gal ir nepakenktu), bet man kol kas 100proc po ziemos miego prabunda , o persodinu tik pries nesant i lauka ir nelabai giliai, o vazona pasirenku didesni, nes jos kaip subujoja per vasara, tai maza vercia ant sono, jei kur pastatai, o ne pakabini
kai subujos tai būtinai parodysiu .Beje pakabintus vazonus irgi verčia...jei šakos į vieną pusę. Šiemet pirksiu tuos metalinio karkaso vazonus su metalinėm grandinėm
QUOTE(vaičičeku @ 2009 03 19, 00:12)
Taip, turiu silpnybę..... . Iš tų 60 tai 38 svyrančios...
Papildyta:
kai subujos tai būtinai parodysiu .Beje pakabintus vazonus irgi verčia...jei šakos į vieną pusę. Šiemet pirksiu tuos metalinio karkaso vazonus su metalinėm grandinėm
Papildyta:
As tai nezianu kiek pas mane svyranciu, o kiek ne. Speju, kad puse per puse
Fantastika tiek begoniju auginti o jau grozis vasara turbut
As tai turiu 5 svyrancias ir 3 nesvyrancias, aisku,noreciau daugiau turet
zadu siemet pasidauginti nuskindama sakeliu toki patarima is gelinikes gavau ir da nusipirkau saknu stimuliatoriaus milteliu tai tikiuosi pasidauginti pati, gal pavyks
zadu siemet pasidauginti nuskindama sakeliu toki patarima is gelinikes gavau ir da nusipirkau saknu stimuliatoriaus milteliu tai tikiuosi pasidauginti pati, gal pavyks
QUOTE(Pentarda @ 2009 03 19, 10:37)
Kaip idomiai cia. Poto butinai pasidalink patirtimi, nes niekados nesu taip bandziusi daryti.
Ar galetumete pasidalinti patirtimi,auginant gumbines begonijas ish seklu. Pasisejau svyrancias gumbines begonijas ,,chanson,,orange-yellowH. Suviliojo ypatingai grazi spalva.
Pernykstes svyrancias jau pasodinau. Ugliukai jau apie tris cm. Grazuoles grudinasi balkone. Nesinori ,kad ishstyptu. Pries sodinima zeme palaistau previkuru , apsaugodama nuo puviniu.
Pernykstes svyrancias jau pasodinau. Ugliukai jau apie tris cm. Grazuoles grudinasi balkone. Nesinori ,kad ishstyptu. Pries sodinima zeme palaistau previkuru , apsaugodama nuo puviniu.
QUOTE(anemone @ 2009 03 19, 09:49)
Ar galetumete pasidalinti patirtimi,auginant gumbines begonijas ish seklu. Pasisejau svyrancias gumbines begonijas ,,chanson,,orange-yellowH. Suviliojo ypatingai grazi spalva.
Ir aš tas pačias Chanson pasisėjau,bet vėlai, vasario pabaigoj....Trys išdygo daigeliai, bet tokie blusos dydžio dar tik . O ledinukės nei viena neišdygo...kolkas Pagyvensim pamatysim kaip toliau augs, nes niekad nesu iš sėklų auginus
Papildyta:
QUOTE(Pentarda @ 2009 03 19, 09:37)
jauni ūgliai pavasariniai ir be stimuliacijos puikiai šaknijasi, aš tai du jau iš gumbo išdygusius nupjoviau ir pasodinau. Kai vieną ūglį didžiaisą nupjauni, tai kiti likę pradeda vystytis. Tik reik šiltnamio salygas sukurt, tipo pridengt stiklainiu ar maišeliu