aš irgi džiaugiuosi savo persikine ,pagaliau po ilgų pirkimų nusipirkau ne katę maiše, dabar nors ir nedidukė bet apsipylusi žiedeliais ,kitais metais manau bus verta pasirodymo
mano begonijos
Laba,reikia jūsų patarimo.Perlaisčiau savo pirmąją begoniją-supuvo gumbas.Bet spėjau dar gyvybingas šakeles sukišt į vazonėlius,ir jie prigijo,leidžia naujus lapelius.Norėjau paklaust,kaip bus su gumbų formavimu.Šakelės dar visai mažos.Ar tas gėlytes laikyti per žiemą,kad užaugtų dideli augalai?Tada gal ir gumbai susiformuos.Ar tokios begonijos,daugintos iš šakelių,gumbų neformuoja?Ačiū už atsakymus
QUOTE(indrae @ 2011 07 25, 23:53)
formuot tai formuos gumbelį ,bet vat per žiemą išlaikyt ,kai šviesos mažai ir kambariuose sausas oras labai keblu ....tačiau gal jums pasiseks išlaikyt
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2011 07 25, 20:45)
Papildyta:
QUOTE(Semile @ 2011 07 25, 00:42)
mano begonijos
fainuolės
Papildyta:
[quote=amarrile,2011 07 03, 13
[/quote]
o Amarilės smulkiažiedės ,anksčiau įdėtos ,nenusileidžia didžiažiedėm
Dar norėjau sužinot.Jūs vis kalbat apie stimuliatorių.Koks pavadinimas tos priemonės?
Gal pasidalinsit vasaros ispudžiais ir gelyčiu nuotraukytem? O manoji buvo maksi,o dabar mini Apsilauže per vetras,o dar ir per liutis nuvirsta,matyt nuo netolygaus svorio. Prikišau šakeliu i žeme,tik nežinau,ka su tais sodinukais daryti reiks
maniškes irgi vėjas ir liūtys priplakė prie žemės ,dabar po truputį stojasi į vietas , bauhofe mačiau tokius metalinius žiedus su įsmeigiamais strypeliais, tai manau labai tiktų begonijoms ir kitoms gėlėms prilaikyti,o ir visokių dydžių yra, kainos kandžiojasi ,bet kitą vertus, juk ne vieniem metam perki
įsišaknyjusius sodinukus bandysiu iki stipresnių šalnų laikyt šiltnamyje ,gal suformuos nors nedidelius gumbelius ,nors dabar pagalvojau, kad reiktų nuo jų žiedus nuskint, procesas turėtų pagreitėt
įsišaknyjusius sodinukus bandysiu iki stipresnių šalnų laikyt šiltnamyje ,gal suformuos nors nedidelius gumbelius ,nors dabar pagalvojau, kad reiktų nuo jų žiedus nuskint, procesas turėtų pagreitėt