QUOTE(Feniksas45 @ 2011 03 23, 09:39)
QUOTE(Feniksas45 @ 2011 02 25, 21:00)
palikit, kad būtų patogu palaistyt mirksiukas.gif aš palieku apie 1 cm,o gumbelį iki pusės įspaudžiu į žemę, nes vėliau persodinant jis apkaupiamas .
Man geriausiai sekdavosi, kuomet kišdavau iki pusės gumbelį. Gal yra turinčių ir kitokios patirties.
*
na, lig ir buvo kalbama ,jog reikia gumbus sodinti sekliai ,t.y. iki pusės
palikit, kad būtų patogu palaistyt mirksiukas.gif aš palieku apie 1 cm,o gumbelį iki pusės įspaudžiu į žemę, nes vėliau persodinant jis apkaupiamas .
Man geriausiai sekdavosi, kuomet kišdavau iki pusės gumbelį. Gal yra turinčių ir kitokios patirties.
*
na, lig ir buvo kalbama ,jog reikia gumbus sodinti sekliai ,t.y. iki pusės
tai db as suprantu, o tada tai va taip as supratau, i vazona pasiimi gumbeli ikisi i vazono vidury, uzkasi zemem ir lauki rezultatu , pasilieki 1 cm nuo virsaus kad butu patogu laistyti , na , kad kaip laistai zeme nebegtu per krastus, kodel taip supratau: todel, kad visuose tinklapiuose kur tik skaiciau visur raso sodinti i zeme apie 3-4 cm, ant mano pakuotes ten isvis nesuprasi, vienoj vietoj raso 7cm, kitoj 3-4cm, na tai as pasirinkau nuo 2 iki 2, 5cm, ir nesamone gavosi...
Dar noreciau paklausti pas mane ryte ant palangiu eina iki pietu saule, nera nei vieno kampelio kur nebutu jos, paskui sukasi i vakarus ir tas pats buna kitose palangese, saule visur tik vienose ryte kitose po pietu ir iki vakaro, tai kur man jas statyti, na dabar gau tie gumbeliai virsuje, uzdejau permatomai zemes, ar nereikia?
Papildyta:
QUOTE(Musyte24 @ 2011 03 23, 12:49)
o šiandien sodinti gumbelius dar ne pervėlu?
Noriu labai svyrančių begonijų ir vis galvojau, kad jau paūgėjusių nusipirksiu . O dabar mastau, kad gal dar pati spėčiau užauginti
Noriu labai svyrančių begonijų ir vis galvojau, kad jau paūgėjusių nusipirksiu . O dabar mastau, kad gal dar pati spėčiau užauginti
vietoj taves nueiciau i turgu ir nusipirkciau jos juk nebrangios, kainuoja panasiai kiek ir seklos , va o jei dar pridetumeme zemes, tai nusipirktum grazia begonija, tik dabar gal ju dar nera pirkti....