nelabai suprantu ka as cia ne taip darau, kad nesigauna ideti foto is radikal . ru.... ??? na neesme
Noriu biskiuka pasiguosti, kad sie metai man nekokie, pirmoji mano begonija kuri taip gerai buvo isleidusi lapus ir buvo jau didele , pradejus buvo net leisti ziedelius ,as ja taip dziaugiausi, 2foto matyti kaip ji atrode ziema... o paskui dar daugiau priaugo lapeliu ir buvo labai grazi .... BET.... visada yra BET.... as ja persodinau ...
ir ji numire mano akyse, maciau kaip krito sakeles mano isaugintos priziuretos, lapeliai ir liko visa tokia be nieko, kaip nurenkata, dabar jau skaitosi atsigavus.. jau leidzia naujus lapelius... bet negrazi , netokia...
O dar kita visai nepatinka balta ta, pirkau gumbelius vienas tik isaugo svyrancios begonijos, ziedai tusti, nepanasu i paveiksleli...
Ar žinot, kad į begonijų vazoną reikia žalią kiaušinį įmušti? Aš prakrapščiau žemę ir įmušiau po vieną. Sakė, begonijos iš proto eina Pažiūrėsim kaip čia su jomis bus....
QUOTE(aistutėlė @ 2011 06 18, 15:09)
Ar žinot, kad į begonijų vazoną reikia žalią kiaušinį įmušti? Aš prakrapščiau žemę ir įmušiau po vieną. Sakė, begonijos iš proto eina Pažiūrėsim kaip čia su jomis bus....
Sodindama taip ir dariau
QUOTE(aistutėlė @ 2011 06 18, 14:09)
oba nezinojau kita met reikes ismeginti
Kodel niekas nesirodo savo gelyciu
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2011 06 18, 20:47)
Pasirodau savas ir laukiu kitu
Labai gražios , ypač pilnavidurės
Mazos, nuotraukytes ,pasidziaugti neina O trecia,ketvirta nesvyrancios
Prie gero noro nera blogo oro
My Webpage
My Webpage
QUOTE(jediara @ 2011 06 18, 20:34)
Labai gražios , ypač pilnavidurės
QUOTE(amarrile @ 2011 06 18, 20:36)
Mazos, nuotraukytes ,pasidziaugti neina O trecia,ketvirta nesvyrancios
nenorejau puslapio apkraut nu lik ne as jas gelyne esu ikisus gal kad pakabinciau ir nusvirtu
galinga
Labai grazios jusu begonijos.... as sodinau svyrancias pilnavidurias , o isaugo nesvyrancios nepilnavidures ... parasykit kas nors kaip jus idedat nuotraukytes i cia? aciu...
pakonsultuokite nemoksa.. Viena begonija augo graziai, bet kazkodel du stiebai nukeipe vysta, trecias kol kas tvirtas. Kame gali buti reikalas?
O siaip kokias pirkau, tokios ir isaugo - svyrancios, pilnavidures. Viena rozine isvis nereali - spalva labai grazi, ziedai didziuliai Geltonosios ne tokios ispudingos.
O siaip kokias pirkau, tokios ir isaugo - svyrancios, pilnavidures. Viena rozine isvis nereali - spalva labai grazi, ziedai didziuliai Geltonosios ne tokios ispudingos.